Jump to content

Yozko

Фен
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Yozko

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Добрич

Contact Methods

 • Skype
  Ahiles34

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Направих това с почистването и засега пали. Да видим докога ще е?
 2. А какво трябва да търся? Меден кабел от двигателя към шасито ли е това?
 3. Добре и къде да я търся тази маса към купето. Една ли е или са няколко. Да ги развия, поизчистя и да напръскам с контактен спрей?
 4. Здравейте, тази вечер на излизане от работа, след като цял ден е стояла на слънце запалих и тръгнах към дома. Спрях на едно междинно място и не можах да запаля. Таблото свети всичко нормално но не върти грам и следователно не пали. Беше на едно баир, засилих я по инерция и си запали но след като се прибрах пак не щеше. Акумулатора е на 1г и до последно си беше добре. Съмнява ме стартера, но нямам опит с тях и не знам как може да се тества. Давайте акъл как да диагностицираме проблема. Нямам грешки по двигателя F18B2 акорд 6
 5. Тези съм си ги харесал от motointegrator. Дано да нямам проблеми. Не е кой знае какво, но след малко по-дълъг пробег се появява петно и ме дразни много.
 6. Това някакви специални гумички ли са? Откъде мога да си намеря?
 7. Здравейте колеги. От както съм купил акорда( 2001, 1.8 136кс) най-отгоре на капака на клапаните и по-точно около болтовете имам омасляване. Досега не бях обръщал внимание на този проблем, но в момента имам време и съм решил да се опитам да поправя този проблем ако въобще е възможно. Та въпросът ми е какво трябва да се смени под капака за да спре това омасляване. ПС става въпрос за f18b2 двигател
 8. При моя акорд (2001) изглежда почти невъзможно да се добера до отсека под бушоните. Дали можеш да ме насочиш как се стига до там. Гледам има 2 болта които държат цялата кутия, но като ги развих почти не помръдва и не мога да стигна до долния отсек.
 9. Много търсих колега но нито по бушоните нещо е пипано, нито мога да видя някъде този модул. Надявах се да се справя сам, но явно пак на майстор ще се ходи. Днес отворих капачката на късите и ми направи впечатление че след цокъла на фара има 10см кабел и след това с изолирбанд се свързват други кабели от страната на дългите. Не съм развивал за да видя по-подробно. Дали има връзса с модула който търся или си е фабрично така.
 10. Прилагам и няколко снимки
 11. Здравейте колеги Става въпрос за Акорд 6 1.8i 2001година. Още като я купувах предишния собственик ми каза че при стартиране на двигателя се включват късите на някакъв процент. Имало монтиран модул за тази цел. До преди една дедмица всичко беше ок когато забелязах на един светофар че карам без светлини. Ръчно се включват, но от модула не. Та започнах да търся модула за да му погледна бушона евентуално. Тук модул там модул-няма модул. Не мога и не мога да го намеря. Рових се под капака, под волана около пасажера не намирам нищичко. Свързах се и със стария собственик и той така я е взел и не знае къде е модула. Моля да ми дадете насоки има ли въобще такъв модул и къде да го диря. Вашите коли как са и къде са им модулите. Благодаря предварително на всички отзовали се.
 12. Здравей колега, виждам че си от Добрич. Къде в града мога да намеря тази добавка и дали ще спре лек теч от рейката.
×
×
 • Create New...