Jump to content

Yozko

Фен
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Yozko

  1. Малко ъпдейт на темата. При мен проблема се оказа в четките на стартера. Свалих го, изкарах ги и бяха доста износени. Поставих нови от Косер и вече пали от раз всеки път. Упражненията с масите не помогнаха.
  2. Здравейте хонда фенове. Един въпрос имам пак за колегите с този двигател. И при вас ли е така че като включиш климатика двигателят губи някакъв % от мощността си и става по-муден? После като го изключа пак си работи нормално. Има ли лек за този проблем?
  3. Направих това с почистването и засега пали. Да видим докога ще е?
  4. А какво трябва да търся? Меден кабел от двигателя към шасито ли е това?
  5. Добре и къде да я търся тази маса към купето. Една ли е или са няколко. Да ги развия, поизчистя и да напръскам с контактен спрей?
  6. Здравейте, тази вечер на излизане от работа, след като цял ден е стояла на слънце запалих и тръгнах към дома. Спрях на едно междинно място и не можах да запаля. Таблото свети всичко нормално но не върти грам и следователно не пали. Беше на едно баир, засилих я по инерция и си запали но след като се прибрах пак не щеше. Акумулатора е на 1г и до последно си беше добре. Съмнява ме стартера, но нямам опит с тях и не знам как може да се тества. Давайте акъл как да диагностицираме проблема. Нямам грешки по двигателя F18B2 акорд 6
  7. Тези съм си ги харесал от motointegrator. Дано да нямам проблеми. Не е кой знае какво, но след малко по-дълъг пробег се появява петно и ме дразни много.
  8. Това някакви специални гумички ли са? Откъде мога да си намеря?
  9. Здравейте колеги. От както съм купил акорда( 2001, 1.8 136кс) най-отгоре на капака на клапаните и по-точно около болтовете имам омасляване. Досега не бях обръщал внимание на този проблем, но в момента имам време и съм решил да се опитам да поправя този проблем ако въобще е възможно. Та въпросът ми е какво трябва да се смени под капака за да спре това омасляване. ПС става въпрос за f18b2 двигател
  10. При моя акорд (2001) изглежда почти невъзможно да се добера до отсека под бушоните. Дали можеш да ме насочиш как се стига до там. Гледам има 2 болта които държат цялата кутия, но като ги развих почти не помръдва и не мога да стигна до долния отсек.
  11. Много търсих колега но нито по бушоните нещо е пипано, нито мога да видя някъде този модул. Надявах се да се справя сам, но явно пак на майстор ще се ходи. Днес отворих капачката на късите и ми направи впечатление че след цокъла на фара има 10см кабел и след това с изолирбанд се свързват други кабели от страната на дългите. Не съм развивал за да видя по-подробно. Дали има връзса с модула който търся или си е фабрично така.
  12. Прилагам и няколко снимки
  13. Здравейте колеги Става въпрос за Акорд 6 1.8i 2001година. Още като я купувах предишния собственик ми каза че при стартиране на двигателя се включват късите на някакъв процент. Имало монтиран модул за тази цел. До преди една дедмица всичко беше ок когато забелязах на един светофар че карам без светлини. Ръчно се включват, но от модула не. Та започнах да търся модула за да му погледна бушона евентуално. Тук модул там модул-няма модул. Не мога и не мога да го намеря. Рових се под капака, под волана около пасажера не намирам нищичко. Свързах се и със стария собственик и той така я е взел и не знае къде е модула. Моля да ми дадете насоки има ли въобще такъв модул и къде да го диря. Вашите коли как са и къде са им модулите. Благодаря предварително на всички отзовали се.
  14. Здравей колега, виждам че си от Добрич. Къде в града мога да намеря тази добавка и дали ще спре лек теч от рейката.
  15. Да се включа с малко нова информация. Намерих една хонда същата като моята и се разбрахме с момчето да обуча моя ключ на неговата. Така и направихме и за моя изненада то работише без проблем на неговата кола. След това обучихме неговото дистанционно на моята кола и...... пак изненада, на всяко натискане работи без отказ. След това пак си ги обучихме всеки за неговата и пак моята не ще да работи всеки път. Другата сии беше наред. От цялата работа нищо не разбрах. Дали е от модул или дистанционно. После един ден я закарах на еладжия дето само с хонди се занимава . Каза ми че дистанционното заминава. Явно от годините. Направи няколко спойки по него дето за 1 ден го върнаха съм живота, но след това пак си продължи на 5-ия път да отключва. Бях прочел някъде че на всяко 5-то натискане се ресетва дистанционното и явно изпраща по-стабилен сигнал и затова сработва, но до там. Вариантите сега са или ново оригинално дистанционно за 90€ или от алито за 10€ или афтърмаркет централно за 60лв с монтажа. Времето ще покаже
  16. Здравейте, Моята поръчка: Линк: https://www.ato24.de/de/honda-psf-0-354-l.html Вид и количество: 2x Honda PSF 0.354 L Стойност на поръчката: (2x5.99) *1.9675 = 23.57 лв. Начин на плащане: парите ще бъдат преведени по сметка в ОББ Начин на получаване: чрез куриер
  17. И аз да се включа. И при мен днес светна P0325. Някой да е оправил този проблем.
  18. Здравейте, днес ходих на майстор . Даже на двама. Единият каза ела след месец и половина и само ми изпробва дистанционното( този до самолета за колегите от Добрич). Каза че е наред. Другият майстор също се захвана за дистанционното и не му хареса сигнала, който предава. Разпои всички връзки и пак ги запои, но проблема остана. Стигна до извода, че трябва да се изпробва със друго дистанционно. Явно по контролера нещо не е било наред. И сега търся колега от Добрич с работещо дистанционно за Акорд 6( не знам дали става и от друга Хонда) да го обучим и изпробваме на моята. Процедурата трае макс. 5 минути. Ще почерпя или ще платя за услугата. Има ли желаещиии? А впрочем така изглежда моето дистанционно
  19. Сменяно е преди 2 години заедно с маркуча за високо налягане. Явно ще се чака от общите поръчки. Дали е плоблем да я карам така докато пристигне маслото. При маневри на място виенето е нетърпимо.
  20. Колеги от Добрич, Трябва ми малко от оригиналната хидравлична течност за Хонда ( Honda PSF) срещу заплащане разбира се около 150мл. Нивото ми е малко под минимума и се чува едно виене от помпата, което надявам се да отшуми като долея. Благодаря ви предварително Оставям и телефон за връзка : 0886991938 Имам и Viber на този номер
  21. Днес огледах и мултиплекса за прекъснати трасета, но не открих нищо. Ето и малко снимки от приемника на дистанционното и от мултиплекса. https://postimg.cc/gallery/kJWKffy Ако някой забележи нещо, нека се включи.
  22. Скоро ще я закарам на майстор така или иначе. От далече също съм я пробвал и си отключва и заключва, но когато си поиска.
×
×
  • Създай нов...