Jump to content

mysticchannel33

Фен
  • Мнения

    211
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от mysticchannel33

  1. https://clubs1.bg/news/verstapen-peres-i-gasli-s-novi-dvigateli-bez-nakazaniya-za-pilotite-na-red-bul-gasli-sthe-potegli-ot-pitlejna/ Антака
  2. Няма да ни бъде този уикенд, в Унгария Ферари ще са мн силни... Време е за смяна на трансмисия и мотор..Както е написал Цецо ,за Спа трябва да сме подготвени;)
  3. Коментар в 10-ката !
  4. Аз гледах през стрийм,но важното че виждам кои завърши 1ви Браво Макс, отново не ме разочарова! Чеко можеше още малко да устиска,но такова каквото е.. Дърпаме здраво напред !
  5. Не мисля че ще е правилно..Първо ще дойде зимата, не се знае до колко минус ще са температурите, за да сипваш "просто" масло ,за едни 3-4000кмра миене...Ще започне да мие след 5000+ нагоре. Една смяна за 3000-4000кмра няма да свърши работа в двигателя ,а и зимата ,когато има повече триене на метала, няма да е "облекчение"за колата ..Чисто субективно няма да направиш правилен ход. Щом имаш запас от още 3000-4000кмра, от старото масло, по- добре изкарай зимата и на пролет си сложи силното масло до дрта пролет. Така ще угодиш на големия мотор и ти ще си спокоен. П.с. колко да е мръсен този двигател..
  6. Кмри едва ли свалят, Гаранция със сигурност дават ,но масла ,със сигурност от общия варел.
  7. Така е колега, напълно нормално. Карал съм такава Хонда и е така
  8. Дай Боже един ден и във Ф1, да се сражава с най- добрите.
  9. Хамилтън тръгваше 10ти и завършваше първи, защото тогава колата му беше "друга планета" ,сравнение с вс ост. Сега като гледам Мик го затруднява, а лапето още се учи със "силния" болид на Хаас Нз кое е резил, че завършихме втори, при положение че Макс беше сам или синия пушек и пламъците на Ферарито, за пореден път. Червените колкото са бързи , толкова са и кекави, а сезона е дълъг.
  10. :)) Чеко имаше лош късмет! И сам войнът е войн, Макс показа най- доброто. Късмет, че Сайнз отпадна, ако имаше още 3 обиколки можеше и да бием Не трябва да се оплакваме, просто фераритата бяха бързи, но правят и те грешки. Нямаше как да спечелим с един пилот, но беше интересно. Вс тепърва предстои, сезона е пред нас...Имаме реален шанс да ги беим и аз вярвам в това. Браво Макс , достойна второ място.
  11. ..Да му пожелаем успех !
  12. Използвам само MANN ,но до сега винаги са ми изпращали филтър Made in Germany.... Понеже бързах и не отворих да погледна и в нас установих че на този пише Made in BA ( Босна и Херцеговина) ,което ме очуди. Възможно ли е да е някакво менте или да не се притеснявам, защото ми се случва за първи път. Филтъра е с възвратен клапан. Поздрави
  13. А уш го дават по- плътно и за турбината ще е добре, но не съм се сблъсквал с тези две марки до сега. Елфа след 8000, както предполагах, стана мн течливо, явно си изкара ресурса. Нямам загуба на масло, но ми се ще ,една идея да сложа по- силното масло. градско/ извънградско -20/80% Ще изчакам да се изкажат повече хора. И двете масла са внос, с доказан произход.
  14. Fuchs Titan Supersyn Longlife 5W-40 или Addinol Super Light 0540 5W-40 ..За двигател F4R800 Турбо, предстои ми смяна. Кое масло е по- доброто в случая.
  15. Нщ де, не губим от това състезание. Нз колко от вас забелязват, нидерландеца колко мн кара последно време. Да речем от последните 5-6 състезания от мин год и сега, като изкл отпаднаията ,които имаше. Максса кара на макса..Даже иска още скорост в болида.
  16. Аз започвам да си мисля ,че ако една кола е 300-400коня нагоре ,говоря фабрично , от онези за по 6 цифри, а не някой гаражен варел, то тогава би имало само смисъл, толкова да се "издребнява" с тези масла, какво да сипем защото какво появилите му пука на едно МПС на 15-20год +какво олио ще му сипеш, стига нали да е масло не Фанта мисълта ми е при правилен вискозитет и норми основа, каквото и да сипеш , то пише автомобилно масло и да не ни пука че го наливаме в колите си. Дали ще е от 8лв литъра или 30 ,няма да се отрази толкова зле на двигателите. П.с. Ако карах Ферари, със сигурност нямаше да си купя масло в първия магазин за авточасти,или на промоция в супермаркета, но за нашите возила, чак толкова да си напрягаме мозъците. . Важното е да има маслен филм и да не търка на сухо 😁😁
  17. Какво стана, след като нашия мина Сайнз, защо влезе за гуми в бокса и остана 6ти. Гледам го на стрийм ама нямам звук тцтц
  18. Мале мале ,голям удар Ръсел и китаеца, дано д се добре пилота Макс дръпна много Сайнз на старта ,има скорост!
  19. @ceco_accordАйде да залагаме,кои ще спечели ,имам предчувствие за Чеко! Макс 2ри, Шарл 3
  20. Пак ще ги бием Аз очаквам Чеко да им се изнерви сега, още от старта..Жалко че ще го гледам пак на стрийм, понеже ме няма.. Някой да знае какво го дават времето на пистата, ще има ли валежи ?
×
×
  • Създай нов...