ceco_accord 5937 #6121 Отговорено 12 Юли, 2022 Off Topic Е, поне за някого денят ще завърши добре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6122 Отговорено 12 Юли, 2022 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ludmil 14 #6123 Отговорено 27 Юли, 2022 От автофорум Въпрос: "Здравейте! Имам Honda Accord 85год., двигател В18А, купе СА2. Та от няколко дена карбуратора взе да се еб@ва. Въпроса ми е: има ли някой схема (чертеж) на този карбуратор, или нещо подобно. Предварително Ви благодаря!" Отговор: "През 85-а на Априлския пленум на ЦК на КПСС бе избран М.Горбачов. Започна перестройката. Тука наще също поеха курса. 89-та падна Берлинската стена, бай Тошо също падна. После Лукановата зима, дефицит, купони... СДС, митинзи, избори, Ж. Желев, борците. 96-та, Жан, хиперинфлация, митинзи, Костов, реформи, валутен борд. Почина майка ми... Реформи, деноминация, нови банкноти. СИК, ВИС-2.. 98-ма синът ми тръгна на училище. 99-та войната в Югославия, разведох се, приватизация, пирамиди-фараони. Настъпи 21-ви век! Падат кулите-близнаци в Ню-Йорк. После идва Царя, пак реформи, затварят енергоблокове, България в НАТО, Първанов, Станишев...Умира татко... България в ЕС. Тройната коалиция, женя се за втори път. 08-ма световна криза. Борисов-1. Обама е първият чернокож Президент на САЩ. Симеон Дянков с постната му пица, и пак реформи. Магистрали, интернет. Войната в Ирак. После в Либия. Тероризъм по цял свят. AC/DC в София! И Мадона също. Орешарски. Пеевски. Пак протести и митинзи. Оставка! Кой? Борисов-2. Реформи. Магистрали, саниране и т.н. Аварията във Фукушима. Войната в Сирия, Путин, Украйна, Крим. Цената на нефта за барел пада драматично. Атентати в Европа. Брекзит, Тръмп, а руски хакери хакват всичко. Бежанци и мигранти...Чупя крак. Москов. Пръстови отпечатъци. Шарли Ебдо. Цунами... Ражда ми се дъщеря! Избори. Ген.Радев - Президент. Пак оставка. Нов служебен кабинет. Реформи... Корнелия Нинова и Нова Република. Да, България! Нов Световен Ред и нов бардак със стари курви,..мда. Прощавайте, ако съм пропуснал нещо. А на тази Honda чак сега почнал да й се еб@ва нещо карбуратора! Ай стига бе!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6124 Отговорено 27 Юли, 2022 Тоз Акорд е "железен", а вицът за него обикаля толко години из нета и поне няколко пъти тук. И да не съм капо: Народ който кара четвъртата Ковид вълна с маската от първата, не може да бъде унищожен! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1227 #6125 Отговорено 27 Юли, 2022 Гледам, че и вица се променя, героите стават все по нови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6126 Отговорено 27 Юли, 2022 На читавите Акорди с карбуратор цените също се обновяват - пълзят нагоре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6127 Отговорено 29 Юли, 2022 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #6128 Отговорено 29 Юли, 2022 Това ме подсети за вица за Кубрат и пръчките... Та: Събрал ги, показал снопа и им казал да опитат да го счупят. Пробвал Аспарух, не успял, след него Котраг, Алцек, Кубер... И всички - нъц. Накрая дошъл ред на най-големия - Батбаян. Оня грабнал снопа , сложил го на коляно и изпочупил всичко Кубрат побеснял: "Ех Батбаяне, тъпак си беше, тъпак си остана, само дето заякна !" 1 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #6129 Отговорено 31 Юли, 2022 Старо, но златно: Як като бик и почти толкова умен! - Като видя червено и ставам като бик- споделя момък на девойка в червена рокля! - А, ако съм в зелена пасеш ли? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6130 Отговорено 1 Август, 2022 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #6131 Отговорено 1 Август, 2022 (Редактирано) "Компютърът никога няма да замени човека!" Стара канибалска поговорка. Редактирано 1 Август, 2022 от darius 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6132 Отговорено 3 Август, 2022 18 + - Скъпи, защо сметката за интернет в последно време расте? - Миличка, това е защото някой много често го боли главата! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #6133 Отговорено 4 Август, 2022 Какво няма оперативна корекция по Гжулиана Дани? - Ами, мозъка - отговорило радио Ереван! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6134 Отговорено 7 Август, 2022 - Мила, на колко градуса да пусна пералнята? - Какво пише на тениската? - PINK FLOYD. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6135 Отговорено 10 Август, 2022 Журналистка пита ром: - Къщата ти законна ли е? - Как да не е законна... Всичко е законно! - Акт 16 имаш ли? - Как 16 акта, бе, нито един акт няма... Всичко е законно! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #6136 Отговорено 10 Август, 2022 - Айше, ти девствена ли си , ма ? - Отде да знам, бате ?! Секи идва, ибе и никой нищо не ти казва.... 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6137 Отговорено 10 Август, 2022 Off Topic Б@хтистариявиц! От де го изрови? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6138 Отговорено 10 Август, 2022 Въпросът е ЗАЩО ??? - Защо доставчикът на пица пристига по-бързо от Бърза Помощ?? - Защо жените не могат да си слагат спирала за мигли със затворена уста?? - Защо думата 'съкращение' е толкова дълга?? - Защо трябва да кликнеш старт, за да затвориш Windows?? - Защо лимоновият сок съдържа изкуствени ароматизатори, а таблетките за миялната машина..натурален лимонов аромат?? - Защо не произвеждат храна за котки с вкус на мишки?? - Защо на опаковките с храна за кучета пише: "С нов по-добър вкус!"..Кой я е пробвал?? - Защо стерилизират иглите, които ще бъдат използвани за Евтанзия?? - Всеки е чувал за неразрушимата Черна Кутия на самолета..Защо не направят целият самолет от този материал?? - И ако летенето със самолет е безопасно..Защо залата за пристигащи на летището се нарича 'Терминал'?? - Защо натискаме бутоните на дистанционното по-силно, когато батериите са почти празни?? - Защо перем хавлиите за баня? Не се ли предполага, че ги използваме когато сме чисти?? - Защо пилотите 'Камикадзе' носят каски?? - Как са успели да сложат табелата: "Ходенето по тревата забранено!"..Точно в средата на тревната площ?? - Когато човекът е открил, че кравата дава мляко..Какво по-точно е търсил в този момент?? - Защо тъпакът Ной е качил тия последни два комара?? 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6139 Отговорено 11 Август, 2022 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6140 Отговорено 11 Август, 2022 (Редактирано) Off Topic Този е импровизатор. Омръзнало ни е да четем - "перфектна - сядаш и караш"! Те дори новите от магазина не са перфектни, а понеже само ги карат, до тук стигат в Ооокаян вид. Харесвам хора с чуство за хумор и висшата му форма - самоиронията. Редактирано 11 Август, 2022 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #6141 Отговорено 11 Август, 2022 Преди 10 часа, ceco_accord написа: Скрий съдържанието Б@хтистариявиц! От де го изрови? Един още по-стар: Асан към Айшето : - Айше, колко, ма ? - Дваси две... - Какво "дваси две" ма ? - Какво "колко" ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6142 Отговорено 11 Август, 2022 Тоя го знам по друг начин: Седи 1 на терасата и пуши. К Гледа, съседът му се прибира олюлявайки се. - Комши, колко бре? - 5. - Какво 5? - А какво колко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6143 Отговорено 11 Август, 2022 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6144 Отговорено 13 Август, 2022 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #6145 Отговорено 15 Август, 2022 Ранна утрин в бургаско кафе! - Ино кафе! - Нес ли? - А нйе ве утре, много ясно, чи ниес ! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6146 Отговорено 15 Август, 2022 (Редактирано) А за обяд в Русе: - Ино миню мое ли? - Запвядайти. След 5 мин. - Е, ко шийдеш? - Ми то нема ко. Редактирано 15 Август, 2022 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #6147 Отговорено 16 Август, 2022 Off Topic Запвядайти! Хахаха, яко, точно в десятката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 600 #6148 Отговорено 17 Август, 2022 Седя си аз в гумаджийницата, докато ми вулканизират една гума и по едно време пристигна едно "инфинити" с доста мека гума и от него излезе супер лъскава мацка. Така и така, гумата да се напомпа. Момчетата както си трябва, свалиха гумата, и в хода на работата един от тях небрежно попита: - С какво да ви напомпаме гумата? - сякаш има варианти. И тука вече се почна... Мацката: - А какво има? И в този момент у гумаджията все едно се събуди демон: - Ми имаме въздух с различни аромати: праскови, ягоди... Всички гумаджии започнаха да хихикат, всеки зает с неговата си работа, но слухтейки към диалога на двамата. - А колко струва? Монтьорът: - 200 лева. Всичките гуми. Всички присъстващи вече едвам се сдържаха да не се разхилят на глас. Мацката: - Ми, добре. Искам ягоди тогава. Гумаджиите умират от хилеж, всеки се опитваше да се сдържи, но не се получи. Гумите бяха напомпани с "ягодов аромат". Мадамата без сянка на усмивка отброи двеста лева и потегли. Всички плачат от смях. След време пак съм очевидец: така се случи, че след няколко дни бях пак на монтаж в същата гумаджийница. Пристигна същото "инфинити", от него излезе един едър и солиден мъж и попита: - Преди два дни тук сте правили гума на тая кола, нали? Момчетата им се дръпнаха физиономиите. - Кой точно прави гумата, на тази кола преди два дни? Сега всички ще ни накажат, но няма как. Излезе собственика и скромно, тъй, виновно каза: - Ми, да... Моите момчета я правиха... Мъжът: - Такааа. Тука ли напомпахте на жена ми гумата с ягодов аромат? Собственикът: - Мии... Даа... Нниеее... - Ето ти петстотин лева. Собственикът: - А...? Мъжът: — Три дни не съм спал от смях, на всички приятели разказах, всички паднаха да се хилят! Гумаджиите отново в смях до сълзи... 3 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6149 Отговорено 17 Август, 2022 И да не е вярно - звучи като истина! В днешно време мацките теглят кредит, за да се "тунинговат" и харесат на пичовете теглили кредит за по-яка кола. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desko 5 #6150 Отговорено 19 Август, 2022 Пернишка мъжка компания разпива. По едно време един от компанията иска съвет. - Пичове имам връзка с омъжена жена, имато няма да споменавам, дали да продължа връзката или да сложа край????? - Само без глупави коментари, ако обичате!!!! След кратко мълчание, един от компанията проговаря: - Абе я, че я пребием мойта за всеки случай........ 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desko 5 #6151 Отговорено 20 Август, 2022 Млада двойка излязла на среща с новата кола на мъжа. След няколко километра той се обърнал към приятелката си. - Ако вдигна сто и петдесет километра в час, ще се съблечеш ли? Тя отговорила, че навярно ще е забавно, и младежът настъпил газта. Когато вдигнал сто и петдесет километра, момичето започнало да се съблича. Разсеян от голотата й, той откъснал очи от пътя за миг и колата излязла от пътя. Момичето се разминало без драскотини, но дрехите й останали затворени в колата при приятеля й. - Иди да потърсиш помощ! - извикал той заклещен в колата. - Не мога - отвърнала тя. - Чисто гола съм. Забелязал едната си обувка навън, младежът я посочил. - Прикрий се с нея и иди за помощ. Моля те. Тя вдигнала обувката, покрила се с нея и изтичала до най-близката бензиностанция. - Помощ! Помощ! - извикало момичето на възрастния служител. - Приятелят ми се заклещи! Бензинджията погледнал обувката и казал: - Съжалявам, госпожице, влязъл е много навътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #6152 Отговорено 20 Август, 2022 На 15.08.2022 г. at 16:52, ceco_accord написа: А за обяд в Русе: - Ино миню мое ли? - Запвядайти. След 5 мин. - Е, ко шийдеш? - Ми то нема ко. Объркал си. - Ино меню може ли? - Запувядайти. - Е, ко ша идеш? - Ми то няма ко. Мое и нема няма в нашият език ;-). Иеките са на друго място. Ние якаме :-) 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6153 Отговорено 20 Август, 2022 Off Topic Може малко да съм сбъркал - сори! Родом съм от Търново, живял съм в Русе, а сега в Монтана. Познавам хора от где ли не. Педя държава сме и шепа народ, а калко и различни диалекти има. Само в околните 50-тина км. радиус са дузина и трудно се разбират, ако не е книжовният език. Таквози богатствои иди - дири го по землята. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #6154 Отговорено 21 Август, 2022 Много добре знаеш, без лоши чувства. ;-) Иначе любимият ми но малко редактиран 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #6155 Отговорено 23 Август, 2022 Лято. Мъж отива в командировка на морето и жена му забелязва, че си е махнал брачната халка: - Е поне халката няма ли да си сложиш!? - Ти луда ли си ма, в тая жега! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6156 Отговорено 23 Август, 2022 Студентска задача по математика: Колко литра алкохол се съдържат в "пием по едно и се прибираме"? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6157 Отговорено 23 Август, 2022 В библиотеката. - Имате ли някаква книга за мотивация на персонал? - Ние не, но БНБ имат печатни издания, наричат се банкноти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #6158 Отговорено 23 Август, 2022 Един мноооого брадясал, но красиво тъп (поне за мен) Звъни телефонът към 2-3 ппосред нощ - Ало трийсе и три трийсе и три трийсе и три ли е ? - Не, имате грешка, тук е триста трийсе и три триста трийсе и три.... - Ох, извинявайте, че ви обезпокоих по това време ! - А...няма проблем, аз и без това щях да ставам, щото телефонът звънеше... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #6159 Отговорено 23 Август, 2022 Още 1 "брадат": - Алоуу, енергото ли сте? - Не, тук е ВиК-то! - Ми и на вас да ви еб@ майката! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2788 #6160 Отговорено 23 Август, 2022 (Редактирано) И в същата нишка... - Алоуу, Газпром ли е? - Не, служебният кабинет на БГ. ...следва стандартният отговор... Редактирано 23 Август, 2022 от dandilov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове