ceco_accord 1895 #5681 Posted March 27 Затварят / отварят / затварят / отварят / затварят / отварят - сигурно проветряват? 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Plamen-CRV 73 #5682 Posted March 28 След дълго мислене от къде да започна пролетното почистване, ме озари идея! Що не взема да накисна 10 бири? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 1895 #5683 Posted March 28 - Защо все наричаш жена си "съкровище"? - Щото който я види ме пита "от къде я изрови тАа". 1 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krasi-mir 1067 #5684 Posted March 29 В магазина за домашни потреби нахлува запъхтян египтянин: - Дайте ми нещо за отпушване на канал. 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 1895 #5685 Posted March 29 Off Topic Кво вика - заседна нещо големо! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 1895 #5686 Posted March 30 Off Topic Явно са му дали нещо яко - казаха че е отпушил канала. - Тате, какво мига там в тъмното - Това е светулка. - А какво е това? - Муха на аварийки. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darius 778 #5687 Posted March 30 Иванчо звъни на баща си! - Тате, да дойдеш в училище, викат те? - Иванчо да не си бъркал под полата на някоя съОченичка! - Не бе тате, учителката иска да види кой идиот ми е помагал за домашното! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 1895 #5688 Posted March 31 - Мила, ти защо се омъжи за мен? - Щото си голям майтапчия. - Аз пък си мислех, че е заради сексуалните ми умения. - Ето, видя ли, все на майтап те избива ... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 1895 #5689 Posted March 31 - Иди да ми купиш цигари. - Дай пари. - Ми то с пари всеки може! след малко: - Ето ти една кутия. - Ама тя е празна? - Е то от пълна всеки може да пуши. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
darius 778 #5690 Posted April 1 Реших да готвя телешко с червено вино! И гледам в хладилника няма телешко! И нарязах една ябълка във виното! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 1895 #5691 Posted April 1 Заводът за ваксини в България, щял да се намира до този на Фолксваген. 2 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mysticchannel 50 #5692 Posted April 1 Българина и фъстъци да яде па ше се окапе.. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
birev 54 #5693 Posted April 2 Двама клошари си говорят: -Абе, ние що не хващаме Ковид? -Ами, защото нямаме телевизор.. 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miro11 7 #5694 Posted April 2 - Писна ми от тоя твой мързел! Събирай си багажа и се изнасяй! Мъжът, отпивайки от биричката: - Ти ми го събери! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 1895 #5695 Posted April 2 Пиано в мола, хора около него и се наслаждават на музиката. Сред тях и 1 джебчия. Гледа и си мисли: Какъв талант, какви пръсти, а се занимава с глупости. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
birev 54 #5696 Posted April 2 Отвориха заведенията, ама само на открито: https://www.facebook.com/parasolek1976/videos/3911385742252026/ 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
darius 778 #5697 Posted April 3 Прибира се мъжът в къщи: -Скъпа, имам добра и лоша новина. С коя да започна? - Кажи първо добрата. - Ами ще ставам баща. - Как така?! Аз не съм бременна! - Ми това е лошата новина..... 1 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DAN_DAN 117 #5698 Posted April 3 Тази вечер правителството излезе с извънредно обръщение към нацията което гласи следното: - Поради усложнената епидемична обстановка призоваваме всички гласоподаватели утре в изборния ден да си останат по домовете. Ние ще гласуваме вместо вас. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 1895 #5699 Posted April 3 Това не е виц, а самата реалност! Ако не излезем, няма да се измъкнем от този омагьосан кръг. Quote Share this post Link to post Share on other sites
miro11 7 #5700 Posted April 5 Зет завел болната си тъща на лекар. След като тъщата излязла от кабинета, зетят влязъл да се поинтересува за здравето ѝ. - Докторе, има ли надежда? - Няма синко, няма? - въздъхнал лекарят - това е само настинка! 1 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 1895 #5701 Posted April 5 - Отче, развратна грешница съм аз - искам да се изповядам. - Дъще, нали го направи тази сутрин? - Да отче, но имам актуализация на данните. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
JHM 1136 #5702 Posted April 6 Как се казва японец,който си е продал мотора? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mx rider 29 #5703 Posted April 6 Преди 5 часа, JHM написа: Как се казва японец,който си е продал мотора? ;😄Нямамото; 2 1 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miro11 7 #5704 Posted April 8 Концерт за пиано и цигулка. В публиката мъж заговаря жената до него: - Аз лично предпочитам цигулката пред пианото. - О, вие музикант ли сте? - Ами, не...хамалин съм. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 1895 #5705 Posted April 8 Един пука гума точно до лудницата. Докато я сменя, гайките се изтъркулват в шахтата, а от 1 прозорец го гледа пациент. - Мамамудейба, ся къ ша са прибера? - А бе, развий по 1 гайка от другите 3 колела и ги завий на четвъртото. - Ее, ти как го съобрази като си в лудницата? Ами, аз може да съм луд, ама не съм прост. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 1895 #5706 Posted April 9 Българин в Скопие си поръчва 1 бира. Барманът му я сервира и казва: - Three euros. Нашенецът му подава монета от 2 евро. Барманът повтаря: - Three euros. Нашенеца се прави че не разбира. Барманът, на чист български: - Бирата струва 3 евро. Нашият се ухилва и му дава още 1 евро с думите: - Знаех си че за още 1 монета ще си спомниш родния език. 1 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
darius 778 #5707 Posted Thursday at 02:36 PM В ресторант жена се накпва с доматен сос! - Скъпи, изглеждам, като прасе! -Да, скъпа и освен това се накапа с доматен сос! 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kvd74 449 #5708 Posted Friday at 07:48 AM Вчера две 19-20 г. момичета ме приближават и питат- Къде има наблизо банички? Аз почвам да обяснявам, но се сещам, че ми е на път и тръгвам да ги водя. Заговарям ги, дали са от Перник- не са. Правя се на остроумен и питам- а не ви ли е страх да идвате сами тука. Те викат- не, ние сме от Люлин / софийския кв. Люлин /. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 1895 #5709 Posted Friday at 08:52 AM - Муцка, пък да знаеш, вчера влиза при мен в аптеката 1 симпатяга и пита за презервативи XXXXXXXXXL. - И ти кво? - Ами завързах разговор веднага, но се оказа че просто заеква. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Митко Йотов 512 #5710 Posted Friday at 03:50 PM Обикновено яйце пита боядисано: - За къде си се наконтила така? - Ще пием кафе с една приятелка. - Лъжеш! Отиваш да се чукаш, нали?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kvd74 449 #5711 Posted 18 hours ago Преди 16 часа, Митко Йотов написа: Обикновено яйце пита боядисано: - За къде си се наконтила така? - Ще пием кафе с една приятелка. - Лъжеш! Отиваш да се чукаш, нали?! Като за последно. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites