mitaka0007 212 #5041 Отговорено 14 Януари, 2020 Преди 1 час, DanielDenev написа: Е тоя пич много брутален...! 🤣 Направо скоро и менискуса ще й скъса с тия пръцкания.... 😂😅😜 Аз направо ще се откажа да чета тази тема тук.... Убихте всичко детско в мен! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😱☺️ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5042 Отговорено 14 Януари, 2020 Преди 2 часа, mitaka0007 написа: Е тоя пич много брутален...! 🤣 Направо скоро и менискуса ще й скъса с тия пръцкания.... 😂😅😜 Аз направо ще се откажа да чета тази тема тук.... Убихте всичко детско в мен! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😱☺️ Ако тя спи с гръб към него,кръста на две... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5043 Отговорено 14 Януари, 2020 Жена - игриво към мъжа си: - Очаква те чудна вечеря и секс с прекрасна дама ... Мъжът: - Що? В командировка ли отиваш? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5044 Отговорено 15 Януари, 2020 В автобуса, срещу майка и петгодишната и дъщеря седи мъж с разкошна черна брада. Детето го гледа дълго и внимателно. Той се усмихва и я пита: - Какво? Приличам на баща ти ли? Момиченцето обидено: - Не, моят баща е красив, а ти приличаш на онова място, откъдето пикае мама! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5045 Отговорено 15 Януари, 2020 Трима Софтуерни Инженери от Microsoft, Intel и Linux се намират в тоалетната на Мол-а. Първи излиза от кабинката инженерът Microsoft и докато си мие ръцете: с обилно количество сапун, облива ги с огромно количество вода и най-накрая използва огромно количество хартиени кърпички, за да подсуши ръцете си и... на висок глас прави обобщение: - Ние от Майкрософт, всичко което правим - го правим добре! Инженерът Intel, също мие ръцете си, но използва много малко количество вода, няколко капки сапун и само ъгълчето на подсушаващата хартия. Когато завършва процедурата, обобщава: - Ние от Интел, също вършим всичко добре, но го оптимизираме до максимум. Инженерът Linux, без изобщо да си мие ръцете, поглежда двамата и казва самодоволно: - А, ние от Linux, никога не си напикаваме ръцете... 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #5046 Отговорено 16 Януари, 2020 Двойка от Лом правят се*с а замръзналия Дунав ... След час- той запъхтян: - Веро ма, забий тия нокте у ледо че подминаааме Русе! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6134 #5047 Отговорено 16 Януари, 2020 - Иванчо, ще ни разкажеш ли някаква интересна случка от зимната си ваканция? - Ми видох 2 магарета как се еват на замръзналото езеро. - Е, Иванчо, неудобно е така пред другите. - Я бех сам и не ме видоха, но е вярно че е неудобно, мноу се лъзгаа. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #5048 Отговорено 17 Януари, 2020 Новио регламент на НОИ: Кой не доживее до пенция, ще бъде кремиран и ке доработва кат пясъчен часовник! 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #5049 Отговорено 17 Януари, 2020 Секретарка получава съобщение от шефа! - Спешно ми трябва Полов Акт! Отговора веднага: - Невъзможно, поради месечен отчет, мога да оформя Устно или със Задна Дата! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5050 Отговорено 18 Януари, 2020 Жена разказва на колежките си: - Днес навършвам 30. Мъжът ми, тая гад, ме чука цяла нощ, повтаряйки постоянно "Докато си още млада!" 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #5051 Отговорено 18 Януари, 2020 "Най-много ора са се затриле у бермудскио и у срамниу триугулник!" Пернишка поговорка! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5052 Отговорено 18 Януари, 2020 Чул един дядо, че младите използват виагра и решил и той да пробва. Качил се на автобуса и отишъл в града. Влязъл в аптеката и си купил една опаковка виагра. Качвайки се в автобуса към село решил да изпие виаграта и направо глътнал всичките хапчета. Получил той ерекция и няма спадане. Какво да прави – започнал да е*е наред, нае*ал всички хора в автобуса, но х*ят не спада, слезнал на село и нае*ал цялото село. Отива той при доктора: – Докторе, пих виагра и сега х*ят ми не може да спадне, какво да правя? Докторът: – Отиди в селското стопанство намери най-големият акумулатор там, вземи два кабела допри си ги до х*я и всичко ще се оправи. Дядото послушал лекаря и се запътил да направи заръчаното, обаче един от селото го видял. Зяпочнал да тича към селото и да вика: – Ей, бягайте, че оня отиде да презарежда и идва! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5053 Отговорено 18 Януари, 2020 Наложило се млади и стари да живеят под един покрив. За разлика от много други живяли в мир и разбирателство. Един ден както си седяли в стаята свекър, свекърва и снаха, свекървата казала: – Ех снахо, хубава си ни е къщичката само дето стените искат боядисване, но нямаме с какво. Скочила снахата. Отрязала брадата на свекъра. Направила голяма дебела четка и боядисала стените. Седнали пак всички дружно да пият чай, а свекървата казала : – Ех, снахо, разхубави се нашата къщичка ама тия стари прозорци я загрозяват. Искат боядисване ама нямаме с какво. Скочила снахата. Отрязала мустаците на свекъра. Направила четка и боядисала прозорците. Мръкнало се. Прибира се мъжът от работа и гледа баща си седи пред къщата. – Тате, защо седиш навън? – попитал синът – Мръква се! Бащата казал: – Абе, вътре жените са се хванали да правят баница. Не знам яйца имат ли, нямат ли… 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5054 Отговорено 18 Януари, 2020 18 годишните в щатите: - Може ли цигара? А бира? Американското правителство: - Не, но може да отидете на война с Иран. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5055 Отговорено 18 Януари, 2020 Българите се славят с умението си да намират изход от трудни ситуации. Но са по-известни с умението си, да намират входа за там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5056 Отговорено 18 Януари, 2020 В офиса: - Поздравления! Постигнахте невероятни успехи. Само преди година постъпихте при нас като момче за всичко. Два месеца по-късно станахте шеф на екип, след още два месеца – шеф на отдел. Показахте качества и Ви включихме в Управителния съвет, а сега вече сте първи вицепрезидент... Какво ще кажете?.. - Мерси, тате! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5057 Отговорено 18 Януари, 2020 Възрастно семейство живеело в близост до градската баня и мъжът ходел всяка неделя. Една неделя обаче от топлата вода ли или от нещо друго получил ерекция и за да не губи време се препасал с една хавлия, грабнал си дрехите в ръка и бегом в къщи. Бабата го гледала с недоумение. - Събличай се бързо! - почти изревал дядото и я загледал стръвнишки. Бабата разбрала за какво иде реч но докато свали всички одежди на дядото му спаднал. - Като ходя на баня всеки път ще стоиш на прозореца и видиш ли ме да се прибирам по хавлия веднага се събличаш по най бързия начин. Следващата неделя бабата спазвайки стриктно заръката, гледа дядото се прибира на бегом по хавлия. За 5 секунди тя свалила всичко от себе си, легнала и зачакала. Дядото влиза от вратата и като видял бабата на леглото изкрещял нервно: - С туй мръсно, женско, подсъзнание само за с*кс мислиш, а пък не ти идва на ум, че на човек може да му откраднат дрехите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5058 Отговорено 18 Януари, 2020 Две братчета, на 4 и 5 години, преди заспиване си говорят. - Вече пораснахме. Хайде да се правим на мъже... - И как? - Утре аз ще кажа "курво", а ти - "за какъв х@й". Сутринта, закуска. Големият към майка си: - За мен курво има ли палачинки? Шамар, рев и изхвърляне от стаята. А майката ехидно към малкия: - Сигурно и ти искаш палачинки? С треперещо гласче детето отговаря: - За какъв х@й са ми твойте палачинки .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5059 Отговорено 18 Януари, 2020 Мъж влиза при кардиолог: – Докторе, имам проблем. – Кажете. – Миналата седмица се прибирам от командировка и какво да заваря - жената с чужд мъж... – Чакай, чакай, психотерапевтите са на горния етаж. – Не, не, изслушайте ме. И отварям гардероба, вадя пушката да го гърмя. А ония ми вика: - "Чакай бе, ела да седнем да пием по едно кафе, да се разберем като мъже"... И седнахме на по кафе. - "Виж сега, ако ме гръмнеш, аз съм мъртъв, ти ще си в затвора, жена ти ще си лежи с някой друг. Кой печели?" И така се размина. След няколко дена пак се прибирам. Пак същия у нас. Вадя пушката - ще гърмя жената. Ония ме спира: - "Чакай, чакай, ела да седнем да пийнем по кафе, да се разберем по мъжки. Ако я гръмнеш, тя ще е мъртва, ти ще си в затвора, а аз ще чукам нещо друго. Кой печели?" И така изпихме кафето. Онзи ден се прибирам. Този наглец пак у нас. Вадя пушката - ще се гърмя. Ония отново ме спира: - "Чакай бе, ела на по кафе, да поприказваме като мъже. Ако се гръмнеш, ти ще си мъртъв, ние с жена ти ще си живеем тука свободни. Кой печели?" – Вие сте за освидетелстване! – Не, докторе, аз само да питам, от толкова много кафе, да не ми стане нещо на сърцето...? 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5060 Отговорено 18 Януари, 2020 - Петров, защо закъсня за работа? - Шефе, тъкмо тръгвах и чувам съседката как вика от съседния апартамент "Помощ! Помощ!" Разбих вратата и какво да видя, съседката разляла един буркан с лепило, подхлъзнала се и се залепила по гръб за пода. - И ти отлепи ли я? - Охооо, даже два пъти... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1260 #5061 Отговорено 19 Януари, 2020 В пълна дискотека диджеят се провиква: -Готови ли сте да избухнем? Отзад се чул вик: -Аллах акбар! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 212 #5062 Отговорено 19 Януари, 2020 Преди 3 часа, Митко Йотов написа: В пълна дискотека диджеят се провиква: -Готови ли сте да избухнем? Отзад се чул вик: -Аллах акбар! В този контекст : В средата на 90- те, в дискотеката на Гоцеделчевското село Дъбница( а, може и Абланица да е било) Диджеят обявява следващата песен с: ,, - А ся ша ва разтърся с ритъма на кадъна Мъдона...! '' 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1260 #5063 Отговорено 20 Януари, 2020 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 132 #5064 Отговорено 21 Януари, 2020 Дядо и баба са на по 70 години обикалят любимите си места от младини. Седят си в механата и си говорят. Бабата казва: – Помниш ли, че в това село имахме най-страхотната задна прашка там до оградата на застарялата мелница? Дядото си спомня, даже предлага и сега да опитат, като за сравнение. Бабата е в настроение и двамата закуцукват с бастунчетата в посока към мелницата. На съседната маса мъж си пие бирата и дочува разговора. Решава, че това не е гледка за изпускане и ги следва до мелницата, в предчувствие на страхотен майтап. Старците стигат и дядото си сваля панталоните, а бабата си вдига полата, обръща се с лице към оградата и се обляга на нея за подпора. Дядото не губи и секунда и започва един луд секс, едни движения, едни въртележки, такава гъвкавост, като на 18 годишни любовници. Бабата бута назад, дядото напред, бабата дере с ръце, дядото стиска хълбоци като за последно, двамата скимтят от удоволствие и екстаз, "О, Боже!" оглася гората. Човекът от кръчмата гледа, поти се и не може да повярва на очите си. А старците не спират, докато най-накрая и двамата се свличат на земята и едва дишат от умора, ама се гледат очи в очи, като млади влюбени. Свидетелят на случката не издържа и отива при тях. – Хора, аз такъв секс през живота си не съм виждал! На вашите години! 35 минути… ти я съдра, бе! Искам да знам тайната ти! Дядото едва намира сили и промълвява: – Ти местен ли си? – Да… – АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ? КОЙ ГО ПУСНА ТОЯ ТОК ПО ТАЯ ОГРАДА?! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5065 Отговорено 21 Януари, 2020 Мъж се връща от лов с кучето. Жена му го посреща, подушва въздуха и казва: -Гоше, от тебе някаква гадна миризма се носи. Гошо: - Разбираш ли, вървим си с Шаро из гората. По едно време гледам една бърлога. Отивам и надниквам в нея - няма никой. И изведнъж чувствам, някой си слага лапите на раменете ми. С цялото си сърце чувствам, че това е Шаро, а не мога да спра да сера! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6134 #5066 Отговорено 21 Януари, 2020 - Пил ли сте? - Не! - Дрегера показва над 2 промила. - Повреден е, ето ви 200 лева за ремонт. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6134 #5067 Отговорено 21 Януари, 2020 - Реванолът в аптечката ви е изветрял. Имате умряла муха във фара. Тоя триъгълник, защо свети в зелено, а не в червено? – Господин полицай, вие женен ли сте? – Да, женен съм… – Ми що тогава се държите като омъжен… 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #5068 Отговорено 21 Януари, 2020 ...И едно запомнете от мене - не карайте бръже, да ви не носат бавно! 2 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6134 #5069 Отговорено 21 Януари, 2020 Оригиналът е: "Не карайте по-бързо отколкото се движи вашият Ангел Хранител!" - по спомен. :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #5070 Отговорено 21 Януари, 2020 Това е извадка от северозапада,би трябвало да ти е позната. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5071 Отговорено 21 Януари, 2020 Патрулка на КАТ. Решават кръстословица: - Зеленчук с три букви? - Зелка! - Не се събира... - Ми вземи по-малка. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5072 Отговорено 22 Януари, 2020 Мъж и жена пазаруват цяла сутрин, излизат от мола, и виждат, че колата им я няма. Отиват в полицията и 2 часа дават показания. Детективите ги превозват обратно до мола за да огледат мястото. За голяма изненада, откриват колата на същото място, както и плик с бележка и два билета за джаз концерт на стъклото: - Хиляди извинения! Жена ми раждаше, трябваше ми спешно кола! Оставям ви два билета за концерт тази вечер. Дано с това да ми простите за неудобството! Мъжът и жената направо са просълзени и доверието им в хората се завръща. Решават да използват билетите и да отпразнуват хубавата новина. Вечерта, след концерта, се връщат доволни и щастливи… само за да видят, че къщата им е обрана до шушка, а колата пак открадната. На масичката за кафе е оставена бележка: - Осигурявам колежа на новороденото... Имам два билета за събота… ама сигурно не ви е до балет, нали?!? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5073 Отговорено 22 Януари, 2020 - Жена, ще правим ли секс?🤔 -Остави ме бе, Иване! Аз като правя тези неща, ти все си в командировка.🤓☹️ 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5074 Отговорено 22 Януари, 2020 Габровец с депресия отива при психолог. Психологът: - Според мен и Вие като другите пациенти от Габрово, страдате най-вече заради това, че правите всичко възможно, за да не харчите пари. Това вечно въздържание води до вътрешни напрежения, които се натрупват и водят до депресия. Препоръчвам Ви шопинг - терапия. Изхарчете колкото може повече пари, като си купувате всичко, което Ви хрумне. Това действа безотказно! След седмица габровецът идва на контролен преглед, отново тъжен и унил. Психологът: - Колко пари похарчихте? - 1000 лева, и НИКАКЪВ резултат! - Хм. 1000 лв. е доста добра сума за шопинг, и да няма никакъв резултат.... а какво си купихте? - 500 евро! 2 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #5075 Отговорено 22 Януари, 2020 Мутра в родилното, ражда му се син. Доктора: -Честито,момче е! -3800...! -На ти 4 бона,не ми връщай! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5076 Отговорено 23 Януари, 2020 Излизам от магазина, където съм пазарувал не повече от 10 минути и гледам - катаджия пише акт.Викам му: - Аре бе пич, от тия празници - криза, що се заяждаш. Той мрачно продължава да пише. Викам. - На времето, с майка ти бяхме гаджета бе!. Онзи ожесточено лепва акта на прозореца на колата и захваща да пише нов за несменени летни гуми. - Абе пич, ти скинар ли си! Спри се бе! Още не е приключил, лепва го на прозореца и започва нов за някаква пукнатина на прозореца. Това продължава повече от половин час. За всяка провокация, той започва нов фиш. Кочана му е на привършване! А аз продължавам! Не ми дреме. Моята кола е отсреща на паркинга. Просто не понасям катаджиите. 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5077 Отговорено 23 Януари, 2020 Нане и Вуте си купили крава. На първия ден издоили 4 литра, на втория 3, на третия 2, на четвъртия 1, на петия нищо не могли да издоят. Отиват на ветеринар и Нане обяснил на доктора: - Абе докторе така и така стана ии след петия ден кравата ни спря да дава мляко! Ветеринарят: - Абе..... Вие тоя вол сте го скъсали от чекии! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5078 Отговорено 24 Януари, 2020 Момиче и момче на горните легла, а на долното баба. Момчето говори на момичето: - Ела при мен, че не издържам! - Ако дойда, трябва да мина през бабата, а тя ще се събуди и ще развали работата. - Не се притеснявай, така съм го надървил, че ще го простна между двете легла и ще минеш по него, като по мост. А бабата отдолу се обадила: - Ами на връщане? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5079 Отговорено 24 Януари, 2020 Тя беше на 19 г., когато намери мъжа на живота си. Обичаше го - не заради това, че беше неприлично богат, не заради къщите, колите, яхтите и частния самолет... не, не! Тя го обичаше заради обаянието му, нежността, силата му... въпреки 87-те му години. Тя искаше деца, затова обикна неговите - Катя с големите сини очи (67 г.) и Петър... малкия и забавен Петър (43 г). Но най-много обичаше мъничкия му внук Гриша (24 г.)... обожаваше да си играе с него в пясъка (на плажа), на чичо доктор (гинеколог), на конче (без седло)... накратко казано - тя беше любяща баба... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #5080 Отговорено 26 Януари, 2020 Полицай спира шофьор и го пита: – Какво имате в багажника? – Половин прасе. – Живо ли е? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове