DAN_DAN 332 #4641 Отговорено 17 Август, 2018 Иванчо бил любознателно дете и често задавал разни въпроси. Веднъж попитал баща си какво е това политика. Бащата помислил малко и му отговорил: Политика моето момче е следното нещо: Да вземем за пример нашата къща: Аз съм правителството, защото осигурявам парите. Майка ти е властта, защото ги разпределя. Прислужницата е работническата класа, защото работи за нас. Ти си народа, защото всичко отива за теб. А малкото ти братче е нашето бъдеще. Иванчо не разбрал много добре какво му казал баща му, но си затраял. През нощта се събудил от силна миризма и видял, че малкото му братче се е наакало. Отишъл в стаята на родителите си и видял там само майка си да спи. Продължил по коридора и без да иска видял в стаята на слугинята баща си който я .... яко. Не му оставало нищо друго освен да се прибере в стаята си и да заспи. На сутринта като видял баща си, Иванчо казал: Тате сега вече разбрах какво е това политика: А бащата учуден казал: Какво е? Ами: Докато властта спи, правителството такова работническата класа и на никой не му пука за народа, а бъдещето тъне в лайна. 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #4642 Отговорено 22 Август, 2018 Толкова била палава, че на родословното дърво я отбелязвали като хралупа. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4643 Отговорено 23 Август, 2018 Обява: Заменям хъркащ съквартирант за стенеща съквартирантка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #4644 Отговорено 24 Август, 2018 "След извънредно заседание на НС се реши, че всички потърпевши от фалита на ЗК “Олимпик” ще получат парите си от клоновата мрежа на КТБ в цялата страна. За справка кой е вашият клон, моля влезте в Търговския регистър. За повече подробности гледайте извънредната емисия по ТV7. С водещ Ани Цолова." 5 2 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4645 Отговорено 27 Август, 2018 Банковият кредит е като да се наакаш зимата в гащите! Отначало е добре, топличко ................! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #4646 Отговорено 27 Август, 2018 Мъж без жена е като куче без бълхи - живот си живее, ама скучно! Жена без мъж е като бълха без куче - няма кого да хапе! 2 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4647 Отговорено 29 Август, 2018 Равинът в малко провинциално градче бил много отговорен човек, Един ден събрал всички мъже от еврейската общност и с тревога им съобщил, че другите народи ги смятали за много стиснати и скучни хора. - Затова, казал той. Предлагам всеки от нас да донесе утре в синагогата по 1 литър твърд алкохол. Ще изсипем цялото количество в казана да се смеси хубаво, след това ще поканим целият град, за да почерпим всички и ще направим страхотен купон, за да разберат какви хора сме. Никой от присъстващите не посмял да се опълчи, макар, че идеята въобще не им се харесала. Прибира се в къщи Муше с наведена глава. Посреща го жена му Сара и веднага разбира, че нещо го мъчи. - Какво ти е Муше? Казала тя. - Ами какво да ти кажа Сара, събра ни днес равинът и каза утре всички да занесем в синагогата по 1 литър твърд алкохол, за да черпим някакви непознати. А аз дори не пия, хайде ако се напъна евентуално ще изпия едни 50 - 100 грама. Ама кажи ми как да занеса цял литър. Сара помислила малко и казала следното: - Виж сега Муше, много добре знаеш, че няма как да не занесеш цял литър, ама ще направиш следното: Купи едно шише водка, че е най-евтина. След това ще отлеем от бутилката така, че в нея да остане само 100 грама водка. До горе ще долеем с вода и ще занесеш в синагогата пълна еднолитрова бутилка. Така хем няма да се прецакаш, хем равинът ще е доволен. Изведнъж очите на Муше светнали. - Браво Сара, колко си ми умна, затова съм се оженил за теб. На другият ден всички евреи от града били в уговорения час в синагогата с бутилка в ръка. Изсипали всичките шишета в казана и равинът хубаво разбъркал бъркоча. След това отпил една глътка, направил кратка пауза и казал: - Мдааа, ето за това не ни обичат другите народи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4648 Отговорено 31 Август, 2018 В патрулката... - Пешо, бил ли си на Майорка? - На лейтенантка съм бил, но на майорка още не съм се качвал. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #4649 Отговорено 31 Август, 2018 "Дейба скапаната държава" - мислеше си Пешо, неуспявайки да уцели контейнера за боклук, от осмия етаж. 4 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4650 Отговорено 6 Септември, 2018 -Тате, защо булката е винаги в бяло? -Щото е като бялата техника -пере, готви, мие. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4651 Отговорено 9 Септември, 2018 Само в БГ на 3 различни въпроса (къде да седна? / къде да се хвана? / какво да ям?) може да получите еднакъв отговор. 4 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #4652 Отговорено 16 Септември, 2018 На една бензиностанция виси реклама: – “Който зареди пълен резервоар участва в лотарията за безплатен с*кс!“ Зареждат двама. Плащат и искат да участват в лотарията. Бензинджията: – Изберете число от 1 до 10! – 4! – За съжаление не печелите! Аз бях избрал 5! Другият също не познал. И си тръгнали. Другата седмица пак не уцелили. И единия казал на другия: – Тоя май ни лъже! Мошеническа работа ми се вижда това! – Не, бе! Не е така. Миналата седмица жена ми на два пъти е печелила. * * * Провеждат експеримент…На два съседни острова са настанени хора. На единият остров 25 мъже и една жена, а на другия 25 жени и един мъж. След една година отиват да видят резултатите. Първо отиват на острова с 25 мъже и една жена. Гледат – целият остров подреден, всичко изчистено, палмите подрязани, пътечките посипани с пясък. Седи жената на трон и крещи: – Пешо, аз на теб с какъв пясък ти казах да посипеш пътечките,ве кавал ? – С червен… – А ти с какъв ги посипа? – С жълт… – Ти кой беше в списъка за с*кс? Пети? Вече си двадесет и пети… Отиват на другия остров. Гледат – всичко мръсно, палмите изпочупени, пълен хаос. На върха на една палма се е качил мъжът, а жените са я обсадили и крещят: – Гошооооо, слизай вече,миличък Пет минути минаха… * * * Мъж се прибира от гостуване във Франция. – Когато бях в Париж при мадам Мишел, на вечеря тя слагаше на масата бяла покривка – нищо не е, ама голям кеф! На следващата вечер жена му сложила бяла покривка… – Когато бях в Париж при мадам Мишел, тя пускаше лека музика – нищо не е, ама голям кеф! На следващата вечер жената слага бяла покривка, пуска лека музика… – Когато бях в Париж при мадам Мишел… – Виж сега – казала жената – ти като беше в Париж при мадам Мишел, аз бях на гости при съседа Пешо – неговият ей с толкова е по-голям от твоя – нищо не е, ама голям кеф! 1 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4653 Отговорено 17 Септември, 2018 Влиза 1 ромче в хоремака и казва. -Лелче, дай едно тафе. -Моля? -Тафе бе лельо, тафе! -Не знам какво е тафе. -Абе, тафе за пиене, тафево, със сахар! -Съжалявам, не разбирам. -Е, да ми ядеш тура тогава! -Марш от тука, калпазанин неден! Не те е срам! -Ааа, за тура знаеш, а за тафето се прайш на дръш ми шапката! 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4654 Отговорено 20 Септември, 2018 -Тате, гаджето ми каза че имам готин диференциал, стройни амортесьори и здрави еъбеци -какво значи това? -Това дъще са технически термини, които мъжете ползват. Ти му кажи да внимава да не изтърве нещо в пробката на картера, че ще му затъмня фаровете и ще му откъсна скоростния лост. 2 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4655 Отговорено 21 Септември, 2018 То не е виц, ами направо е парадокс. Постоянно мърморя на моЙта следното: - Пусни го най накрая тоя съединител, че ще го стопиш! - Стига ръчка така джанлатската скоростите, че ще ги потрошиш! - Не го ли чуваш този двигател как се мъчи, свали една предавка надолу! - Гледай къде караш, пак остърга боята! - Как не я видя тази дупка, направо откачи окачването! И така нататък, и така нататък. Мога да изброявам до утре. Сега ще кажете, къде е парадокса? Ами парадокса е там, че като влезете в автокъща и се загледате по някоя таратайка. И джамбазина ви посреща с репликата. "Гледай я каква е запазена тази кола, една женица я е карала". 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4656 Отговорено 23 Септември, 2018 -Скъпи, струва ми се че изглеждам грозна и дебела. Чувствам се ужасно и наистина имам нужда от добра дума и комплимент. -О мила, зрението ти е перфектно. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4657 Отговорено 29 Септември, 2018 -Скъпа, гъбите са страхотни! От къде взе рецептата? -От Агата Кристи, скъпи. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir123 3 #4658 Отговорено 29 Септември, 2018 Отвърнала жената от горния виц 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4659 Отговорено 30 Септември, 2018 Върви един човек заедно със сина си по улиците на американски град. В един момент малкият вижда плакат на настоящия американски президент и пита баща си. Тате кой е този Тръмп? Бащата се почесъл по главата и казал. Тръмп моето момче е третият президент на Америка по времето на Путин. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4660 Отговорено 2 Октомври, 2018 - Браат, дай да спрем цигарите, ще има повече пари за пиячка! - Дали да не спрем и алкохола, сигурно ще спестим още повече? - Еее, нямам идея какво може да си купим с толкова много пари. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4661 Отговорено 8 Октомври, 2018 -Къде е мъжът ти, още ли сте скарани? -Нееее, ей там е в двора! -Не го виждам! -Еее, разкопай малко де!!! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4662 Отговорено 9 Октомври, 2018 -Докторе, имам някакви сърбежи по гърба -между плешките. -Пиеш ли? -Не. -Цигари? -Не пуша. -По жени хойкаш ли? -Въобще не се и заглеждам. -Хмм. Сигурно ти никнат ангелски крила. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4663 Отговорено 11 Октомври, 2018 -Пичове, роди ми се син! -Еее, честито, как е жената? -Добре си е, но ако разбере, сигурно ще ме изсели. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4664 Отговорено 15 Октомври, 2018 Разговор между блондинки. - Муцкааа, знаеш ли, че на 28 Октомври ще връщаме часовниците. - Ммм, че аз забравих от къде го купих. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4665 Отговорено 16 Октомври, 2018 Когато в Перник се роди момче. Във Волфсбург започват да му сглобяват Голфа. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4666 Отговорено 25 Октомври, 2018 - Абе брат, ти от кога носиш обеци? - Откакто жена ми ги намери в колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4667 Отговорено 25 Октомври, 2018 Блондинка музикант в магазин. -Извинете, от какво е това яйце? - От щраус. -Бах тва яйце! А в тая връзка, от Вагнер още по-големи ли са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4668 Отговорено 28 Октомври, 2018 Знаете ли как са забогатели българските олигарси? Ами по стария банален начин с ябълката. Намерили една ябълка, продали я. С парите купили две, и тях продали. И така нататък. Иии, в един хубав ден получили необезпечен кредит и/или обществена поръчка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4669 Отговорено 31 Октомври, 2018 Значи толкова сме изостанали от западна Европа, толкова сме назад, че колите като тръгнат от там на 300-400 хиляди километра, пристигат в България на 90-100 хиляди . 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4670 Отговорено 31 Октомври, 2018 Как мислиш да се маскираш за Halloween? Ами мисля да се направя на "мотика". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4671 Отговорено 1 Ноември, 2018 Празник след празник. Само в БГ можеш снощи да си легнеш с вещица, а тази сутрин да се събудиш до будителка (учителка). И почти в тая връзка - АНГЛИЙСКИ В ТРИ УРОКА: Първи урок, английски за начинаещи: Три вещици разглеждат три часовника Суоч. Коя от вещиците кой часовник разглежда? А сега на английски! Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch? Втори урок, английски за напреднали: Три вещици-травеститки разглеждат три бутона на часовници Суоч. Коя от вещиците-травеститки кой бутон на часовниците Суоч разглежда? А сега на английски! Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch? Трети и последен урок, английски за абсолютни професионалисти: Три швейцарски вещици-кучки, които имат желание да си сменят пола, разглеждат три бутона на часовници Суоч. Коя от швейцарските вещици-кучки, които имат желание да си сменят пола, кое бутонче на часовниците Суоч разглежда? А сега на английски! Three Swiss witch-bitches who wish to be switched Swiss witch-bitches, watch three Swiss Swatch watch switches. Which Swiss witch-bitch who wishes to be a switched Swiss witch-bitch, wishes to watch which Swiss Swatch watch switch? 2 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir123 3 #4672 Отговорено 2 Ноември, 2018 направо ме разби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #4673 Отговорено 2 Ноември, 2018 Последното изречение в английската скоропоговорка трябва да завършва така: ..., watches which Swiss Swatch watch switch? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4674 Отговорено 4 Ноември, 2018 Ето на това му се вика "Циганско лято". Да шофираш със зимни гуми по къси панталони. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1833 #4675 Отговорено 5 Ноември, 2018 (Редактирано) Съпругата : - Скъпи, пиеш като смок...! - Намерихме се ние с теб , пепелянке моя. Редактирано 5 Ноември, 2018 от Emicha 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #4676 Отговорено 7 Ноември, 2018 Майката на Иванчо толкова силно извикала "Остави този боклук!", че минаваштото БМВ спряло и шофьора придължил пеш. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5936 #4677 Отговорено 12 Ноември, 2018 Не искам да се хваля че ходя по скъпи места, но тъкмо се връщам от една бензиностанция. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #4678 Отговорено 12 Ноември, 2018 Полицай разпитва служител в склад: -Как се досетихте, че тези в склада са крадци. -Еми, в началото си помислих, че са спедитори, Но като видях колко бързо работят и се усъмних.................! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Genesis22 0 #4679 Отговорено 13 Ноември, 2018 Един английски лорд дошъл в едно пернишко село да си търси имот, много му харесало в кръчмата и като се поотпуснал, взел да се хвали - неговият род бил най-стар в Англия, имал замък до Уйндзор… - Как го рече, - викнали шопето - уй… - Те това го има и всеки шоп! Не те знаеме от къв род си, ама ние тука па сме - дръвени шопи! - О, аз такива като вас ги знам! Знаете ли колко туземци съм превъзпитал по Африка! Хващам се на бас, че за три месеца - всеки един от вас, мога да го превърна в джентълмен! Залагам един Форд последен модел! Речено - сторено, дали му Кире! Трите месеца бързо отлетели, а от Кире и от лорда никаква вест! След шест месеца иде в селото телеграма: - Ялате си узмете Кире! Ебем ти Фордо! Лордо! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #4680 Отговорено 13 Ноември, 2018 Катастрофа в Англия Роувър удря Българско БМВ Х5 .. От БМВ - то изкачат две мутри , вадят водача на другата кола , който също се оказва Българин и започват да го бият .. Той крещи .. - Момчета спрете .. в Англия сме .. Без да му обръщат внимание , продължават да го бият .. мъжът пак извикал .. -Момчетаааа в Англия сме бееее .. - Дреме ни , че сме в Англия .. ии продължават да го налагат .. Тогава със сетни сили , човекът промълвил .. - В Англия сме бе идиотииии .. шофьорът е от другата страна ... 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове