ceco_accord 6013 #5681 Отговорено 27 Март, 2021 Затварят / отварят / затварят / отварят / затварят / отварят - сигурно проветряват? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #5682 Отговорено 28 Март, 2021 След дълго мислене от къде да започна пролетното почистване, ме озари идея! Що не взема да накисна 10 бири? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5683 Отговорено 28 Март, 2021 - Защо все наричаш жена си "съкровище"? - Щото който я види ме пита "от къде я изрови тАа". 1 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #5684 Отговорено 29 Март, 2021 В магазина за домашни потреби нахлува запъхтян египтянин: - Дайте ми нещо за отпушване на канал. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5685 Отговорено 29 Март, 2021 Off Topic Кво вика - заседна нещо големо! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5686 Отговорено 30 Март, 2021 Off Topic Явно са му дали нещо яко - казаха че е отпушил канала. - Тате, какво мига там в тъмното - Това е светулка. - А какво е това? - Муха на аварийки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5687 Отговорено 30 Март, 2021 Иванчо звъни на баща си! - Тате, да дойдеш в училище, викат те? - Иванчо да не си бъркал под полата на някоя съОченичка! - Не бе тате, учителката иска да види кой идиот ми е помагал за домашното! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5688 Отговорено 31 Март, 2021 - Мила, ти защо се омъжи за мен? - Щото си голям майтапчия. - Аз пък си мислех, че е заради сексуалните ми умения. - Ето, видя ли, все на майтап те избива ... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5689 Отговорено 31 Март, 2021 - Иди да ми купиш цигари. - Дай пари. - Ми то с пари всеки може! след малко: - Ето ти една кутия. - Ама тя е празна? - Е то от пълна всеки може да пуши. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5690 Отговорено 1 Април, 2021 Реших да готвя телешко с червено вино! И гледам в хладилника няма телешко! И нарязах една ябълка във виното! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5691 Отговорено 1 Април, 2021 Заводът за ваксини в България, щял да се намира до този на Фолксваген. 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #5692 Отговорено 1 Април, 2021 Българина и фъстъци да яде па ше се окапе.. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5693 Отговорено 2 Април, 2021 Двама клошари си говорят: -Абе, ние що не хващаме Ковид? -Ами, защото нямаме телевизор.. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro11 8 #5694 Отговорено 2 Април, 2021 - Писна ми от тоя твой мързел! Събирай си багажа и се изнасяй! Мъжът, отпивайки от биричката: - Ти ми го събери! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5695 Отговорено 2 Април, 2021 Пиано в мола, хора около него и се наслаждават на музиката. Сред тях и 1 джебчия. Гледа и си мисли: Какъв талант, какви пръсти, а се занимава с глупости. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #5696 Отговорено 2 Април, 2021 Отвориха заведенията, ама само на открито: https://www.facebook.com/parasolek1976/videos/3911385742252026/ 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5697 Отговорено 3 Април, 2021 Прибира се мъжът в къщи: -Скъпа, имам добра и лоша новина. С коя да започна? - Кажи първо добрата. - Ами ще ставам баща. - Как така?! Аз не съм бременна! - Ми това е лошата новина..... 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #5698 Отговорено 3 Април, 2021 Тази вечер правителството излезе с извънредно обръщение към нацията което гласи следното: - Поради усложнената епидемична обстановка призоваваме всички гласоподаватели утре в изборния ден да си останат по домовете. Ние ще гласуваме вместо вас. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5699 Отговорено 3 Април, 2021 Това не е виц, а самата реалност! Ако не излезем, няма да се измъкнем от този омагьосан кръг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro11 8 #5700 Отговорено 5 Април, 2021 Зет завел болната си тъща на лекар. След като тъщата излязла от кабинета, зетят влязъл да се поинтересува за здравето ѝ. - Докторе, има ли надежда? - Няма синко, няма? - въздъхнал лекарят - това е само настинка! 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5701 Отговорено 5 Април, 2021 - Отче, развратна грешница съм аз - искам да се изповядам. - Дъще, нали го направи тази сутрин? - Да отче, но имам актуализация на данните. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #5702 Отговорено 6 Април, 2021 Как се казва японец,който си е продал мотора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #5703 Отговорено 6 Април, 2021 Преди 5 часа, JHM написа: Как се казва японец,който си е продал мотора? ;😄Нямамото; 2 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro11 8 #5704 Отговорено 8 Април, 2021 Концерт за пиано и цигулка. В публиката мъж заговаря жената до него: - Аз лично предпочитам цигулката пред пианото. - О, вие музикант ли сте? - Ами, не...хамалин съм. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5705 Отговорено 8 Април, 2021 Един пука гума точно до лудницата. Докато я сменя, гайките се изтъркулват в шахтата, а от 1 прозорец го гледа пациент. - Мамамудейба, ся къ ша са прибера? - А бе, развий по 1 гайка от другите 3 колела и ги завий на четвъртото. - Ее, ти как го съобрази като си в лудницата? Ами, аз може да съм луд, ама не съм прост. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5706 Отговорено 9 Април, 2021 Българин в Скопие си поръчва 1 бира. Барманът му я сервира и казва: - Three euros. Нашенецът му подава монета от 2 евро. Барманът повтаря: - Three euros. Нашенеца се прави че не разбира. Барманът, на чист български: - Бирата струва 3 евро. Нашият се ухилва и му дава още 1 евро с думите: - Знаех си че за още 1 монета ще си спомниш родния език. 1 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5707 Отговорено 15 Април, 2021 В ресторант жена се накпва с доматен сос! - Скъпи, изглеждам, като прасе! -Да, скъпа и освен това се накапа с доматен сос! 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5708 Отговорено 16 Април, 2021 Вчера две 19-20 г. момичета ме приближават и питат- Къде има наблизо банички? Аз почвам да обяснявам, но се сещам, че ми е на път и тръгвам да ги водя. Заговарям ги, дали са от Перник- не са. Правя се на остроумен и питам- а не ви ли е страх да идвате сами тука. Те викат- не, ние сме от Люлин / софийския кв. Люлин /. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5709 Отговорено 16 Април, 2021 - Муцка, пък да знаеш, вчера влиза при мен в аптеката 1 симпатяга и пита за презервативи XXXXXXXXXL. - И ти кво? - Ами завързах разговор веднага, но се оказа че просто заеква. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #5710 Отговорено 16 Април, 2021 Обикновено яйце пита боядисано: - За къде си се наконтила така? - Ще пием кафе с една приятелка. - Лъжеш! Отиваш да се чукаш, нали?! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5711 Отговорено 17 Април, 2021 Преди 16 часа, Митко Йотов написа: Обикновено яйце пита боядисано: - За къде си се наконтила така? - Ще пием кафе с една приятелка. - Лъжеш! Отиваш да се чукаш, нали?! Като за последно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5712 Отговорено 19 Април, 2021 Бойко Борисов е на посещение в Англия и е поканен от кралицата на чай. По време на срещата Борисов пита кралицата, каква е тайната на успешния политик. Кралицата му отговаря: - Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора! Бойко пита: - А как се разбира дали някой е интелигентен или не? - Ами трябва да се зададе адекватен въпрос, ето сега ще Ви покажа. Кралицата взема телефона, натиска копчето, за да може и Бойко да слуша разговора и звъни на Борис Джонсън. - Г-н Джонсън, ще Ви задам един въпрос. Майка Ви има син, баща Ви също има син, обаче този син не е Ваш брат. Кажете ми, кой е този син? - Очевидно е, че това съм аз, Ваше Величество! – отговорил Джонсън. - Правилно, благодаря Ви! – казва кралицата. Затваря телефона и се обръща към Бойко: - Разбрахте ли сега, г-н Борисов? - Да, Ваше Величество, разбрах! Прибира се Бойко в България, вика Мутафчийски и го пита: - А бе, Мутафчийски, баща ти има син, майка ти има син, обаче този син не е твой брат, кой е той в такъв случай? Мутафчийски се затруднява да отговори и казва, че ще си помисли добре и ще се върне с отговора. Излиза и започва да разпитва всички в щаба. Никой не съумява да отговори, затова след няколко часа мъки Мутафчийски се обажда на на Мангъров и го пита: - Г-н Мангъров, може ли да Ви задам един въпрос? - Разбира се, г-н Мутафчийски! - Майка Ви има син, баща Ви има син, но този син не е Ваш брат, кой е тогава? - Естествено, това съм аз! – отговаря Мангъров. Щастлив Мутафчийски търчи при Бойко и казва: - Знам отговора на въпроса ти, това е Мангъров! - Не, идиот такъв, това е Борис Джонсън! 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #5713 Отговорено 21 Април, 2021 Из дневника на блондинка след морски круиз: "Първи ден – подготвих всичко за круиза и се вълнувам. Втори ден – Видях делфини и китове. Срещнах капитана – много импозантен мъж...Трети ден – днес се къпах в басейна. Капитанът ме покани да обядвам на неговата маса. Джентълмен...Четвърти ден – капитанът ме покани в каютата си. Вечеря на свещи, шампанско... Помоли ме да преспя при него. Отговорих му, че няма шанс, омъжена съм...Пети ден – вечерта наминах в бара. Капитанът ме почерпи няколко питиета. Отново поиска да спи с мен. Заплаши ме, че ако откажа, ще потопи лайнера...Неделя – вече за 10-ти път спасявам 1500 души!" 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5714 Отговорено 21 Април, 2021 Математика за двама Умен мъж + умна жена = романтика Умен мъж + глупава жена = авантюра Глупав мъж + умна жена = брак Глупав мъж + глупава жена = бременност Математика в офиса Умен шеф + умен служител = печалба Умен шеф + глупав служител = производителност Глупав шеф + умен служител = повишение Глупав шеф + глупав служител = извънреден труд Алгоритъм на покупките Един мъж ще плати 2 лв. за вещ от 1 лв., която му трябва. Една жена ще плати 1 лв. за вещ от 2 лв., която не и трябва. Обща статистика Една жена се тревожи за бъдещето си, докато си намери съпруг. Един мъж не се тревожи за бъдещето си, докато срещне жена. Победител е мъжът, който печели повече пари, отколкото жена му може да изхарчи. Победителка е жената, успяла да срещне този мъж. Уравнение на щастието За да си щастлива с един мъж, трябва много добре да го разбираш и мъничко да го обичаш. За да си щастлив с една жена, трябва много да я обичаш и да не се опитваш да я разбираш. Парадокс на дълголетието Женените мъже живеят по-дълго от ергените, но по-често са готови да умрат. Динамика на промените Една жена се жени за един мъж с надеждата да го промени, но така и не успява. Един мъж се жени за една жена с надеждата, че тя няма да успее да го промени, но точно това става. Техника на дискусията Една жена винаги има последната дума във всяка дискусия. Каквото и да каже един мъж след тази последна дума, то ще е начало на нова дискусия. Забележка: Материалът е предназначен за умна жена, която иска да се посмее, или за умен мъж, който може да го понесе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5715 Отговорено 21 Април, 2021 Цецо, недей така! Имам 3 деца! Преди месец шефа му писна от закъсняващи служители! И каза: - Който закъснее, ще го оправям! И сега мъжете сме половин час по рано, а жините се влачат до обяд! 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5716 Отговорено 22 Април, 2021 Да са ти живи и здрави + моите почитания! Но темата ти е за вицове, а както е казал Фройд - "Под формата на шега можеш да кажеш всичко - дори истината". Ето ти още 1 - не е за теб, но посмей се. - Асане, защо имаш 11 деца, като не можеш да ги гледаш? - Ми, мноу харесвам технологията на правене бате. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro11 8 #5717 Отговорено 23 Април, 2021 Един го заболяло зъб и колегата му го посъветвал да си повтаря "Не ме боли, не ме боли." – Брей, работи! Оправил му се зъбът и вечерта след вечеря "посетил" жена си един път, втори път – тя много изненадана и доволна, но се учудила защо всеки път съпругът ѝ излиза на балкона за малко, та надникнала скришом и го чула да си говори: – Не е моята, не е моята, не е моята! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
linkmystica 4 #5718 Отговорено 24 Април, 2021 – Скъпи, заминаваш в командировка, а не си си сложил халката! – Ти пък...., в тая жега? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #5719 Отговорено 27 Април, 2021 - Баща ми, не ги разбирам жените! Ти как успя с майка ми? - Сине, жените са "като отворена книга" - по квантова физика - на китайски. Ако не става за четене, поне подпираш "масата" на житието си - да не куца. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5720 Отговорено 3 Май, 2021 - Виждаш ли тея шишета с ракия? -Да! И кво? - Като изпия едно и ставам безстрашен! - Верно ли? А от жена ти страх ли те е? - Аааааа, толкоз не мога да пия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове