darius 921 #4441 Отговорено 29 Декември, 2016 70-годишен мъж при доктора: – Другата седмица ще се женя! – О, чудесно, а на колко години е булката? – 21! – Бих искал да ви предупредя, че прекомерната активност в леглото може да доведе до смъртен случай! – Да умира! Пак ще се оженя! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4442 Отговорено 30 Декември, 2016 Ходих да пазарувам вчера, Моята ми вика да съм вземел нещо, дето ще я направи секси... Прибрах се с шише уиски и бутилка вино! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4443 Отговорено 3 Януари, 2017 Баба Яга сварила ракията и се чуди, с кой да я изпорка. Обадила се на Змея. - Аре бе, к*пеле! Само ти не си умрел, ела да къркаме! - Ида, ида... Баба Яга си сипала едно и седнала на прозореца да го чака. Гледа търчи тоя, па падне. Стане и пак търчи. Падне, стане и пак. Стигнал накрая. Баба Яга сипала еликсир, пили по едно, две и го питала: - Що така тичаше, падаше, тичаше? - Ми щот, кат си помислим за ракията - бързам! Ма, кат' се сетя, че после ще требе да те е*а, припадам... 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4444 Отговорено 11 Януари, 2017 Има три неща, които са безкрайни: 1.Вселената. 2.Ремонтите на немските коли. 3.Българската глупост. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6017 #4445 Отговорено 12 Януари, 2017 По спомен, лафът бе че "Вселената и човешката глупост са безкрайни, като първото още не е доказано" Зиме щеката за маслото на RWD колите с двигател отпред служела и за мерене на снега. Ако нивото е над МАХ, не се карат 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #4446 Отговорено 12 Януари, 2017 Има три неща, които са безкрайни: 1.Вселената. 2.Ремонтите на немските коли. 3.Българската глупост. Първият път го изтрих, но явно настоявате да си пуснете шедьовъра. Т.3 беше най-добре онагледена в темата "Познайте каква кола си купих", както и в този "виц", в който сам плюете себе си, без дори да го разбирате. Или Вие като никнейма си сте с персийско потекло и нямате нищо общо с родната действителност?! Ако е така - пардон... И за да не съм оф: - Тате имаш ли 30 лева? - За? - За такси до Plazza на Фики. - Колко е таксито до там? - 15 лева. - Ето ти 15 лева. - А за връщане? - По-добре не се връщай... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4447 Отговорено 12 Януари, 2017 Ми трий бе колега, ако ще те удовлетвори! Но щом реагираш така, явно и ти си в точка 3.! И да не съм офф: Срещат се в гората индианец и рокер. Рокерът казва:- Егати, ти яздиш кон? Много готино! Дай едно кръгче, а аз ще ти дам мотора!След малко се чува ужасен трясък, рокерът тича, вижда мотора си размазан в едно дърво, а индианеца се търкаля на земята. Крещи:- Какво направи, бе идиот! Отиде ми хубавия мотор. А индианецът слага ръка на рамото му и казва:- Не тъгувай, бели братко! Твоя кон беше скапан! Гледай какво голямо око има, а не видя дървото! Доволен ли си? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #4448 Отговорено 12 Януари, 2017 Каква е поза 71 от Кама Сутра...ами същата като 69, но с два пръста в задника... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4449 Отговорено 12 Януари, 2017 Поп си поправял оградата, а съседът му гледал, с любопитство. По някое време попът попитал: - Гледаш как се забиват пирони, за да се научиш и ти ли? - Не, отче, чакам да чуя какво ще кажеш, когато си уцелиш с чука по пръстите... 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #4450 Отговорено 13 Януари, 2017 Мъж и жена лежат в леглото. Мъжът, галейки голата гръд на жена си: – Скъпа, ти приличаш на Земята ! С тези прекрасни планини, хълмове...с тези божествени форми....! Тя: – Слушай скъпи, а ти смяташ ли да обработваш тази "Земя"....или да я дам под "аренда"...!?! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4451 Отговорено 13 Януари, 2017 "Засаждай моркова или я давам под аренда" Циганин се оженил за българка След 15 дни се мотае в маалата! - Ко, стана братчет, къде е момата? - А, разведох се! - Що бие? - Тя мнооо мръсна бие, къпе се всеки ден! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai Andro 41 #4452 Отговорено 15 Януари, 2017 Зимен следобед в детската градина. Децата се приготвяли да си ходят и възпитателките и лелките им помагали при обличането. Четиригодишният Божидарчо много се бавел с обувките си и една от лелките му се притекла на помощ. Високите обувки на детето влизали трудно, сякаш са с два номера по-малки. Най-накрая, потъналата в пот жената успяла да му ги обуе, само за да чуе: – Ама те са на обратно! Лелката погледнала обувчиците и се вцепенила. Дясната и лявата наистина били разменени. Оказало се, че свалянето било почти толкова трудно, колкото и поставянето. Най-накрая обувките заели полагащите им се места, но тогава малкият Божидарчо казал: – Ама това не са моите обувки! Лелката вече се била изприщила, но нервно ги свалила и попитала: – А тогава къде са твоите обувки? – В къщи са. Татко ги залепи, а аз днес съм със старите обувки на батко. Едва сдържайки се да не закрещи, лелката започнала наново да му обува обувките. Когато най-сетне приключила, огледала детето, отворила шкафчето му и със смесено чувство на надежда и отчаяние попитала: – А къде са ти ръкавичките? – Като дойдох сутринта, ги сложих в обувките… 11 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #4453 Отговорено 16 Януари, 2017 Колкото и да е безкраен Интернет, на края на работния ден разбираш, че вече няма нищо интересно за гледане. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4454 Отговорено 19 Януари, 2017 Volkswagen has admitted to circumventing the emissions control system in about 550,000 vehicles sold in the United States since 2008 with the 2.0-liter diesel engine. As many as 11 million vehicles worldwide may be affected. Купуваш гоУф, малък, голям, много голям, все гоУф! Подаваш съдебен иск и печелиш по много измислени теоретични прогнози! После си купуваш чисто нова ХОНДА! С останалите пари нов гоУф и отново в съда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai Andro 41 #4455 Отговорено 22 Януари, 2017 Врачанска закана за сeкс:- "Ша та олигава като щтръба бабичка вчерашен леб!" 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4456 Отговорено 26 Януари, 2017 - Тате, на колко години трябва да стана, че да мога да се прибирам когато си искам? - Не зная, синко, аз също не съм доживял тия години... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasko56 4 #4457 Отговорено 27 Януари, 2017 В час по български език ученичка си изпуска химикала, който до преди малко е дъФкала, и казва :- Ееее, вече няма да мога да го лапаааам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai Andro 41 #4458 Отговорено 29 Януари, 2017 Tъща пита зетя: -Какво па толкова намери щерка ми у тебе ?!?! Зетя: -Да ти (го) покажа ли ...? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai Andro 41 #4459 Отговорено 5 Февруари, 2017 Комшията си купи кола от Англия-деснячка. Много е хубава и много и се кефи. Само дет по навик люпи семки и си хвърля фаса върху жена си... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4460 Отговорено 5 Февруари, 2017 На рецепцията мъж, току-що получил ключовете си се обръща рязко и без да иска удря с лакътя си гърдите на красива дама. - О, госпожо, много се извинявам, но съм сигурен, че ако сърцето ви е така нежно както гърдите Ви, веднага ще ми простите... - О, господине, ако вашият член е така твърд както лакътя ви, стаята ми е 211... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4461 Отговорено 7 Февруари, 2017 – Чух, че си тръгнала по лош път! – И к'во? – Засрами се малко... Килограм сливи на пазара струва повече от твоята... Вървя си със супер настроение по улицата и изведнъж ме спират две ченгета: - Тръгвай с нас за свидетел! И тук чувството за хумор ме подведе: - Що, да не се жените? 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4462 Отговорено 10 Февруари, 2017 Двама свещеника поставят на пътя табела с надпис: "Спри, краят вече е близо! Обърни, докато още не е късно! ". Покрай тях с голяма скорост профучава джип, шофьорът крещи и размахва юмрук:- Проклети сектанти, писна ми от вас!Колата се скрива зад завоя, от където се чува грохот и трясък. Единият свещеник казва на другия:- Май беше прав, че трябва да напишем просто "Мостът е разрушен". 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai Andro 41 #4463 Отговорено 10 Февруари, 2017 Профилактичен преглед в мините. Влиза при кожния лекар миньор. Докторът казва:- Свалете гащите, покажете си члена и дръпнете кожичката назад. Ааа, какво е това под кожичката?! - Ми дъвката ми... - Защо е там? - В мината е прашно и мръсно и само там е чисто... - Ааа, и втора дъвка ли има там?! - А, да... Тя е на Мехмед, че той е обрязан и не може да си я прибира сам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4464 Отговорено 11 Февруари, 2017 -.Да бях художник, бих те изрисувал! - Да бях скулптур, бих те изваял! - Но понеже съм прост тенекеджия... бих те...изчукал! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasko56 4 #4465 Отговорено 12 Февруари, 2017 Св, Петър строил жените в един ред и казал:–Мили, женички, на земята всяка е направила някой грях, коя със съседа, коя с шефа, двойки, тройки, четворки, а, сега, ако обичате, всяка която е изневерила, една крачка напред !Първо стъпила Минка, след нея Пенка и така, цялата редица.–Какво става тука, Божеее, много грешници, само една си седи назад-завайкал се Св. Петър–ейййй, Данке, глухата курва, една крачка напред, ма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4466 Отговорено 13 Февруари, 2017 Много слаби и мръсни вицове напоследък... Мъж вари ракия в плевнята, но му потрябвала вода, отива с две кофи до кладенеца, връща се, а вътре двама полицаи и един митничар.– Ракийка варим, а? И к’во правим сега? Пиши обяснения!– Какво да пиша?– Ами пиши всичко както си е.Взема нашият лист и химикал, пише, пише и след малко подава листа:– “На 3 септември бях на село. Тъкмо щях да си тръгвам, гледам от плевнята се носи дим. Реших, че е избухнал пожар. Взех веднага две кофи вода от кладенеца и побягнах за да го угася. Влязох вътре, а там заварих двама полицаи и един митничар да варят ракия.” 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4467 Отговорено 14 Февруари, 2017 Много слаби и мръсни вицове напоследък... Забравил си да споменеш стари, особенно последния! За свети Валентин: Подарък 100лв. Вечеря 60лв. Букет 30лв. Такси 20лв. Хотел, евентуално 100лв. Лошото е като разбереш, че е в цикъл! Изражението ти - Безценно! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6017 #4468 Отговорено 16 Февруари, 2017 Северозападна библиотека за начинаещи:- Феродо мравката- Хондата и Звяра- Чичо тунингованата колиба- Малката винеткопродавачка- Трансмисията невъзможна- Бентли татко, Трабант татко- Пипи Дългото пикапче- Тир по време на чума- Братя КараМАЗови- Пътеводител на галактическия катаджия- КамаЗ Сутра- Карлсон, който живее под москвича- Аладин и вълшебната ламбда сонда- Хари Потър и огненият колянов вал- Хари Потър и Астън Мартинът от Азкабан- Записки по българските автосервизи- Полуоско Африкански- Мечо аусПух- Карбуратино- Реглаж на Мостовете на Медисън- Алиса в страната на буталата- Храбрият безоловен войник- Али баба и 40 – те джигита- Снежанка и седемте Поршета 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4469 Отговорено 16 Февруари, 2017 Вчера помолих дъщерята да ми подаде вестника, а тя ми казва: -Баща ми, в кой век живееш. Вземи таблета.Горката муха! Така и не разбра от какво умря! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 347 #4470 Отговорено 17 Февруари, 2017 - Какво става с форума на Опел, защо не работи? - Ами ръждяса им сървъра. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai Andro 41 #4471 Отговорено 19 Февруари, 2017 Две баби стоят на пейката пред блока, минава гинеколога Петров и едната захваща:-Ей, тея Петрови...дядо му гинеколог, баща му гинеколог, той гинеколог, не съ нагледаха бе 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4472 Отговорено 20 Февруари, 2017 Във влака, в едно от купетата дреме подпийнал мъж. Срещу него седи жена, която на всичкото отгоре гледа пияницата недоброжелателно.Мъжът се събужда по едно време, внимателно се вглежда в нея и изведнъж радостно виква:- Гена! Здрасти! Откъде се взе в купето?- Вие сте се припознали. Аз не съм Гена.- Сериозно! А толкова приличаш!- На кого?- Нали вече ти казах. На крокодила Гена. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0sh 87 #4473 Отговорено 20 Февруари, 2017 На противоположните краища на земното кълбо двама мъже правят съвсем различни неща, но си мислят едно и също. Единия ходи по въже опънато между два небостъргача, а другия се е отпуснал докато 86-годишна бабичка му прави свирка. Какво си мислят ли? "Не гледай надолу! Не гледай надолу!!!" 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai Andro 41 #4474 Отговорено 25 Февруари, 2017 (Редактирано) Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да кеси да го варди по цел ден, турил една табела у бостано, на коя пишело: - Една от лубениците съм нагньел с отрова, да ви еба у ламерете ... На другио ден отива да провери бостано и глее сите лубеници си там, а на табелата дописано: - Сега са две, да те еба у тарикато .... Редактирано 25 Февруари, 2017 от Bai H*i 1 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4475 Отговорено 2 Март, 2017 По какво си приличат чалга певиците и пироните! - Пробиват с чукане! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4476 Отговорено 7 Март, 2017 Стар виц, предпразнично: -Тате, какъв празник е 8 март? -Същият като Хелоуин сине, пияни вещици обикалят улиците! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #4477 Отговорено 7 Март, 2017 Мъж, взима жена си от посещение в салон за красота: – Е, поне опита ! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #4478 Отговорено 8 Март, 2017 Стар виц: - Дядо, на колко години си? - пита млада красавица. - На осемдесет вече, миличка. - Наистина?! Не бих ви дала... - Ми, вече не ми се и иска! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai Andro 41 #4479 Отговорено 12 Март, 2017 - Господине, купете цветя за вашата любима! - Аз си падам по мъже. - Ми нищо, купете за другия п*едераст, тогава ... 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #4480 Отговорено 13 Март, 2017 - Какво е това "Къща на издръжливостта"?Отговор:- Бирария със заключена тоалетна. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове