F4R 0 #1801 Отговорено преди 9 часа преди 38 минути, Ивайло Димов написа: Dandilov ....остави лака ,ти виж средата на гърбиците на единия вал .Апропо фюлерина така лакирва 🙂 Какво да видим на вала?? На автомобил на ~200К кмра карам мн сериозно и на Калояново Толедото приятел само до мола ли го караш ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F4R 0 #1802 Отговорено преди 9 часа преди 31 минути, Ивайло Димов написа: Тоя разпределителен вал с това обезцветяване по гърбиците няма изкара много още. Хахахахахахахахахахахахахах , отдавна не съм се смял толкова на такава глупост ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Димов 57 #1803 Отговорено преди 9 часа Абе човек ,изпускателния ти разпределителен вал е надран сякаш с раш-пила ,ти ми обясняваш за физика и химия 🤣😅😂 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F4R 0 #1804 Отговорено преди 9 часа Дай снимки на твоя ,да видя конфитюра вътре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Димов 57 #1805 Отговорено преди 9 часа Като го отворя ще снимам ,досега не съм имал причина да свалям капака на клапаните 🙂 Пичовете дето са ти казали ,че са ти"перфектни" валовете са ти казали тва дето искаш да чуеш .Или не им се е занимавало с тази кола ,щото си е пипкава и отнема много време .Да мерят хлабините и в последствие реглаж-а . 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 326 #1806 Отговорено преди 3 часа Хах...аз ако имам такъв "идеален" лакиран двигател и с такива валове, ако и да е казал някой "все едно сега сложени", му удрям една синя боя и го пускам в морето никой да не го намери... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1791 #1807 Отговорено преди 3 часа 90k. Mobil 1 0W20 AFE 260k. Ravenol 5W30 DXG Перфектна чистота,без лакирани повърхности. Изпускателния вал,не мой го спаси и най хубавото масло на света! Трябва да го ударим по главите на инженерите,които са го проектирали! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F4R 0 #1808 Отговорено преди 2 часа В пъти износени, в пъти :)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1791 #1809 Отговорено преди 2 часа Off Topic Чак пък в пъти...,различни телефони и осветеност.Има доста живот в него още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове