Радостин Георгиев 5 #1 Публикувано 28 Юни, 2020 (Редактирано) Колеги предстои ми поставяне на газова уредба на Honda crv 2010г 2.0 150кс. Може ли да дадете мнения къде да се постави и каква марка да е газовия инжекцион. Редактирано 28 Юни, 2020 от Радостин Георгиев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #2 Отговорено 28 Юни, 2020 (Редактирано) При "Markony"в Русе,ще ти я направи,като на неговатамарка РОМАНО!После само ще черпиш...,за добрата работа и препоръка де! Редактирано 28 Юни, 2020 от JHM 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радостин Георгиев 5 #3 Отговорено 28 Юни, 2020 (Редактирано) Колега от Каварна съм и незнам как ще се обслужва гаранционен. Иначе не е проблем да се отиде до там. Редактирано 28 Юни, 2020 от Радостин Георгиев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #4 Отговорено 29 Юни, 2020 Чуй се с Markony и той ще ти обясни. Поправете ме ако греша, но доколкото знам филтрите са поставени така, че лесно да си ги смениш сам, а настройките той ги прави дистанционно. Иначе и аз съм с Романо, обаче поставяна в София, и засега съм доволен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #5 Отговорено 30 Юни, 2020 On 6/28/2020 at 12:47 PM, Радостин Георгиев said: Колега от Каварна съм и незнам как ще се обслужва гаранционен. Иначе не е проблем да се отиде до там. Повярвай филтрите елементарно се сменят нужда от настройка не съм имал от две години с негова уредба на Маркони. Иначе предната която изхвърлих я настройвах по безброй пъти на месец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радостин Георгиев 5 #6 Отговорено 30 Юни, 2020 Преди 4 часа, CARPERA написа: Повярвай филтрите елементарно се сменят нужда от настройка не съм имал от две години с негова уредба на Маркони. Иначе предната която изхвърлих я настройвах по безброй пъти на месец. Не мога да се свържа с колегата. Звънях му на посочения телефон в профила но не отговаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #7 Отговорено 30 Юни, 2020 Да трудно става не всеки път . Бъди по настоятелен може и след 10тия път да се свържеш. Но ще получиш най-доброто,защото ти прави регулиране на клапаните и се уверява че всичко е наред с Хондата преди да сложи газовата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радостин Георгиев 5 #8 Отговорено 30 Юни, 2020 Не отговаря колегата. Някои да предложи план (Б). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #9 Отговорено 30 Юни, 2020 (Редактирано) Може да е имал ангажименти и е доста зает. Мой градски миналата седмица си взе Хонда. Свърза се и се записа за 3ти август. Така че не е неоткриваем. За мен план Б е посредствен. Решението е твое. Редактирано 30 Юни, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #10 Отговорено 30 Юни, 2020 (Редактирано) Off Topic Във всеки един град има свестни майстори които поставят уредби. Няма никаква космическа технология затова не знам защо винаги трябва да е Markony. Редактирано 1 Юли, 2020 от emod 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радостин Георгиев 5 #11 Отговорено 1 Юли, 2020 Точно за това се интересувам. Но никои не казва име на сервиз или някои си... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #12 Отговорено 1 Юли, 2020 Обслужвали са ми колата в Омега газ на ул. А. Разцветников, работят с Брц, което е супер за мен лично и аз съм с такава и много доволен. Чувал съм и други добри мнения за тях. Може да ги проучиш. Иначе така или иначе като ходиш във Варна, сервиза на Дидо е безспорен специалист 👌 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #13 Отговорено 1 Юли, 2020 4 hours ago, Радостин Георгиев said: Точно за това се интересувам. Но никои не казва име на сервиз или някои си... Никой не иска да ти препоръча нещо и после след време да дава обяснение в друго твоя тема която е с заглавие #Моля помогнете#. Вчера говорих с колега на които такива много добри майстори карали и те Хонда 1ген натикана охлаждането на изпорителя на мястото на байпасното съединение. Сега колата загрява. Мога да добавя още поне 4 случая на поставяне на газови уж марка ,а после вътре турски евтини части. Та колега ти сам си прецени или получаваш най -,доброто или се надяваш да е така. Пак ще го повторя кой газаджия ще ти погледне колата на оригинален софт на Хонда и регулира клапаните в цената която предлага за газовата. Не отговарят никой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #14 Отговорено 1 Юли, 2020 Нека сме обективни – в цената, на която той предлага монтажа. Плюс това имаш и пътни разходи и доста инвестирано време. Всеки избира, но твърдението че едва ли не всички „препоръчвани майстори“ са един дол дренки защото някой знае за 5 лоши случая е несериозно. Ако беше за София, щях да препоръчам. За жалост нямам представа за други градове. Ако не намериш препоръчан сервиз, който ти вдъхва доверие след разговори с тях, натискай телефона на Маркони и рано или късно ще се свържеш. Аз така бих направил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #15 Отговорено 1 Юли, 2020 (Редактирано) Spoiler Единия от споменатите от тези 5 сервиза е Софийски . Миналата година беше ,тема имаше .Супер промоция на газова Романо гарантирано всички части от марката. Действително турски нивомер и датчик отзад на бутилката. Малък изпарител не можещ да захрани конете на колата и куп лъжи от страна на монтажниците. Да спасихме от тези лъжи и измами колегата.Накрая сложиха големия изпарител и Романо нивомер. Можеш да намериш темата . Не казвам всички че са измамници но ако не знаеш какво да гледаш те мамят. Плюс другите екстри Маркони осигурява кола която да ползваш докато твоята е при него. ........ ............. ......... Редактирано 1 Юли, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #16 Отговорено 1 Юли, 2020 (Редактирано) Off Topic Така е, монтажниците на газови уредби на Хонда са тайно общество от 3-ма човека и поставянето на газова уредба при хора различни от тайното общество винаги е равносилно на проблеми. Още повече ако е нещо различно от Романо, това е равносилно на анатема и биваш изгарян на клада за назидание на неверниците. Редактирано 1 Юли, 2020 от emod 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #17 Отговорено 1 Юли, 2020 Темата е за конкретен сервиз....,ако не греша! Така че предлагайте смело и вие! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #18 Отговорено 1 Юли, 2020 От всички мнения досега само на @galin_k е по темата. Прочетете пак заглавието, колеги. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #19 Отговорено 20 Август, 2020 През 2012г. си сложих газов инжекцион тук във Варна при Никгаз. Намира се по пътя за Каменар срещу Орекс. Изпарител Томасето, полски компютър. За 8г. никакви проблеми, може ли да пиша телефона? Да кажат модераторите. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #20 Отговорено 20 Август, 2020 Може, благодаря. Намирам ги във фейсбук, но нека ги има контактите и тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #21 Отговорено 20 Август, 2020 0895 771664 Ники Газаджия 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #22 Отговорено 21 Август, 2020 Още една добра дума за Ник газ, както е споменато в предните постове. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радостин Георгиев 5 #23 Отговорено 23 Септември, 2020 Благодаря на колегите за инфото което дават по темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CECO 1 14 #24 Отговорено 15 Януари, 2021 (Редактирано) Здравейте съфорумци, И аз да кажа една добра дума за НИК ГАЗ в гр. Варна. На моята Honda crv 2010г 2.0 150кс монтирах през мес. Декември/2020 газова уредба система РОМАНО-Антонио с OBD-II. Изпрарителя е HD т.е. по мощния - за двигатели над 110 kW. Гаранция 2 години. Колата много добре се държи. Моторът работи тихо и разходът е приличен 12,0л-12,5 л/100км(смесен разход:40 градско и 60%-извънградско). Вярно, изминатите километри засега са само около 2 000, но мисля, че е достатъчно показателно. Динамиката на ГАЗ и бензин е еднаква. Коректен и точен е в обслужването. Настрои добре работата на газовия компютър - този разход е приличен и ме устройва (при положение, че не губя от динамиката на мотора). Препоръчвам го за японките. Слага основно ГИ с-ми на A.E.B. или РОМАНО и държи на качеството. Друго си е на ГАЗ, като заредиш бутилката и забравяш да следиш километрите. Редактирано 15 Януари, 2021 от CECO 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kansas13 0 #25 Отговорено 17 Август, 2023 Благодаря Ви за мненията . Със същата дилема съм и отговорите бяха полезни . Бях изключително доволен от сервиза в Булавто , но за съжаление не работят там вече а във Велико Търново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове