jord70 1 #1 Публикувано 12 Октомври, 2018 Здравейте , предлагам следните ключове за автомобили Honda : Ключ дистанционно с 2 бутона 433MHz ID46, : Honda Accord след 2006 г. Honda Civic след 2006 г. Honda CRV след 2006 г. Ключ дистанционно с 3 бутона 433MHz ID46 : Honda Accord 2008-2011 г. Ключ дистанционно с 3 бутона (2 + panic ) 433MHz ID46, : Honda Accord 2003-2007 Honda Civic 2003-2007 Ключ дистанционно с 3 бутона 433MHz ID48 : Honda Accord 2003-2007 Ключ дистанционно с 2 бутона 433MHz ID48: Honda FR-V Honda HR-V Honda Jazz Honda Fit Honda Odissey Също така изработвам и програмирам ключове от стария тип ( с отделно дистанционно) : чип ID48 , чип ID13 За дистанционни , неупоменати по-горе и цени - на ЛС или по телефона. Телефон за връзка : 0898220831 За изработка и програмиране - сервиза се намира в София. Нови ненарязани ключове изпращам за цялата страна с Еконт. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #2 Отговорено 30 Юли, 2019 Искам да изкажа голямата си благодарност! След като трима ,,майстора " не се справиха с направата на втори ключ за моето FR-V, накрая се намери един кадърен и приятен МАЙСТОР, който се справи чудесно! Продължавай така Яворе 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Varz 34 #3 Отговорено 12 Юни, 2020 Благодаря и аз, вчера изкарахме резервен и за моята каляска. Човека работи съвестно и въпреки, че изскочи проблем при нарязването, реагира адекватно и в крайна сметка свършихме работа 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #4 Отговорено 21 Юли, 2020 И аз оставям положително мнение тук. При мен също изскочи нещо неочаквано, разбрахме се как да процедираме и ако има проблем по-натам, да се върна. Препоръчвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 322 #5 Отговорено 16 Ноември, 2020 И аз искам да оставя положителен отзив за Явор! Много точно и професионално се отнася към проблемите. Днес реши бързо една патова ситуация, с която кой знае колко щяха да ме мотаят другаде. Препоръчвам! 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #6 Отговорено 8 Февруари, 2022 Здравейте И аз Благодаря на Явор за изваждането на втори ключ за голямата Хонделка ! Препоръчвам го ! Поздрави 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vingrei 5 #7 Отговорено 13 Март, 2022 Ако е изгубен ключа, конкретно на хрв 2001 г и няма друг, може ли да се направи друг, като няма мостра, как става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jazz2005 8 #8 Отговорено 16 Април, 2022 (Редактирано) Намирате си в Своге квалифициаран автоключар и той идва на място при колата. Демонтира се ключалката на запалването, разглобява се, и по кода на пластините в нея се изработва или ръчно, или се въвеждат в настройката на супер-модерните електронни машини .... и воаля, имаме си нов механичен ключ След това, след като всичко се сглоби и монтира обратно, с диагностичн уред се програмира нов чип за имобилайзера, ако за модела има и дистанционно, него със специална процедура, и готово, само газ и с 200 Малко е като да сменяваш клапани през ауспуха, но за професионалисти е формалност. Аз съм нов във форума, и от няколко месеца съм щастлив собственик на HONDA JAZZ 1.4 GD CVT 2005, но съм автоключар от има-няма 20 години. Та попаднах случайно на тази тема и искам да се похваля какво ключе си "избацах" за дъртата джазка Снимал съм и оригиналния на колата, за да придобите представа за размерите и модела. А ето и кратичко клипче да стане ясно, че си е чисто нов, напълно функционален висококачествен кюч. https://youtu.be/UoI6040KDJs Редактирано 17 Април, 2022 от dindin 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #9 Отговорено 19 Април, 2022 Да питам профитата в тази тема: Ледженда има стандартният за колата комфорт модул - от бутоните за отключване и заключване отваря и затваря шибедаха и стъклата на вратите. Варианта с прибиращият се в дистанционното ключ, ще обслужва ли тази функция? В момента имам 2 стандартни ключа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jazz2005 8 #10 Отговорено 19 Април, 2022 Всеки ключ който отключва и заключва колата ще работи и с комфорт модула. Няма значение дали е сгъваем, прав, телескопичен или с отделно дистанционно, щом отговаря на приемника на колата и се програмира, значи всичко което автомобила има като екстра си работи. Освен ако не е развалено :) 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #11 Отговорено 20 Април, 2022 На 19.04.2022 г. at 19:57, ceco_accord написа: Да питам профитата в тази тема: Ледженда има стандартният за колата комфорт модул - от бутоните за отключване и заключване отваря и затваря шибедаха и стъклата на вратите. Варианта с прибиращият се в дистанционното ключ, ще обслужва ли тази функция? В момента имам 2 стандартни ключа. Направи си и ще разбереш ;-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #12 Отговорено 21 Април, 2022 @docev Ти можеш ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #13 Отговорено 20 Май, 2022 Здравейте Оригиналният ключ на Legend поддържа функциите на комфорт- модула, докато неговите копия (не са точно същите, но подобен тип)- не. Поне при мен е така. Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donadonykr 0 #14 Отговорено 22 Юни, 2022 Зравей jord70 и от мен! Правих си втори ключ за Хонда Сивик 8-ма генерация но неиска да пали.Кутийката е с два бутона от тези с прибиране на ключа. Явно чипа идва далеко и не може да го хване.Имали начин чипа да се изведе малко по напред и ще трябва ли пак да се обучава? На снимката е новата кутийка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiFen 0 #15 Отговорено 24 Ноември, 2022 Аз си също си направих ключ за Хонда Сивик 8 имам проблем с паленето и отключването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #16 Отговорено 10 Ноември, 2023 За сивик 6 1997 (англичанка) можеш ли да направиш дубликат ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spurspld 3 #17 Отговорено 10 Януари Интересува ме втори ключ за Jazz 2007. Каква е цената, че тук едни искат да обезоглавяват в Пловдив... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cellebrum 0 #18 Отговорено 25 Юли (Редактирано) На 10.01.2024 г. at 8:04, spurspld написа: Интересува ме втори ключ за Jazz 2007. Каква е цената, че тук едни искат да обезоглавяват в Пловдив... Здравейте @spurspld и други за които ще бъде полезно. За гр. Варна ключ за хонда джаз 2004г. направих при ключар в Палах Център ( Варна ЦентърПриморски, ул. „Ян Палах“ 10, 9002 Варна - 40лв със стария ми чип (само чипа разбрах че е 50лв). Дистанционното направих за 80лв. при Ключарят на Варна SEA&KEY като се ходи в магазина им не в Мосю Бриколаж, а в цетралният им магазин, находящ се след острия завой на бул. Трети март (СълзицаМладост, ж.к. Младост II 144-3, 9020 Варна) има ги в google. Редактирано 25 Юли от cellebrum Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове