inspektora 401 #521 Отговорено 8 Ноември (Редактирано) Преди 4 часа, ceco_accord написа: Audi и SAIC правят нов бренд за Китай, понеже там немският премиум вече не се тачи. Тук много се лъжеш. Точно в Китай немският премиум се тачи най-много и точно затова германците правят фабрики там, като конюктурата изисква да си сътрудничат с китайски фирми. И не е точно нов бранд, а ново лого без обръчите, а с големи парвенюшки LED букви AUDI отпред и отзад, точно като за Китай. Редактирано 8 Ноември от inspektora 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #522 Отговорено 8 Ноември Виж им сривът на продажбите. Грешно се изразих - искат си родно производство и да се отличава от немското, дори и да е кооперация, каквато бе концепцията описана от теб. Тя бе тренд преди години, но вече не ги устройва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #523 Отговорено 14 Ноември (Редактирано) Днес един бургаски герой, както винаги да се покаже от Сарафово до Бургас! Ionia 5 MY25 2023 vs Q50 2014 с мен сам! Миксера набира яко и се държи добре в завоите! Имаше трафик и нямаше шанс да ме изпревари! Ако сме на равен старт има вероятност да ме вземе малко на първите 100метра, после едва ли? Разхода при мен беше 12 средно! При него най-малко 25кВ/ч! Все пак съм с 11г по-стара технология! Редактирано 14 Ноември от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #524 Отговорено 15 Ноември Добре че не е бил с Ioniq 5 N, че тогава щеше да е вече до Созопол докато си настъпил газта. Не знам дали сте гледали какво Чудовище е това, определено впечатлява, за 120К лв си купуваш супер спорт кола. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #525 Отговорено 15 Ноември 😂, за 1/4 миля става! После тока свършва! Не ми хвали миксери, дори и с 1000к.с. Изпреварвам цяла година прехвалени електрички по Тракия, влачещи се в дясна лента с 90км/ч! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar_Honda 5 #526 Отговорено 15 Ноември 25 minutes ago, darius said: Изпреварвам цяла година прехвалени електрички по Тракия, влачещи се в дясна лента с 90км/ч! Потвърждавам, пестАт тока, щото после трябва да висят на поредната зарядна станция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #527 Отговорено 15 Ноември Тъкмо карат бавничко и са не пречкат. И аз не съм виждал някой да се пъне с миксер извънградско. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #528 Отговорено понеделник в 11:12 Тесла 3 дюал мотор, много бързо се изстрелва от светофара. Не съм го и гонил, защото съм в града, но действително отскача като щурец! Някой карал ли е такава машинка и има ли някой наблюдения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #529 Отговорено понеделник в 12:43 @darius Имаме такава служебна. Наистина много приятно ускорява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #530 Отговорено вторник в 07:48 Една единствена електричка съм засякал да кара с над 90. Беше на подбалаканаския път - аз карах със 110 (ще отрека ако ме доносничи някой ), а теслАта замина напред. Не беше тройка, а по-дългия седан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #531 Отговорено вторник в 13:25 Преки впечетления от i3 на бмв в най-дясна лента! Средна Q, май7 или 8, голямо и ревливо, зад тях х6. И електричката ги дръпна най-малко 5 коли. Май не очакваха, но се напънаха яко и без резултат. От светофара на Арена до светофара на тунела/бул. Вардар/! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mukot 6 #532 Отговорено вторник в 20:10 On 11/15/2024 at 9:50 AM, galin_k said: Не знам дали сте гледали какво Чудовище е това, определено впечатлява, за 120К лв си купуваш супер спорт кола. За същите пари бих предпочел новия Civic R. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #533 Отговорено вчера в 09:40 Въпрос на гледна точка. Последният тайп Р не ме грабва както предните, прекалено изчистен, липсва агресивна визия, сякаш ми прилича на немски Пасат На вас харесва ли ви? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #534 Отговорено вчера в 12:26 Преди 16 часа, mukot написа: За същите пари бих предпочел новия Civic R. Аз също, но 2 броя! FK8! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_ks 13 #535 Отговорено вчера в 14:56 Аз в последният месец се оглеждам и за нова кола. Покрай автомобилния салон в София се загледах по Kia Xceed, но най-вече ме грабна Шкода Камик, с двигател 1.5 бензин, 150 кс, и 7 степенен DSG, в топ изпълнението Monte Carlo фейслифт. До сега винаги съм отричал ВАГ групата, но този Камик ми хвана окото като цена(53к).Ще го тествам на живо, но ще ми бъде интересно да споделите дали имате впечатления от този малко противоречива DSG кутия. В шкода форума много го хвалят този модел, като перфектен вариант за парите си. Изпратено от моят M2007J3SG с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове