dandilov 2996 #1721 Posted Friday at 05:02 PM Off Topic Защото му тече семерингът на коляновия вал и като налее над средата, го изплюва от там. А не му се разправя и охарчва да смени семеринга. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jivetz 27 #1722 Posted Friday at 07:57 PM (edited) Значи ми мирише на це масла и мн километри...Абе да ви питам..върнах бая маслената тема що вече не харесвате Петро канадата..?Доста се е харчела.?@Rakeem братко? Edited Friday at 07:58 PM by Jivetz Share this post Link to post Share on other sites
JHM 1838 #1723 Posted Friday at 10:14 PM Преди 17 часа, ceco_accord написа: Имам план и провеждам експеримент. Екперимент на този дърт юнак...,дай му малко силички! 3,7 л.при смяна,та моя акорд на 4,5 л.се мръщи,а пък ги държи до край без доливане! Share this post Link to post Share on other sites
Rakeem 865 #1724 Posted Saturday at 05:00 AM Преди 8 часа, Jivetz написа: Значи ми мирише на це масла и мн километри...Абе да ви питам..върнах бая маслената тема що вече не харесвате Петро канадата..?Доста се е харчела.?@Rakeem братко? Off Topic За всичко си има време и място. Аз го наливах, когато сменях по 3- 4 пъти масло в годината и струваше към 8лв. литъра, тоест ме устройваше и беше подходящо за режима ми. Как да ти обясня, че минерално базираните масла имат по-кратък живот и когато сменяш веднъж годишно и минаваш над 10к.км. е хубаво да се избягват? Хиляда пъти е писано, че при къси смени е все тая какво масло се налива, стига да отговаря на спецификациите. 3 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6576 #1725 Posted Saturday at 05:16 AM Преди 14 часа, Rakeem написа: Цецо, аз още не мога да те разбера, защо го държиш на средата това масло, при положение, че и без друго ти побира масло като на малолитражка. Защото над средата прокапва след извънградско. Имам си резерв - доливам, споко. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6576 #1726 Posted Saturday at 05:21 AM (edited) Преди 12 часа, dandilov написа: Скрий съдържанието Защото му тече семерингът на коляновия вал и като налее над средата, го изплюва от там. А не му се разправя и охарчва да смени семеринга. Когото съм питал - нЕще да разглабя тоя "милениум Фалкон", а още по-малко аз ще се хвана. Карам около средата за да не капе. Сега е малко над и пак е сухо. Чакам го да закисне съвсем тОа семеринг и вече няма да ползвам убави и "миещи" масла. Сегашното RSP си е супер масло, но 1 литър отиде на асфалта, та се връщам на Ората тез Легени ги карат с 5W-40, а аз се гледам тънкото, а тва е стар мотор - като проектиране - маслените отворите в сегментите му са големи, а не като на R сериите, или по-насам съвременните двигателчета. Edited Saturday at 05:31 AM by ceco_accord Share this post Link to post Share on other sites
Jivetz 27 #1727 Posted Saturday at 06:18 AM Spoiler Защо не пробваш да смениш спецификацията, вместо вискозитета ? Share this post Link to post Share on other sites
dandilov 2996 #1728 Posted Saturday at 06:20 AM @ceco_accord Има някаква вероятност, естерите от "убавите" масла да са пораздули малко гумата и семерингът да е "закиснал". Та 1 литър RSP не е отишъл напразно на асфалта. Дано да ми е вярно предположението, де. От друга страна пък целим стабилно и устойчиво на деградация масло, и максимално добро мазане. Мисля, че го постигнахме с RSP, с оглед на минималното количество тежки частици в капковите проби. Следва да видим как ще се развива и DXG от тук нататък. 1 Share this post Link to post Share on other sites
dandilov 2996 #1729 Posted Saturday at 06:23 AM @Jivetz Виж му историята от капковите проби. Ползвал е различни спецификации до момента. ILSAC, ACEA A3/B4, ACEA A5/B5, но си харчи по 1 л./10 хил.км. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6576 #1730 Posted Saturday at 06:24 AM Ще го следя новото. И без това вече имам навик давайки назад, да поглеждам има ли капка на асфалта при извънградско. За това го карам още, макар да има ора питащи "защо бе джанъм?" Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6576 #1731 Posted Saturday at 06:25 AM (edited) преди 2 минути, dandilov написа: @Jivetz Виж му историята от капковите проби. Ползвал е различни спецификации до момента. ILSAC, ACEA A3/B4, ACEA A5/B5, но си харчи по 1 л./10 хил.км. Този разход е нормален за този мотор и не ме притеснява. Просто не ме кефи да има капчица под мотора в гаража след извънградско. Запознатите с модела по сервизите викат - "Карай си - твоят мотор е цвете в сравнение с лейките които сме виждали". Edited Saturday at 06:27 AM by ceco_accord Share this post Link to post Share on other sites