Jump to content

jivetz

Фен
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About jivetz

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord 7 2.2 I-CTDI N22A1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Толбухин

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ако е в чужбина ме съмнява да има тест драйв ..там не е като тук :@
 2. Колеги, един въпрос задаван е преди мисля, но при останалите проблема е бил при потенциометъра на газта, а при мен мисля че не е от това та.. Когато съм изключил от скорост и с междинна газ примерно превключвам на 3-та скорост примерно, възможно ли е когато паднат оборотите да се задавя колата и да има едно привлачване, когато давам леко газ...Другия момент е пак давам на някоя предавка примерно 4-та и давам мн леко газ и пак леко настъпвам газта и прекъсва леко, като че ли се задавя...Възможно ли е защото не съм я вкарал в обороти, да е от някоя дюза, от горивото или от горивния филтър....Някой ако се е сблъсквал да сподели...
 3. Toя мотор загрява бавно..при мен е идентично, само дето аз лично ползвам само парното, не виждам нужда да пускам и климатроника../поправетеме ако греша/И с това пускане на ХАЙ няма да оправиш положението,някъде беше писано за акорд че на по ниска температура се оставя на една две чертички да духа само, докато загрее мотора..
 4. jivetz

  Photos

  Забелязано..в Толбухин
 5. и логото е претърпяло редизайн като гледам, препратка към миналото може би...?
 6. Да,благодаря, защото в магазините за крепежи нямат такива точно ...
 7. Привет, някой има ли идея от къде мога да си намеря-купя такъв болт за кутията на въздушния филтър..
 8. Хубав сайт и полезен..!Аз ли не виждам за дизела частите ?
 9. Да италиянката е продадена май..Ами аз карам дизел,и съм доволен, един колектор изпускателен съм сменил само, другото не го броя защото е консуматив..Един приятел си търси..Какво й има на пловдивската?
 10. Да използвам темата...Някой ходил ли е да ги гледа и какво ви е мнението,кой си заслужава повече.. според вас.. https://m.mobile.bg/details/11686933983191273 https://m.mobile.bg/details/11685872209870755
 11. При мен 06 фейслифта има опция и да не се нулира автоматично, само да си ги върти...elapsed time менюто мисля е за това..
 12. Което ми напомня защо европейските акорди нямат меню ойл лайф?
×
×
 • Create New...