SevenSeconds 14 #1 Публикувано 21 Септември, 2017 (Редактирано) Здравейте Малко със закъснение но нямах много време, даже и сега нямам много налични снимки за да мога да се похваля качествено нооо... ето я и моята придобивка която вече карам от месец и съм изключително доволен и приятно изненадан от автомобила във всичките му аспекти . Колата е 2004 година началото по талон, по рама е произведена 2003-та с всички екстри (бял километраж или поне не е червения който съм виждал на другите акорди от префейса, шибидах , кожен салон, подгряване на седалките, навигация премиум саунд и т.н.). Беше оставена от първи собственик в представителство на Хонда в Швейцария на 141 000 км, като за последно е била там за обслужване на 139 000 км. Човека даже ми беше завещал биалетка защото била за смяна и след обстойния преглед на колата в сервиза в Овча купел ( на Слави,от форума разбрах за него ) , единственото нещо което смених беше именно тя. Момчетата в сервиза казаха , че това е втората кола от Швейцария която виждат без ражда от долу. За пръв път взимам кола която да не се нуждае от никакви ремонти, като дори и не съм сменял маслото... просто карам. За месец вече съм навъртял 2000 - 3000 км. , след време като навъртя повече ще пиша отново да дам мнение но за сега е само положително Редактирано 21 Септември, 2017 от SevenSeconds 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #2 Отговорено 21 Септември, 2017 Честито колега и много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6016 #3 Отговорено 21 Септември, 2017 Честито и безаварийни полети. Добре изглежда, а радости ще ти носи още много, дори и като и свикнеш. В профила си може да впишеш с каква кутия е вместо 16клапана -всичките са с толкова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #4 Отговорено 21 Септември, 2017 Честито колега.. много безаварийни. Сигурен съм, че ще си я караш с кеф още доста време. Моята не я бях карал седмица и вчера като и се качих все едно ми беше за пръв път... чувството е все същото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #5 Отговорено 21 Септември, 2017 Абсолютно, макар да съм с предния модел, всяко качване е за първи път и всеки път слизам ухилен до ушите. Честито на колегата и безаварийно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SevenSeconds 14 #6 Отговорено 21 Септември, 2017 Благодаря ви много. Цецо благодаря, аз и тук не съм написал, автоматик е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Setfan 38 #7 Отговорено 21 Септември, 2017 Честито! Това е най-доброто което може да се вземе за употребяван екземпляр - на реални километри и със сврвизна история. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #8 Отговорено 21 Септември, 2017 Честита нова кола .Изглежда много добре акорда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asdasdsadas 37 #9 Отговорено 21 Септември, 2017 Real Хонда..Честито много да те радва! Качи още снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SevenSeconds 14 #10 Отговорено 21 Септември, 2017 Ще кача още веднага щом имам време 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #11 Отговорено 21 Септември, 2017 честито Колега, със здраве Колата е много хубава малко off topic - моят Акорд също е от Швейцария, Слави беше учуден докато я преглежда, че наистина е без никаква ръжда.. явно ти си втори с такава Аз на моята за 8 хил. км още не мога да й се нарадвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #12 Отговорено 21 Септември, 2017 Честито!...Последните истински Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6016 #13 Отговорено 21 Септември, 2017 Благодаря ви много. Цецо благодаря, аз и тук не съм написал, автоматик е То с тея автомати човек забравя че има скоростна кутия, пък камоли да я напише. И моята е швейцарка и няма ръжда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #14 Отговорено 21 Септември, 2017 Много е хубава и цветът грее - Silver Buran, типичния сребрист цвят на Хонда. И моята е такава. Честито, със здраве и късмет да си я караш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #15 Отговорено 21 Септември, 2017 Честито и от мен,със здраве да си я караш и много безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #16 Отговорено 21 Септември, 2017 Честито и от мен и не отлагай много маслото!☺ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2829 #17 Отговорено 21 Септември, 2017 Честито и от мен и не отлагай много маслото!☺ RAVENOL ECS SAE 0W-20 от общите поръчки, от тук във форума: Линк на маслото: https://www.ato24.de/en/ravenol-ecs-ecosynth-sae-0w-20.html Успех и безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6016 #18 Отговорено 22 Септември, 2017 Ако си фен по-често да караш с ново масло, аз ползвам това https://www.ato24.de/en/honda-synthetic-blend-5w-20-0-946-l.html -пак от тая тема http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=105164 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SevenSeconds 14 #19 Отговорено 25 Септември, 2017 Пътувах и нямах време да пиша тези дни. Вижте с какво масло е карана до сега. Чудя се дали не е най-добре да продължа със същото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #20 Отговорено 25 Септември, 2017 Колега, темата за маслата е огромна, даже вече е на 2 части. Там има таблици, графики и тн... Всеки си има негово си мнение и виждане. dandilov по-горе те посъветва да я караш със 0W-20, после ceco_accord с 5W-20 Аз съм я карал и с 5W-30, а сега е с 5W-40. Всеобщото мнение е, че трябва да се карат с тънки масла и най-вече истински. Избора е изцяло твой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SevenSeconds 14 #21 Отговорено 25 Септември, 2017 Благодаря колега, ще поръчвам и аз масло от чужбина 100% . Ще прочета обстойно темата за маслата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SevenSeconds 14 #22 Отговорено 26 Септември, 2017 Ето и обещаните още малко снимки. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #23 Отговорено 2 Октомври, 2017 Честито и безавариино!! The power of dreams Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове