Jump to content

Pampov

Фен
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Pampov

  1. Аз го имах същия проблем,но го усетих по гадния начин-с 150 км/ч на магистралата.Намерих си серво втора ръка и го смених.
  2. А не може ли просто да е дефектирал сензора за нивото?
  3. А подлакътника как се сваля?
  4. И аз карам 17" летни и 16" зимни(алуминиеви джанти) и нямам никакви проблеми.
  5. Здравейте,колеги!Търся серво усилвател за акорда,че останах без спирачки(2.0 бензин,2009).Ръчна кутия(не знам има ли значение).
  6. Аз съм на 16 цола със зимните и няма никакъв проблем.Проблема е само естетически😉.
  7. Да не би да е от накладките,нали имат сигнални ламаринки или не го чуваш така?
  8. От сервиза го намериха,не знам.Иначе аз се обаждах в бултрако,но ми казаха срок около месец за доставка и цена 298 лв.Задължително трябва да е свален компресора,че имало много разлики в моделите.
  9. Колеги,да споделя,вече имам работещ климатроник.Ремонтен комплект за компресора(шайба,съединител и бобина) 150 лв и работата от един приятел(сервиз Бош на Скобелева майка).
  10. Мисля,че го ресетнаха.Днес ми направи впечатление,че се чува шум от компресора(гадничко стържене),та това ме притеснява повече.Като свалим компресора ще споделя.
  11. Аз зъннах на тази фирмаhttp://cardrl.eu/index.htm и те ме препратиха към автосервиз,с който работят за да ми направят монтажа на модула.Обаждам се в сервиза,обяснявам каква е колата и получавам следния отговор:вчера слагахме на един дизелов акорд и сега има проблеми,но вашата е бензинова и ако искате елате да пробваме,може и да стане.Аз отказах след като искат 150 лв(модула + монтажа),а пък не дават гаранция,че ще се получи.
  12. Привет колеги!Компресора отказа да включва и след диагностика в един сервиз/извън Пловдив/ се оказа-изгоряла бобина.Като се поразчетох за хроничните проблеми с компресорите на нашите автомобили,имам съмнения,че може да не е само бобина,но трябва да се види от специалист.Някой може ли да препоръча сервиз в Пловдив,който е специализиран в автоклиматици и има положително мнение за тях.Благодаря.
  13. Колеги,а знае ли някой каква марка са оригиналните бобини на този двигател?
  14. Привет,колеги!Появи ми се странен шум,предаване на леки вибрации по купето на ниски обороти(усещам я дори на волана).Като и вдигна оборотите на 1000 и вибрацията изчезва.Предполагам,че е някой от тампоните,но как да разбера точно кой?Няма пукане,тракане или по-силен звук,който да ме насочи.Ако някой е имал подобен проблем или сменял тампон,моля да сподели.Благодаря предварително
  15. Със същия мотор съм.Ремъка,който сложих е 2080,а стария беше 2082,но 2 мм не са проблем нали има обтяжна ролка.
  16. Наскоро го сменях и аз.Стария ремък беше 7PK2082 и аз такъв си търсих(купих си Gates).Това 7 отпред май показва,че е седемканален.
  17. За Стефанов Ягодово и аз чух добри отзиви,но за съжаление не е в списъка.Ще поразпитам още малко и ще избера.
  18. Колеги,ползвал ли е някой доверен сервиз по каско в Пловдив.Нещо дребно и съвсем козметично по задната броня е,но все пак не ми се иска да попадам на пишман майстори.Та ако някой може да насочи или има познат някъде в посочените сервизи.Благодаря предварително.
  19. Колеги може би не е по темата,но как се сваля плафона на задния номер на Акорд 8 комби?Гледам,че на седана е по друг начин,а на моята не мога да разбера.
  20. А тресеше ли двигателя?И след като смени съединителя и шайбата има ли някаква промяна?
  21. И на моята табела пише така,но е с 17-ки.Така я взех,а после си купих джанти за зимни гуми на 16 цола. На предишната ми кола бях с този Dunlop.Наистина е много добра гума,но 17-ката е около 230 лв.Като се замисля рядко развивам скорост над 140 км/ч и затова съм се загледал NEXEN N`FERA SU1.Ще споделя какво съм взел и как се държи.Благодаря на всички за мненията,
  22. Да,размера е 225/50/17,а не на 45.И случайно се загледах сега,че на 45 са доста по-евтини гумите спрямо тези на 50.Разликата е 60-70 лв,а винаги съм си мислел,че ниския профил е по-скъп.
  23. Мина времето на зимните,да споделим мнения за летните.Моите имат доста грайфер,но една от тях е видимо по-износена от другите,и реших да купувам нови(или поне две).Някой ако е доволен от някоя марка да сподели.Ориентирал съм се към средния клас,не мисля за евтини гуми.Размера е 225/50/17.
  24. Мисля,че стои повече от 2 години.Ако е същата,гледах я когато аз си търсех.
  25. А за Пловдив предлагам почерпката на живо.Трябва само да обменим координати.
×
×
  • Създай нов...