Jump to content

LedZep

Фен
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от LedZep

  1. Същото е и при мен. Чак когато добре се затопли таблото работи бутона.
  2. Лошото е, че и Лада Виста е по-добре изглеждаща вече от хонда
  3. Един колега ми предлага моторче, но е от бензин. Надявам се няма разлика с тези от нафтовите печки?
  4. Аз също питах наскоро, защото дясното стъкло се вдига лениво /трудно/, но никой не ми отговори. Също бих искал да науча какви са опциите. Дали ремонт, дали купуване на цял механизъм..... Ще ми е интересно да се развие темата.
  5. Като имам път към Добрич, ще пиша. Иначе, смяната на аку-то така или иначе беше неизбежна. Мен ме хвана страх от лопането в кормилната уредба и след 500 м. я върнах на паркинга.
  6. Репорт: Цялата патаклама се оказа от слаб ток в аку-то. След подмяна, всичко си дойде на мястото.
  7. Мерси колеги за бързите отговори. Там е работата, че в акумулатора няма ток или поне не може да завърти, ако е от него. Взех ток от друга кола и като запалих и я подкарах, се появи тези - удари (чукания) и самовръщания на волана. И аз се чудя дали може да е EPS-а и да прави проблема от слаб ток - липса на такъв или е нещо друго. Въобще не става въпрос за втвърдяване при висока скорост, а за ниска скорост и навит волан. Удря и чука все едно нещо връща гумите и кормилото се изправя само , дори да го държиш здраво.
  8. Колеги, на някой да му се е случвало едно чукане и връщане на волана при навиване - без значение в дясно или ляво? Значи, нямаше ток да запали. Подадохме от друга кола и след като потеглих, навивам волана е едно чук...чук - механично връща волана, чак ще ми чупи ръцете. При каране направо няма проблем.
  9. Очевидно от Хонда ще продължават да спазват традициите. Всеки следващ модел да е по-грозен и по-грозен!
  10. Това че някой хора живеят в паралелен свят и все още смятат хондата за най-здравата, най-бързата, най-качествената, най-евтината и тн. кола, по никакъв начин не означава останалите на друго мнение да последват съвета им и да си купят подобна консерва. Общо взето всички таралястници вече са на едно ниво по качество, бързина, здравина ........... Вече визуално всеки си има предпочитания и може би с това трябва да се съобрази при покупката, без да робува на фирма-име.
  11. Сивик 8 - 9, че дори и 10 са изключително грозни коли за мен лично. Не искам да налагам мнението си на някой друг, но определено не бих дал и половината от цената им като нови. Да не говорим за реалната. За тези пари взимаш един Аурис или Мазда, че дори и Голф и ще ти останат парици да обиколиш цяла Европа. Очевидно тук никак не върви да казваш, че Голфа е къде, къде повече от Хонда, но въпросната хонда си прилича на Лада Виста, но нищо чудно руската версия да е по читава. Вицовете, че хората на запад не зачитат парите или харчат на зула без да си правят сметката ги знаем. Пожелава на всеки който харесва модела да си я взима без да мисли, аз лично след годинка ще предпочета нещо друго, което поне визуално ми харесва повече.
  12. Благодаря за отговора. Мисля първо да пробвам с някаква добавка, да я понатисна малко и след това да пристъпвам към тази гимнастика.
  13. Здравейте колеги. Някакво предърпване има при подаване на газ - като прекъсване. След като поеме вече си набира добре. Първоначално си мислих, че съм заредил скапана наФта, но изглежда не е от това. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем, за да ме насочи?
  14. LedZep

    F1

    Алонсо е просто един измислен герой, който стана по случайност на два пъти световен шампион заради промените в правилата. На него все някой друг му е виновен и постоянно мрънчи като лека жена. Дано си остане завинаги в индикар и повече никога да не се връщаш в Европа и в McLaren!
  15. Колега kotarankat, благодаря за уточнението и линковете. Майсторът също ми предложи Nissens. Не знам от коя фирма пазарува, но цената му беше по-висока от този сайт. А има ли колега с достъп до отстъпки, за де се вземе на по-тънка цена?
  16. Някой да знае дали радиаторите /кондензатор/ за климатик на бензиновите сивици и дизелите са еднакви? По сайтовете за авточасти не намирам никакви разлики, но все пак тук със сигурност има хора, разбиращи повече от мен. Освен това, от кои фирми е за предпочитане? Предлагат ми някакъв полски, за 160 лв.?
  17. LedZep

    F1

    Ф1 е мъртва от доста време. Това сегашното не е много Ф1, макар да прилича до някъде. Дали всички ще са с мотор Мерцедес или Рено едва ли е добре, но пък немците каква вина имат, че всички останали не могат да направят мотор. Хонда да купи Макларън? Не ги виждам жълтурите като самостоятелен тим, който ще мачка наред. По-вероятно е китайците да създадат самостоятелен успешен тим отколкото Хонда. Видяхме напъните на Тойота и колко успяха, същото ще е и с Хондата. Това че случайно преди време са извадили читав мотор не е гаранция, че пак ще успеят. Някак си се улавям, че продължавам да гледам състезанията по инерция. Нямай тръпката, която имах навремето, когато караха големите пилоти.
  18. Още един глас за 6-та, но съм напълно съгласен с колегата над мен, че 5-та генерация е най-добрата измежду всички сивици. Колкото и надъхани фенове да има, които си мислят, че карат най-здравата и бърза кола, Хонда не е това, което беше. 7-ма не може да се мери с 6-та по много показатели, но аз избрах 7-ма, единствено защото ме кефи визуално, с ясното съзнание, че ще е едно неспирно наливане на пари в отстраняването на проблеми. Следващите 8 - 9-та, въобще не ме впечатляват с визия, така че предпочетох 7. SkyrunneR, ако се ориентираш към по-старите, ще се бориш с ръжда. Ако избереш 7, ще наливаш пари за други нещица, които също хич не са за пренебрегване. В крайна сметка избери каквото ти е кеф и не се съобразявай с чужди мнения.
  19. Има доста, поне според мен.Разминавам се всеки ден с доста, срещам паркирани и около сградите, но не се заглеждам дали са точно като твоята 1.6.
  20. LedZep

    F1

    Най-вероятно ще закрият Ф1 Шегувам се, но последния път когато се отказаха тима взе че стана шампион
  21. Нямам право да правя номинации, тъй като от скоро влизам по-редовно, но за мен дори заглавието е погрешно. Какъв референдум за бъдещето? То е ясно, че форума трябва да го има, защото е от помощ за хората. Но пък може би с това заглавие се е целяло обръщане на по-голямо внимание. Иначе избор на екип или нещо подобно би било достатъчно. Извинявам се за спама и може да изтриете мнениеето ми.
  22. Малко се успокоих като прочетох поста. Направих ремонт на рейката и почти тропането спря, но сега волана ми е адски тежък. Направо е изморително да караш по-дълго време. Мислих да се връщам до сервиза, да разлхабват малко болтовете. Но щом след 3-4000 уляга, ще покарам още така.
  23. Абсолютно си прав. Щом веднъж си купил хонда, трябва като онези брадатите пришълци по европа да се кланяш и да викаш аллах акбар..... А си казал нещо друго току виж ти хвръкнала главицата или поне те заплашат с бомбен атентат. Нещо като секта или култ е това с хондажиите. НЕ дават лоша дума за божествената колица да се каже, нищо че почти всичко останало е по-добро от нея, че и по-евтино. Няма лошо нека си живеят в заблудата хората. Последна грижа ми е да променям мнението на някой и да правя агитации. Пежа съм карал само на приятели, което не ми позволява да изразявам категорично мнение, но съм имал Клио. Няколко класи е над Сивика. И като возия и като шум в купето и като разход, цена, подръжка ...... и въобще по нищо не може да се мери с него жълтурчето, освен че на реното му се чупят повече разни пластмасови дръжки и джаджи в салона. Не ангажирам никой с мнението ми. Всеки е свободен да вярва, че кара най-хубавата кола в света. Въобще пък няма да отварям дума за останалите коли, като Мазди, Тойота или Исузо, които съм имал. Разликата пък спрямо тях е още по-фрапантна. Все едно да сравняваш автомобил с лагерна количка. Сега очаквам да ме изгонят от форума, защото хейтвам бог Хондю
  24. И добре си направил. Цените на Сивик и Хонда като цяло са в пъти завишени за предлаганото качество. Очевидно са намерили зомбирана клиентела и ни карат без вазелин. За същите, че и по-малко пари човек може да си избере в пъти по-качествено кола от друга марка. Разбира се, ако повдигнеш въпроса пред някой хондаджия, ще ти издере очите. Щот Хондата е най-бързата, най-икономичната и най-малко чупещата се кола. Освен това е почти без пари. Пък возията и шума в нея са с ненадминато качество......
×
×
  • Създай нов...