Jump to content

косьо 7+2

Фен
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About косьо 7+2

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 09/01/1972

Profile Information

 • Кара
  ЦРВ 2009 бензин автоматик
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Добрич

Recent Profile Visitors

1059 profile views
 1. Здравейте Джантите са налични цена на комплекта джанти и тасове 80 лв. По добре да ги продам комплект телефона го има в обявата.0889793381
 2. Здравейте Колеги От старото ЦРВ ми останаха употребявани джанти и тасове който ползвах със зимни гуми.Гумите не стават затова продавам четири броя джанти 5*114'3 на 15 цола.Като свалих гумите се оказа че джанти те са от Мазда имат лепенка,но пък ги ползвах с втулки така,че стават за Хонда и други японски автомобили.Тасовете са с пет дупки със следи от употреба и май са били от Акорд и ли друга Хонда защото стояха на джантите със свински опашки.Цената на комплекта е 120 лева.Телефон за връзка 0035988979 три три81 Константин Трендафилов гр.Добрич.
 3. Здравейте И аз търся логиката. Не искам да пръскат ,имам ксенон и копче за изключване но и при мене се включват на изключено копче от листчето.В книжката нищо не пише.
 4. Здравейте Както каза Емича с чалъм и ръчички и вълшебните думи един приятел със сервиз го смени откъм двигателя без да разглобява нищо.Каза ,че му било за първи път.
 5. Здравейте Датчика го получих, Благодаря.Сега ако може някой на кратко да каже как най-лесно може да се смени.Става въпрос за преден десен.Сваля ли се казанчето за течноста на чистачките или През подкалника се стига до датчика. Благодаря предварително.
 6. Здравейте колеги Да кажа за моя случай Хонда ЦРВ 2009 бензин автоматик 127000 км от Швейцария 9000 франка крайна цена и около 1500 евро мито на границата между Швейцария и Германия.
 7. Благодаря за пожеланията момчета. Навигация имам външна на Igo която ми върши много добра работа,но пък си извадих дискове те от архива и си взех и един трансмитер за по-новата музика.Утре чакам един датчик за парктроника от колегата Emonai за да е всичко наред .
 8. Здравейте След близо четири години с ЦРВ първа генерация реших да мина в горната категория.Чрез роднини си взех ЦРВ трета от Швейцария.На 127000 км краят на 2009 бензин автоматик 150 кс.пълна сервизна история.Много съм доволен,сам си я докарах,вече има и газ.Само път и трябва.
 9. Здравейте Колега мога да те отърва от единия страничен датчик.
 10. Колега цената крайна ли е?

 11. Здравейте Виж дали на капачката на разширителния съд не е паднало маркучето което трябва да върне охлаждащата течност пак в системата.При мен се беше получило така.
×
×
 • Create New...