Jump to content

косьо 7+2

Фен
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от косьо 7+2

  1. БЗдравейте Моля препоръчайте ми зимни гуми размер 225/65/17 за CRV 3 до 250лв. Благодаря Ви предварително.
  2. Здравейте Някой знае ли дали това върши работа https://m.olx.bg/ad/tesla-tesla-vertikalna-navigatsiya-android-android-honda-tsr-v-honda-cr-v-CID360-ID839ny.html?reason= И как се управлява климатроника и дали има проблеми Благодаря Ви предварително.
  3. Здравейте И аз търся логиката. Не искам да пръскат ,имам ксенон и копче за изключване но и при мене се включват на изключено копче от листчето.В книжката нищо не пише.
  4. Здравейте Както каза Емича с чалъм и ръчички и вълшебните думи един приятел със сервиз го смени откъм двигателя без да разглобява нищо.Каза ,че му било за първи път.
  5. Здравейте Датчика го получих, Благодаря.Сега ако може някой на кратко да каже как най-лесно може да се смени.Става въпрос за преден десен.Сваля ли се казанчето за течноста на чистачките или През подкалника се стига до датчика. Благодаря предварително.
  6. Здравейте колеги Да кажа за моя случай Хонда ЦРВ 2009 бензин автоматик 127000 км от Швейцария 9000 франка крайна цена и около 1500 евро мито на границата между Швейцария и Германия.
  7. Благодаря за пожеланията момчета. Навигация имам външна на Igo която ми върши много добра работа,но пък си извадих дискове те от архива и си взех и един трансмитер за по-новата музика.Утре чакам един датчик за парктроника от колегата Emonai за да е всичко наред .
  8. Здравейте След близо четири години с ЦРВ първа генерация реших да мина в горната категория.Чрез роднини си взех ЦРВ трета от Швейцария.На 127000 км краят на 2009 бензин автоматик 150 кс.пълна сервизна история.Много съм доволен,сам си я докарах,вече има и газ.Само път и трябва.
  9. Здравейте Колега мога да те отърва от единия страничен датчик.
  10. Колега цената крайна ли е?

  11. Здравейте Виж дали на капачката на разширителния съд не е паднало маркучето което трябва да върне охлаждащата течност пак в системата.При мен се беше получило така.
  12. Здравейте Да почна от зад напред.За осветлението в купето аз само казах желанията си а едно майсторче ги направи.За лед лентата под вратите е взето ток от плафона на който сложих и едно реле от волксваген за забавяне на изгасянето,а за ел.пакета ток от габаритите. После пак ще пиша.
  13. Здравейте Още повече ,че Денко имаше (сега не знам дали все още я има ) една Хонда ЦРВ
  14. Здравей Колега Кажи къде в Добрич си ходил да знам къде да ти препоръчам
  15. Здравейте Още една полезна пластмаса според мен
  16. Здравейте Какво се оказа за сега.Днес ходих при едно майсторче да видим какво ще правим с таблото.Свалихме моето сложихме другото и работата същата карах малко с чуждото табло стрелката ходи нагоре както с моето.Антифриза в разширителният съд е на максимума перките се включват стрелката горе.Докато си работеше другите коли вика да видя дали има антифриз в радиатора и дали го върти водната помпа.Махам капачката гледам от горе няма антифриз.Налях повече от литър и половина вода.Прибрах се в къщи порових се тук и какво се оказа накрая.В една друга тема за Хонда показват едно видео за разширителния съд и какво представлява.Слязох при колата моят разширителен съд няма тръбичка която стига до дъното тя беше паднала вътре и той не е работил правилно.Сега кажете как се обезвъздушава системата и да си карам колата. Не ме съдете строго но човек се учи докато е жив,ако знаете колко ме е яд на себе си да се е.а в полупрофисионалиста.
  17. Здравейте Намерих по нашият край едно табло,договорих се с момчето да го пробвам и ако се наредят нещата тогава ще го плащам.Обаче ако резултата е същият може ли да се пусне директен кабел от датчика към уреда.Ако има някъде схема да се види как и откъде минава кабела ще съм благодарен може да ми дадете линк или някъква насока за което благодаря предваритлено.
  18. Здравейте Подробностите са следните.Днес сменихме датчика със друг от двигател който е беше оставен за части (работел до последно) и нещата не се подобриха,а останаха същите. това е когато се включват перките на вентилатора. Това е когато прибрах колата в гаража като нарочно я оставих да работи докато го отключвах не се вижда добре но стрелката е почти горе Кажете Колеги какво да правя със таблото и от къде да го подхващам,че няма да го правя аз е ясно но смятам да съм плътно до майстора и да му давам акъл.
  19. Здравейте В последните две седмици карам предимно градско (Добрич) където разстоянията не са големи и само веднъж стрелката отиде горе.Утре ще ходя при майсторите където бях преди 15 дни имат същия двигател със датчик ще сменя датчика ще покарам с него (за нов 27 лв) и да видим какво ще се случи после. Очаквайте подробности.
  20. Здравейте Понеже сън не ме хваща днес ходих при едни майстори да си поговорим по моя проблем.Човека извади уреди и замери съпротивлението на датчика и каза ,че е нормално на топла кола показваше около 45-50 ома.После подава някакъв ток през кабела и стрелката се вдигаше и спускаше за което каза също ,че е нормално.Съветът който ми дадоха е да карам така и ако го направи пак в града да отида да ми измерят съпротивлението за да сме сигурни ,че е от датчика. За нов ми искат 27 лв. и при цената на Георги ми се вижда много голяма разлика.
  21. ЗдравейтеКапака го вдигнах още преди да тръгна за Созопол масло имаше нормално от последният път като съм го гледал,антифриза ме беше а и още е на максимума в разширителният съд.на бензиностанцията след Бургас дигнах капака на изгасен двигател течността в разширителният съд си беше толкова на макс,в Созопол като пристигнах същата работа.Във Варна на Джъмбо при запалена кола работеха и двете перки и течността си беше там.Три отговора и трите различни,термостата е ясен сменя се със нов,датчика и той може би ако е от него обаче със стрелката какво да правя така като гледам май се сменя целият блок със стрелката на бензина която между другото и тя стои при изгасена кола на нивото на което има бензин.
  22. Здравейте Колата е Хонда ЦРВ 1998 год.автоматик с газов инжекцион .Случаят е следният.В петък тръгвам от Добрич за Созопол по обяд.До Несебър всичко нормално там разходка за един час,че паркингите скъпи и продължавам към Созопол.В Бургас половин час почивка в мола и на голямото кръгово за Созопол стрелката стигна до горно положение.Перките на радиатора се включиха но дали от по бавната скорост стрелката остана в горно положение но не и в червеният сектор.Заредих на една бензиностанция но при изваден ключ стрелката пак си стой горе.До Созопол си остана там като по хубавият път на места скоростта ми стигна 130 но стрелката не слезе надолу.Настаняване в хотела разходки това онова след три часа отивам при колата стрелката пак е там горе.Събота сутринта стрелката беше долу.Кратка разходка до Дюни и обратно стрелката си застана на точното място в средата и след като изгасих колата си падна долу.Неделя тръгвам за Добрич през Бургас по прохода Слънчев бряг- Обзор стрелката си стоеше на мястото.Във Варна на светофара на Елпром пак се качи горе перките се включват.На Джъмбо гася на паркинга стрелката пада долу тръгвам след едночасов престой стрелката си застана на мястото в средата и така до в къщи.Прочетох някой теми от който следва да съм за термостат който е сменян от предишният собственик преди около година, но пък тази стрелка остана в горно положение и при изгасена кола и то много време. Кажете от къде да почна за да нямам ядове лятото с ЦРВ-то. Благодаря Ви предварително.
×
×
  • Създай нов...