Jump to content

KRING

Фен
 • Content Count

  339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

KRING last won the day on June 12 2019

KRING had the most liked content!

Community Reputation

45 Neutral

About KRING

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CR-V, civic B20 all motor
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Blagoevgrad

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

8506 profile views
 1. Зимата е възможно да не смогва
 2. Правилно те съветва.При 150 коня кола редуктора е най-добре да е 160-180 к.с.Томасето Нордик, Ловато3,2,Шарк 1500,КМЕ ,Романото все са хубави редуктори.
 3. https://www.lpg.auto.pl/en/index.php?s=info&id=2676 Ако държиш да е Романо , този е по-добър.
 4. С вакумен изпарител въобще не става.Трябва електрически .
 5. Монтажа е лесен , настройката и начина на управление включването на газта са специфични!
 6. Правили сме 5-6 коли с обикновенна газова дизел+пропан бутан, без да претендираме , че сме разбирачи на тази технология.По-скоро експериментално.Ефекта във вървежа е все едно слагаш чип.Икономия около15-20%.Иначе признат майстор е този в Луковит , но вече е на възраст и не му се занимава.За сметка на това никога не е отказвал да помогне със съвет.
 7. Най-добре послушай Веспа , че найстина ще береш ядове.Иначе от изброените неща Shark (но 1500)е най-добре работещия изпарител.Томасето за сонда , ферони не е лоша но е турска ,ОМБ най-често блокират при препълване на бутилката.Тръба 8мм ти е напълно излишна ,вътрешния диаметър на термопластик ф6 е равен на медна ф8, а стеснението при фитингите не оказва влияние. Баракуда инжектори също дефектират от мръсна газ ,та най-добрия вариант ако ти ще си ги избираш е РАИЛ ДАКОТА ,щото се разглобяват и се чистат.Като гледам какви компоненти са ти предложили , предполагам електроникат ще е Фобос.Ако е така не е лош вариант но внимавай кой ще ти я монтира.
 8. Преди половин година , моя позната си купи CR-V 2017 , от разпродажбата на тестови автомобили в Бултрако Пловдив.Около 200 км я карах като ми беше интересно да сравня работата на фабричната уж навигация на хондата с Гугъл мапс (двете една до друга ). Гугъла работеше много по-добре , като по пътя Белово-Юндола фабричната навигация постоянно показваше , че се движим на около 20-30 метра встрани от пътя.
 9. Слагали сме газ на такава и няма грижи.Двигателя си е R20 като на Акорда.Само ще трябва да му сложите емулатор за нивото на бензина.
 10. Това , че виждаш как капчи на дозатора , не осначава , че и при дросела влиза на капка.Механика на флуиди , пулвелизиране и т.н.Иначе съм съгласен , че много от монтираните омаслители нито са монтирани правилно ,нито са настроени правилно или пък са от онези в линка дето си посочил.Моята статистика от личен опит е от фирма със бусчета спринтер на метан.Тази с омаслители правят клапани на около 250000км , тези без -на около150000.Аз лично съм с ЦРВ К20 без омаслител вече 120000 км, но съм си доказал , че при проблемни коли помагат.
 11. Омаслителя , който си посочил е найстина ненужен и безмислен , поради простата причина, че е предназначен за търговия , а не за да работи.Настройваш му капките и след седмица вече не капе.Това ,което работи е Flashlube, V-lube , и JLM. Те обаче си имат цена , която не е по вкуса на всеки.И стигаме до основния проблем при всички газови уредби : Защо трябва да давам много пари за добре работеща система , като мога да мина с нещо тънко и после да рева , че от газовите нищо не става?
 12. Ловато Смарт го има в два варианта , със нормално бързи инжектори (квадратни като форма) , и с бързи(кръгли).За К20 са подходящи бързите , разликата в цената не е голяма.
 13. Прогаз е добър избор , даже много добър.Въпреки това попитай дали работят с Ловато.Романо имат един невидим на първо време недостатък.Това че работят с единични инжектори означава 10 връзки на тънки маркучи със скоби, 8 между разпределителя и инжекторите и два между разпределителя и МАП сензора.В един момент някоя винаги почва да изпуска по-малко и колата да мирише на газ.На ловато изпарителя работи по-прецизно, Романо държи пък на повече мърсотия.OBD общо взето не ти е нужно, функцията му е да коригира сместа ако стане бедна или богата и да не ти светне чека.При добра настройка това може да стане само ако заредиш лоша газ и в този случай се вдига разхода за да компенсира.
 14. Ловато , ще работи отлично , стига да е с бързите (КР) инжектори.И много други марки ще работят добре , стига да ти е свестен газаджията!
 15. Имаш ли ВИН номера на колата , която си гледал. Има онлайн каталози ,в които може да се направи справка и да се сравни с някоя от Европа.Фаровете и стоповете са винаги различни , защото са различни стандарти. Интересно ми е имаше ли ръжда по колата , че в Канада за 5-6 години им се разказва играта.Цените за доставка на части от Щатите понякога за доста по-евтини от това да си пазаруваш тук.
×
×
 • Create New...