Jump to content

civic1.5

Фен
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About civic1.5

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 03/24/1974

Profile Information

 • Кара
  Вятъра да свири
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Русе
 • Интереси
  Yamaha TTR 600
  Civic D15B2 2бр.
  CR-V B20Z1 2бр.
  HR-V D16W5 1 бр.

Contact Methods

 • Website URL
  http://dido28@abv.bg
 1. Здравейте, интересува ме името на клапана които стои на кожуха на термостата, създава вакум от всмукателния колектор преди дросела, счупен ми е единия накрайник. Не му знам името за да си купя нов, благодаря на отзовалите се. Ако успея ще постна снимки.
 2. Благодаря

 3. Фене купуваш си една нова гарнитура, не помня колко е , но не е 200лв. в сервиза ти свалят картера, измиват го, обезнасляват го, и го зглобяват с новата гарнитура и готово, а може и сам да я направиш тая гимнастика. Това е .
 4. Изчакайте колегата да свърши с ремонта и го питайте цилиндрите бутал ли ги е, и в какво състояние са били.
 5. Аман от разбирачи на Хонда това да не е на татко ти москвича бе колега, нямам нерви с такива професори, кога откри топлата вода ХОНДА, че и маистор стана, ти за никасил чувал ли си? ей тъй от обща култура, не драскай глупости по форумите, да не бъркаш хората.
 6. Правилно колега, и сегментите,но не ремонтни а нормален размер, като извадите буталата, погледни и биелните лагери, ако се наложи смени ги, не помня колко струваха но не бяха скъпи, ако ги сменяш сложи нормални не ремонтни.
 7. civic1.5

  Въпроси за 4х4 на Hr-v

  Фене имал сам две ЦР-Вта сега карам ХР-В зимата работя на Боровец или на Банско, последните 2 зими на Банско, колите са невероятни за това за което ги търсиш, наистина няма да збъркаш. Разлики има но.......... ХР-Вто е по кола, по не се накланя в завоите, по пъргава е но и по малка, по тясна, преди два дни пътувах Русе-Сандански-Русе, като в Сандански вземах багаж и наобратно около 1 150км. и честно ме поумори, докато преди с ЦР-Вто не сам имал проблеми. За в градски цикал предпочитам по малкото. Успех с покупката.
 8. Колега аз съм с иридиеви на Denso, всеки сам решава какви да си купи, колкото хора толкова и мнения, ако ти се занимва с по-често обслужване си сложи обикновенни Denso или NGK, само тези марки нищо друго (това е мое мнение)
 9. Колега като сложиш газ си регулирай клапаните, съвет от мен а и не само от мене, и аз сам с пропан бутан те всичките ми хонди са били на газ, че мн километри на година се навъртат каде е Русе къде е Боровец, но от две години сам на Банско на работа зимата.
 10. Колега, от къде купи оригинално?Колега лятото работя в Сл. Бряг и го купих от Хонда Бургас, но във Варна си имате представителство и от там е най добре.
 11. Колега 100%, че няма да текне, това да не е някоя европейска лейка, досега на всичките си Хонди (а те са били 5 до сега), сам сменял спирачна течност и никога не са текли, течноста се сменя като консуматив, на километри или на години, аз лично през година,има сервизи който правят и промивка на системата и наливат нова под налягане.
 12. колега да ти кажа, но и вече си знаеш имаш духнал клапан от изпускателната двойка, още като си я палил преди да я купиш чек контролната лампа на таблото не е трябвало да изгасне, ако не свети когато я дадеш на контакт явно са я махнали, в най-добрия случай ще се разминеш с един нов клапан и пасването им плюс гарнитурите, успех не е болка за умиране.Шпилки недей да купуваш, не се сменят като при повечето европейски коли, и ги стягай на правилните килограми.
 13. Аз за ХРВ то купих оригинално и го смених, остана ми толкова колкото и да сменя на бащата на ХРВ то, всеки сам решава какво да си налее, колкото хора толкова и мнения.
×