Jump to content

Gergi

Фен
  • Мнения

    197
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Gergi

  1. Продавам предни амортисьори каяба,газови двойно дейстащи,колата е леко по твърда с тях от колкото с оригиналните,карани една година -около 6-7 хиляди километра,купувани са от магазин Косер,били са на сивик 5-та, но мисля че стават и за англичанка.Телефон 0889955788-Георги.Цена 95 лв.
  2. Гледай да е поне от малкия витек,че на Д15 кутията е съвсем малко по къса от твоята.Поне при мен така се оказа, сложих си кутия от 1.4 75к.с защото моята виеше и имам чувството, че фаинъла и е малко по дълъг.
  3. Значи и моя изпарител е вързан за байпаса.Температурата винаги стои под средата и извънградско и в задръстванията.Имам подозрения, че проблеми се появяват ако изпарителя е сложен прекалено високо или тръбите са много дълги или имат някакви гърбици пречещи за нормолното им обезвъздушаване.Иначе при мен никога не е имало проблеми,но след тази информация ще имам едно наум и ще внимавам за температурата.
  4. Тази байпасната тръба и тръбата за подгряване на колектора,не е ли една и съща?Една огъната тръба която излиза от колектора и влиза в блока където е термостата?Диаметъра и е същия като тръбите за парното.
  5. 250/45/R16 не съм сигурен че има такъв размер,да не би да става дума за 205/45/R16?Иначе ханкок при големите гуми имаха някакъв модел ventus evo, който се представяше в челните места по разните му там тестове.
  6. Ако търсиш икономия на гориво,дълъг пробег и нисък шум - Мишелин.
  7. А може докато са били гумите на хотел, някой да е дръпнал от твоите гуми и да е сложил същите ,но дефектни, моята шефка така я бяха измамили, направо бяха сменили две от гумите с друга марка.
  8. Колега не съм сигурен,но мисля че на газовия/метанов инжекцион не му трябва аванс процесор,функцията се изпълнява от газовия компютър.Но пак казвам не съм сигурен,най добре се обърни към сервиза където са ти слагали уредбата.
  9. "Moneyball" много интересен филм с Брад Пит по действителен случай.
  10. Това е защото ти е по нова година колата .
  11. Много са си хубави англичанките 100 процентови хонди, просто са произведени в Англия.Вземи си това което ти харесва най-много.
  12. Нови газови амортесьори ще втвърдят малко колата,не е задължително да са спортни,пък и ще са нови и няма да се предадът толква бързо.Англичанката ВТИ може да е с по твърди пружини, но не съм сигурен за задницата.
  13. Споко не се шашкайте, тука във Варна ни клатят по здраво, за 20 годишна кошница 115 коня искат към 150 лв данък,за моя сивик 93г. данъка му е 88 лв ако не си декларирал катализатор иначе с катализатор 44 лв, това е двойно сравнено с който и да е друг град в България, да не говорим, че плащам 250 лв данък за апартамент 40 квадрата...
  14. По мои наблюдения селенията е по добра от репсол.Имам познат който работи в сервиз на алфа,а преди е работил при вносител на ЕЛФ и казва че елфа е по добро.
  15. Колега, щом няма захранване към ЦД-то когато не си на контакт, няма как да ти гълта тока,това връзване е по добро,провери си колко ти е утечката както споменаха колегите ,над 50МА не заверяват гаранциите на акумулаторите,но по принцип при читав акумулатор и 70-80 МА утечка не са проблем.За мерене на ампреи: откачаш минуса на акумулатора,единия край на мултицета слагаш на минус акумулатор,другия край на минус автомобил така, че тока да протече през мултицета.
  16. Може наистина да си с D15B8 както каза Кало, защото като гледам снимките от cars.bg смукателния и изпускателния колектор приличат на такива от Д15 економик.На капака на клапаните пише 16valve, обаче за да си сигурен че не е 8 клапанова махнете капака да преброите повдигачите.Или през капачката за маслото ако може да се види дали са два изпускателни
  17. Колега не така,не е лоша колата виждал съм я наживо,стоеше близо до затвора и много и се радвах на канадското изпълнение на седалките на мигачите и квадратния номер даже мога да кажа че си на далавера защото вместо 1.5 моноинжекция сега си имаш пълна инжекция 1.3 или 1.5 пак е по бърза от д15 моно, хората дават по 300-400 лв да си сложат пълна инжекция а ти си имаш готова, освен това можеш да отидеш в данъчното да претендираш че са ти объркали киловатите и от 66KW да ти я пишат 55KW за по малък данък Сега видях че има и вграден стоп във спойлера което пак си е гъзарийка само един оборотомер и трябва
  18. С 20 лв газ сега и при тези цени минавам 170 км градско във Варна 5,5 км в едната посока до работа, обаче този разход не е реален защото на 280-300 км слагам и по 20 лв бензин така че разхода на газ при различни хора варира много,някой горят по 12 , но не харчат бензин.
  19. Дори и 13.2 на обороти е малко, над 14 трябва да е и волтажа не трябва да се променя с увеличаване на оборотите, овен ако не си вкючил много консуматори.Погледни за хлабава връзка от алтернатора.
  20. И аз бях пред същата дилема,имам два излишни инжектора ,но след доста мислене и четене реших ,че няма смисъл да ги развалям,без бензин който да ги охлажда и смазва инжекторите ще си заминат бързо.Някой от форума беше пробвал с резистори, но в последствие се оказа, че в авариен режим се държала по добре колата.
  21. Колеги на мен пък ми се случи наскоро, да не мога да си затворя вратата,чаках 20 мин на паркинга ,в колата стана баня и пак не се затвори,принудих се до работа да държа вратата с едната ръка,а с другата да шофирам.След това пак не искаше да се затваря и я оставих на работа още 15 мин. да работи на място със вкючено парно и чак тогава се затвори.Някой да е намерил решение за подобен проблем?
  22. Провери за всеки случай дали динамото зарежда както трябва,на загряла запалена кола с мултимер на клемите на акумулатора трябва да е 14,2-14,4 и не по малко от 13,8.Казвам на загряла защото мисля реле-регулаторът има компенсатор по температура и при студено,зарежда с по голямо напрежение.
  23. Тези Dunlop 3D Winter Sport нали уж били едни от най-добрите зимни гуми създавани някога за първи път виждам негативни мнения.
×
×
  • Създай нов...