Jump to content

bebcho

Фен
 • Мнения

  228
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

-1 Poor

Относно bebcho

 • Ранг
  Потребител

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Кара
  d16z6
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. На изгасена кола с натиснат съединител се опитах да изключа първа и не можеше, беше запънало много. В момента в който запалих двигателя веднага изключи без проблем
 2. Здравейте Днес ми се случи да не мога да изключа първа скорост още преди да съм запалил двигателя. В момента в който го запалих я изключих без проблем. На запален двигател до сега не съм имал проблем със скоростите. Лесно влизат и излизат. Идеи....?
 3. Появи се тракане при движение със скорост 80-90км ч. Тракането се чува отпред само когато отпусна газта. Ако давам газ тракане няма. Ако не съм на скорост, тракане няма. Тракането се появява само, когато колата е на скорост и спра подаването на газ с педала. Някакви идеи какво може да е?
 4. Заден лагер вие

  Обаждах се в евро07 и там ми казаха че имат само лагера на 60 лв. Някой избивал ли е лагер или не е пропоръчително.
 5. Заден лагер вие

  Задния лагер предполагам че е той де, при завои вие на право като карам няма звук.Въпроса ми е може ли само той да се избие и смени или е с главината заедно.Евентуално ако знаете и магазин и цена.
 6. Проблема се оказа две от пружините на феродовия диск бяха на половина изядени.
 7. Не съм ги изключил. От горната помпа има капки които са капели но течността в казанчето не ми е намалявала.Не знам възможно ли е да е от помпата шума. Все едно нещо се върти и шума идва от към педала и леко притреперва.
 8. В описаната тема пише, че педала е станал по твърд, при мен няма никаква промяна.
 9. Днес я покарах на паркинга и почти винаги превключваше, но като натисна съединителя се чува някакво шумене сякаш нещо се върти.
 10. Цени на частите и на труда да ме ориентирате?
 11. Стърженето винаги ли трябва да го има ако е някой от дисковете, защото от 100 натискания стърженето го имаше само при 2 натискания.
 12. Има ли вариант проблема да е в някоя от помпите?
 13. При движение когато се опитах да включа на втора изведнъж спря да превключва.Когато е загасена на място превключва без никакви проблеми, но на запален двигател не иска.Това го прави от вчера, като е на моменти един път превключва друг път не.При вкарана първа на загасен двигател и запалване с натиснат съединител леко потегля. Появи се и леко странен шум от съединителя като стържене.Няма промяна в педала, не е омеквал нито е ставал по твърд. Отделя си нормално.От къде да почвам?
 14. ако е от баланс на връщане нямаше ли пак да тресеше
×