Jump to content

Misholinho

Фен
 • Мнения

  54
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Misholinho

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Моля от темата да се изтрият следните неща, тъй като вече са продадени: - Номер 5, 9 и 20 от първата мнение; - Номер 2 от второто мнение - капачките за фарове. Благодаря!
 2. Все още е наличен алтернатора.
 3. Само пречи, а може да свърши на някого работа.
 4. 2. Оригинален алтернатор. Проблема му е температурният регулатор. Когато беше на колата постоянно менеше оборотите й и цялото осветление премигваше, както и фаровете. Смяната на платка струваше около 30 лв., но тъй като не ми гарантираха успех от първи път реших да не се занимавам и си взех втора ръка. Ако на някой му трябва за части. Телефон за връзка: 0883588844 или на лично тук! Решетката замина. Остана само алтернатора.
 5. Здравейте, Подарявам частите описани в заглавието на темата. Лично частите могат да се подарят в София, Габрово и Трявна за други части на България само с куриер. 1. Оригинална предна решетка. Всички дефекти се виждат на прикачените снимки. 2. Оригинален алтернатор. Проблема му е температурният регулатор. Когато беше на колата постоянно менеше оборотите й и цялото осветление премигваше, както и фаровете. Смяната на платка струваше около 30 лв., но тъй като не ми гарантираха успех от първи път реших да не се занимавам и си взех втора ръка. Ако на някой му трябва за части. Телефон за връзка: 0883588844 или на лично тук!
 6. Добавям още: 1. Оригинална антена със счупена метална част. Работи без проблем. Дразнеше ме така от моята кола и си взех втора ръка друга - 20 лв. 2. Оригинални капачки на фаровете - 7 лв. броя, общо за двете 10 лв. 3. 3 броя оригинални рамена за чистачки+пера. Закупих си чисто нови. Перата могат да се използват до зимата. - 10 лв. броя, за 3-те общо 20, за 2-те 20. За тези части, както и за останалите при вземане на повече от една част ще има намаление на цените! Регион: София Телефон за връзка: +359883588844 Име: Михаил
 7. Маслото вече е продадено. Моля някой модератор да редактира темата.
 8. Ако някой вземе всичко без машинките крайната цена ще е с 50% отстъпка.
 9. За София мога да ги предам лично. Цените подлежат на коментар.
 10. Здравейте, По-долу са изброени чисто нови части, които съм поръчвал за моята бивша кола Хонда Сивик 6-та генерация, седан, фейслифт. Продавам ги на цени, които се предлагат в Америка. Частите стават и за други Хонди, като въведете парт номера от снимката ще разберете с кои други автомобили са съвместими. При покупка на всички артикули накуп или на голяма бройка ще има допълнителна отстъпка. В тази оферта не са включени машинките и маслото. Машинките са оргинални свалени от колата ми поради смяна на фаровете и са тип Стенли. Ако имате допълнителни въпроси тук на лични или на посочените координати по-долу. Частите са следните: 1. Машинки за регулиране на фаровере (оригинални) тип Стенли. Свалени от 6-та седан фейслифт. Би трябвало да стават и за нефейслифтови фарове. Комплект 30 лв., отделно всяка една 20 лв.; 2. Спирачна течност 1 бутилка - 15 лв. към нея подарявам и половин бутилка отворена; ПРОДАДЕНА 3. Перо за чистачка - 8 лв.; 4. Капак за заден говорите (при липса на говорител) свален от 6-та седан, фейслифт - 10лв.; 5. Щипка за задната броня - 1,80 лв; 6.Щипка за закрепване на мокета в багажника - 4лв.; 7. Винт за закрепване на предна и задна броня - 3лв.; 8. Gasket Assy., R. Tailgate Spoiler Base за поставката на задния номер - 5лв.; 9. Крушка за осветяване на предното табло - 7лв.; 10. Крушка за осветяване на километраж - 4 лв.; 11. Крушка за плафона на купето - 2лв.; 12. 2бр. крушка за бутона за подгряване на задното стъкло - 7 лв. броя; 13. 5 бр. крушки за осветяване на предното табло - 6 лв. броя; 14. 4 бр. крушки за осветяване на номер (може би да е и за страничните мигачи) - 3лв. броя; 15. 4бр. крушки за мигачите - 4лв. броя; 16. 2 бр. крушки за къси светлини - 4 лв. броя; 17. 2 бр. крушки за предните мигачи на фаровете жълти - 8 лв. броя; 18. Халогенната крушка за основни фар - 16лв.; 19. 3 бр. винт за закрепване на външните лайсни на вратата - 2лв. броя; 20. 2 бр. щипки за задната броня - 1,5 лв. броя; Регион: София Телефон за връзка: +359883588844 Име: Михаил
 11. Misholinho

  Дневни светлини

  Здравейте колеги,Тъй като съм нов във форума и вече горд собственик на EJ9 от 2000 година въпроса ми е следният: Автомобила има автоматични фарове, при включване на контакт се палят фаровете и стоповете, това вградено към модела ли е? Собственика не можа да ми обясни каза, че така я е купил. Ако е вградено към модела знаете ли как мога да ги деактивирам?
×