Jump to content

Misholinho

Фен
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Misholinho

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Имам интерес за крушките за осветление на километража, сивия цокъл

 2. Моля от темата да се изтрият следните неща, тъй като вече са продадени: - Номер 5, 9 и 20 от първата мнение; - Номер 2 от второто мнение - капачките за фарове. Благодаря!
 3. Само пречи, а може да свърши на някого работа.
 4. 2. Оригинален алтернатор. Проблема му е температурният регулатор. Когато беше на колата постоянно менеше оборотите й и цялото осветление премигваше, както и фаровете. Смяната на платка струваше около 30 лв., но тъй като не ми гарантираха успех от първи път реших да не се занимавам и си взех втора ръка. Ако на някой му трябва за части. Телефон за връзка: 0883588844 или на лично тук! Решетката замина. Остана само алтернатора.
 5. Здравейте, Подарявам частите описани в заглавието на темата. Лично частите могат да се подарят в София, Габрово и Трявна за други части на България само с куриер. 1. Оригинална предна решетка. Всички дефекти се виждат на прикачените снимки. 2. Оригинален алтернатор. Проблема му е температурният регулатор. Когато беше на колата постоянно менеше оборотите й и цялото осветление премигваше, както и фаровете. Смяната на платка струваше около 30 лв., но тъй като не ми гарантираха успех от първи път реших да не се занимавам и си взех втора ръка. Ако на някой му трябва за части. Телефон за връзка: 0883588844 или на лично тук!
 6. Добавям още: 1. Оригинална антена със счупена метална част. Работи без проблем. Дразнеше ме така от моята кола и си взех втора ръка друга - 20 лв. 3. 3 броя оригинални рамена за чистачки+пера. Закупих си чисто нови. Перата могат да се използват до зимата. - 10 лв. броя, за 3-те общо 20, за 2-те 20. За тези части, както и за останалите при вземане на повече от една част ще има намаление на цените! Регион: София Телефон за връзка: +359883588844 Име: Михаил
 7. Маслото вече е продадено. Моля някой модератор да редактира темата.
×
×
 • Create New...