Jump to content

Gergi

Фен
  • Мнения

    197
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

14 Neutral

Относно Gergi

  • Ранг
    Супер Потребител
  • Рожден ден 31.07.1980

Profile Information

  • Кара
    D15B2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Продавам предни амортисьори каяба,газови двойно дейстащи,колата е леко по твърда с тях от колкото с оригиналните,карани една година -около 6-7 хиляди километра,купувани са от магазин Косер,били са на сивик 5-та, но мисля че стават и за англичанка.Телефон 0889955788-Георги.Цена 95 лв.
  2. Гледай да е поне от малкия витек,че на Д15 кутията е съвсем малко по къса от твоята.Поне при мен така се оказа, сложих си кутия от 1.4 75к.с защото моята виеше и имам чувството, че фаинъла и е малко по дълъг.
  3. Значи и моя изпарител е вързан за байпаса.Температурата винаги стои под средата и извънградско и в задръстванията.Имам подозрения, че проблеми се появяват ако изпарителя е сложен прекалено високо или тръбите са много дълги или имат някакви гърбици пречещи за нормолното им обезвъздушаване.Иначе при мен никога не е имало проблеми,но след тази информация ще имам едно наум и ще внимавам за температурата.
  4. Тази байпасната тръба и тръбата за подгряване на колектора,не е ли една и съща?Една огъната тръба която излиза от колектора и влиза в блока където е термостата?Диаметъра и е същия като тръбите за парното.
  5. 250/45/R16 не съм сигурен че има такъв размер,да не би да става дума за 205/45/R16?Иначе ханкок при големите гуми имаха някакъв модел ventus evo, който се представяше в челните места по разните му там тестове.
  6. Ако търсиш икономия на гориво,дълъг пробег и нисък шум - Мишелин.
  7. А може докато са били гумите на хотел, някой да е дръпнал от твоите гуми и да е сложил същите ,но дефектни, моята шефка така я бяха измамили, направо бяха сменили две от гумите с друга марка.
  8. Колега не съм сигурен,но мисля че на газовия/метанов инжекцион не му трябва аванс процесор,функцията се изпълнява от газовия компютър.Но пак казвам не съм сигурен,най добре се обърни към сервиза където са ти слагали уредбата.
  9. "Moneyball" много интересен филм с Брад Пит по действителен случай.
  10. Това е защото ти е по нова година колата .
  11. Много са си хубави англичанките 100 процентови хонди, просто са произведени в Англия.Вземи си това което ти харесва най-много.
  12. Нови газови амортесьори ще втвърдят малко колата,не е задължително да са спортни,пък и ще са нови и няма да се предадът толква бързо.Англичанката ВТИ може да е с по твърди пружини, но не съм сигурен за задницата.
  13. Споко не се шашкайте, тука във Варна ни клатят по здраво, за 20 годишна кошница 115 коня искат към 150 лв данък,за моя сивик 93г. данъка му е 88 лв ако не си декларирал катализатор иначе с катализатор 44 лв, това е двойно сравнено с който и да е друг град в България, да не говорим, че плащам 250 лв данък за апартамент 40 квадрата...
  14. По мои наблюдения селенията е по добра от репсол.Имам познат който работи в сервиз на алфа,а преди е работил при вносител на ЕЛФ и казва че елфа е по добро.
×
×
  • Създай нов...