Jump to content

a.aleksandrov

Фен
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Neutral

About a.aleksandrov

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Хонда CR-V 2.2 i -ctdi 2007 г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, искам да да направя диагностика на хондата, от където най-вече да се разбере състоянието на дюзите, свещите, както и на други основни възли. Та въпросът е къде в Плевен ще ми свършат читава работа не само за диагностиката, но и евентуално, ако трябва след това да се свалят и да се изпратят дюзи за рециклиране или да се сменят свещи?
 2. Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-fes-sae-0w-30.html Вид и количество: RAVENOL FES SAE 0W-30 1x5L Стойност на поръчката: 66.95*1.9775 = 132.39 лв. Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: чрез куриер*
 3. Моите изкараха 2 години и малко и сега пак ги сменях, че единия вече се беше скъсал.
 4. И при мен беше същото, оказа се, че при закачането на гърнетата бяха ги закачили не както трябва и опираше в купето, но после майстора се коригира
 5. Моят също е спукан, звънях поне в 20 морги и в нито една нямаше. Нов само оригинален за 140-150 лв. И накрая реших да го облепя целия с едно тиксо, което залепя доста здраво и е като армирано. Пише, че е и влагоустойчиво. Купувал съм го от Практикер. Не е много естетично, но мисля за сега така да карам.
 6. Определено за момента ще бъде залепено, за да не смуче боклуци,тъй като предстои едно пътуване 350 км, а после ще видим. Изобщо не ми се дават 150 лв. за оригинален.
 7. Мислех временно да го залепя с изолирбанд понеже ми предстои едно пътуване, но както се казва не ми се иска да стане временно за постоянно.
 8. Здравейте, има ли някой идея от къде мога да намеря въздуховода от въздушния филтър към турбото, тъй като моя е сцепен. Оказа се проблем, понеже не го открих в по-големите вериги за авточасти. Звънях поне в 20 морги и навсякъде казват, че е продаден. Става въпрос за ЦРВ 2007г. дизел, 140 к.с.
 9. Кодът е 5-цифрен. Моят е на отделна лепенка залепена на първата страница на книжката на колата.
 10. Скоро заради проблем с прибирането се наложи разглабяне и между другото установихме, че реотаните са изгорели. Вече две зими карам без подгряване, така че май няма да се занимавам да ги оправям.
 11. Здравейте и от мен малка поръчка: Линк: https://www.ato24.de/de/ravenol-fes-sae-0w-30.html Вид и количество: RAVENOL FES SAE 0W-30 1x4L Стойност на поръчката: 49.95*1.9675=98.28 лв. Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: чрез куриер* Всичко хубаво!
 12. Здравей, като провериш ще кажеш ли каква е цената в Тояга, защото и аз се интересувам? Благодаря!
 13. Хонда са "чувствителни" на тема маса, затова сипвай само препоръчаните от производителя и с марка "Хонда"
 14. Здравей, искам да участвам със следната поръчка: Линк: https://www.ato24.de/de/ravenol-fes-sae-0w-30-8.html Вид и количество: RAVENOL FES SAE 0W-30 1x8 L Стойност на поръчката: 49.95*1,9675 = 98.28 лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - чрез Куриер - данните са изпратени на лично съобщение.
 15. Колега, това което се вижда на клипчето предполагам е на режим AUTO. А пускат ли се дългите на процент докато колата работи и фаровете са на OFF?
×
×
 • Create New...