Jump to content

Amaron

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

10 Neutral

Относно Amaron

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. 4.3" TFT LCD Автомобилно огледало с вграден дисплей с опция свързване към камера за паркиране. Огледалото идва с накрайник, който пасва идеално в слота на старото огледало, за коли от марката Honda CRV и др. ( Toyota, Nissan , Ford , Mazda, Hyundai, Kia , Mitsubishi, Jeep, Opel , Chevrolet) Характеристики: Aвтоматичен контрол на яркостта, в зависимост от околната среда. Screen: 4.3" color TFT LCD Resolution: 480*RGB*272 Brightness:500cd/m2 Contrast: 500: 1 Display format: 16: 9 Video input: 2-way OSD menu: Available (English) Voltage: 12V Consumption: 2W MAX Working environment: - 20 ~ + 65 °C Тегло: 270g (w/o bracket) Mounting: Replacement mounting Комплекта включва : 1 x Огледало 1 x Кабели 1 x декоративен кабелен водач 1 x Упътване на английски 1 х стойка за огледало Състоянието е чисто ново! Цена : 65 лв.
  2. Благодаря колеги за мненията и съветите. Мисля, че изчепкахме темата. По темата за алтернаторите на бензиновите модели са 100 А , а на дизелите са малко повече 130 А. То е ясно, че японеца е направил сметките, но както казваше един даскал " винаги има място за подобрения" Относно акумулаторите, смята се че оптималния ток за зареждане трябва да бъде 0,05 от капацитета му, така се постига пълно възстановяване на капацитета на клетките на акумулатора.
  3. Здравейте колеги Имам следното запитване, един и същ ли алтернатор използват дизеловите и бензиновите модели от 2007-2011. Има ли някаква разлика? И някой знае ли какъв е зарядния ампераж? По owner manual пише, че капацитета на акумулатора трябва да е 45 AH/20 HR за бензинови и 74 AH/20 HR за дизелови автомобили. А моя автомобил е бензинов, но някак си малък ми се вижда препоръчания, и си мисля да сложа този, който е за дизелов двигател. Какъв е вашия опит в тази област ?
  4. Привет колеги тъкмо се бях засилил да оправям този малък проблем, който леко дразни. При мен се получава на предната щора, затваря се с лекота, но при отваряне иска побутване, което я изстрелва като стрела отделно забелязах следи от конденз, но вече разбрах от къде идват! Ще пробвам идеята със телефона и силиконовия спрей.
  5. Решението беше намерено благодаря за всички съвети. Ще го споделя, за да могат и други колеги, които са в подобно положение да се възползват безплатно, без да се налага да опират до услугите на официалното представителство ! 1) Отива се на https://radio-navicode.honda.com/ 2) Записва се VIN number ( ако имате EU VIN,най - вероятно няма да ви сработи и ще ви даде ERROR , за това може да се използва някой Американски VIN, за да се излъже системата. Крайна сметка няма никакво значение за кода!!! VIN 2HKYF18693H587791 and 1HGCM66507A102105 те са в случай ако се чудите какво да напишете ) 3) Zip Code Работещ пример 94539 4) Phone number Пример: 510 651 4108 5) Email Някакъв 6) Serial ( Radio ) number 6.1 Ако го имате серийния код на радиото, записан някъде в документите използвайте го, обикновено върви с anti theft кода на отделна карта. 6.2 Ако го нямате, което е най - вероятно, за да го изкарате направете следното. Дайте на контакт, радиото да е изключено, задръжте 1 и 6 бутони на радиото, и го включете. Ще се появи код ХХХХХХХХ ( цифри) за около 10-15 сек. ,запишете го и после го използвайте. Той е важната част 7) Submit 8) Ще се отвори нов прозорец с кода, който ви трябва. Готови сте и пиете една бира за успокоение
  6. Проверих всички възможни места, на които можеше да бъде, нищо не намерих! Някой попадал ли е на работещ генератор за кодове или подобен сайт.
  7. Здравейте колеги Наскоро се сдобих с един много добър представител на модела, но явно акумулатора е паднал или е бил откачен, и сега като краен резултат не може да се пусне радиото, иска код anti thief protection . Съответно прегледах документите на колата за информация, както и издайнически места като жабката, сенници и пр. за оставени нишани, уви на камък ударих. Пробвах и на https://radio-navicode.honda.com/ , с ВИН и серийния номер на радиото, там ми даде грешка във ВИНа , въпреки че се сверявах многократно!!! Въпроса ми е има ли начин да бъде възстановен, от Варна съм и нямаме сервиз на Хонда, за да отида при тях направо. Приемам всякакви идеи Поздрави
×
×
  • Създай нов...