Jump to content

Amaron

Новак
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Amaron

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаря колеги за мненията и съветите. Мисля, че изчепкахме темата. По темата за алтернаторите на бензиновите модели са 100 А , а на дизелите са малко повече 130 А. То е ясно, че японеца е направил сметките, но както казваше един даскал " винаги има място за подобрения" Относно акумулаторите, смята се че оптималния ток за зареждане трябва да бъде 0,05 от капацитета му, така се постига пълно възстановяване на капацитета на клетките на акумулатора.
 2. Здравейте колеги Имам следното запитване, един и същ ли алтернатор използват дизеловите и бензиновите модели от 2007-2011. Има ли някаква разлика? И някой знае ли какъв е зарядния ампераж? По owner manual пише, че капацитета на акумулатора трябва да е 45 AH/20 HR за бензинови и 74 AH/20 HR за дизелови автомобили. А моя автомобил е бензинов, но някак си малък ми се вижда препоръчания, и си мисля да сложа този, който е за дизелов двигател. Какъв е вашия опит в тази област ?
 3. Привет колеги тъкмо се бях засилил да оправям този малък проблем, който леко дразни. При мен се получава на предната щора, затваря се с лекота, но при отваряне иска побутване, което я изстрелва като стрела отделно забелязах следи от конденз, но вече разбрах от къде идват! Ще пробвам идеята със телефона и силиконовия спрей.
 4. Решението беше намерено благодаря за всички съвети. Ще го споделя, за да могат и други колеги, които са в подобно положение да се възползват безплатно, без да се налага да опират до услугите на официалното представителство ! 1) Отива се на https://radio-navicode.honda.com/ 2) Записва се VIN number ( ако имате EU VIN,най - вероятно няма да ви сработи и ще ви даде ERROR , за това може да се използва някой Американски VIN, за да се излъже системата. Крайна сметка няма никакво значение за кода!!! VIN 2HKYF18693H587791 and 1HGCM66507A102105 те са в случай ако се чудите какво да напишете ) 3) Zip Code Работещ пример 94539 4) Phone number Пример: 510 651 4108 5) Email Някакъв 6) Serial ( Radio ) number 6.1 Ако го имате серийния код на радиото, записан някъде в документите използвайте го, обикновено върви с anti theft кода на отделна карта. 6.2 Ако го нямате, което е най - вероятно, за да го изкарате направете следното. Дайте на контакт, радиото да е изключено, задръжте 1 и 6 бутони на радиото, и го включете. Ще се появи код ХХХХХХХХ ( цифри) за около 10-15 сек. ,запишете го и после го използвайте. Той е важната част 7) Submit 8) Ще се отвори нов прозорец с кода, който ви трябва. Готови сте и пиете една бира за успокоение
 5. Проверих всички възможни места, на които можеше да бъде, нищо не намерих! Някой попадал ли е на работещ генератор за кодове или подобен сайт.
 6. Здравейте колеги Наскоро се сдобих с един много добър представител на модела, но явно акумулатора е паднал или е бил откачен, и сега като краен резултат не може да се пусне радиото, иска код anti thief protection . Съответно прегледах документите на колата за информация, както и издайнически места като жабката, сенници и пр. за оставени нишани, уви на камък ударих. Пробвах и на https://radio-navicode.honda.com/ , с ВИН и серийния номер на радиото, там ми даде грешка във ВИНа , въпреки че се сверявах многократно!!! Въпроса ми е има ли начин да бъде възстановен, от Варна съм и нямаме сервиз на Хонда, за да отида при тях направо. Приемам всякакви идеи Поздрави
×
×
 • Create New...