goga 273 #41 Отговорено 27 Октомври, 2019 Аз не съм свалял нови версии. С оригиналният диск съм. Започвам да си мисля да не би след като се стартира навигацията и малкия дисплей да се сверява от сигнала на радиостанциите, независимо от навито, ама едва ли е това. Все пак е странно изведнъж точно днес толкова хора да имаме този проблем. Преди около месец разкачах акумулатора и си се свери сам без проблеми. Днес пробвах с ракачане, но показа 1,00 часа и не се сверява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #42 Отговорено 28 Октомври, 2019 Не сме, аз не успях да запиша новата версия на двд, исках да пробвам с нова версия, след като се появи проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #43 Отговорено 28 Октомври, 2019 Последният вариант май изглежда да е запитване към търговеца. Макар че почти 100 % е сигурно, че ще ви предложат инсталиране на последната версия на софтуера от оригинален диск, който може да си закупите на някаква безбожна цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MZERO 10 #44 Отговорено 28 Октомври, 2019 В TSX - manual-a който имам пише, че се самонастройва и може да отнеме до 45мин. предполагам заради времето за fix на GPS-a. Ама понеже съм я залостил в един гараж до края на седмицата ще трябва да изчакам преди да пробвам А дотогава ще си карам Субаруту със сверен за 5сек. часовник 😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blagicha 4 #45 Отговорено 28 Октомври, 2019 Аз съм с оригинален диск, чудно ми е при другите колеги какви версии имат?Sent from my SM-G965F using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #46 Отговорено 28 Октомври, 2019 Ето я моята версия: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #47 Отговорено 28 Октомври, 2019 И моята е 2.03. Моята сверява ше до 30секундин в гаража. Бях пуснал диагностиката на навигацията и си засича 5 сателита вътре, а навън всичките, но не успява да синхронизира малкия дисплей! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MZERO 10 #48 Отговорено 30 Октомври, 2019 Моята е Ver. 4.75.00 и не става пак... а съм почти сигурен, че миналата година го сверих без проблеми в гаража т.е. без gps покритие... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mblast 9 #49 Отговорено 30 Октомври, 2019 И аз се записвам в списъка с чакащите за решение Проблемът се прояви с опита ми да върна часовника един час назад миналата неделя. До сега ,както и при другите колеги, не съм имал никога проблеми. С навигация съм и винаги съм го правил от Clock настройката през дисплея. Само накрая да не се окаже , че Доналд нещо е бърникал по GPS протокола... а може би Путин.😄 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MZERO 10 #50 Отговорено 30 Октомври, 2019 По-скоро това е проблема: https://en.wikipedia.org/wiki/GPS_Week_Number_Rollover Което ако е така значи, че тия бъгави хонди едва ли някога ще си сверят часовника вече 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mblast 9 #51 Отговорено 30 Октомври, 2019 Има логика колега MZERO. Сега ми остава само да се надявам да се гласува за лятното време , което ми се вижда по-скорошно решение, отколкото да се надявам някой да ми patch-не старата EOL gps системка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #52 Отговорено 30 Октомври, 2019 (Редактирано) Жалко, че без GPS сверяване часовникът не е от най-точните и изостава (поне при мен). Не мога да кажа точно колко, но може би с около половин до 1 минута на месец. Знам, тъй като не държа диск двд ром-а и на практика връзка със сателити няма. Редактирано 30 Октомври, 2019 от Pavel_Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MZERO 10 #53 Отговорено 30 Октомври, 2019 А колегите, които си разкачат акумулаторите, за да сверят часовника ще споделят ли дали нави-то иска някакъв security code, че аз нещо не намирам из документите да имам записан такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mblast 9 #54 Отговорено 30 Октомври, 2019 GPS Week number rollover-a се е случил на 6 Април, но просто всеки е разбрал за бъга по-късно, когато му се е наложило да си връща часовника или нещо подобно.... И тук колегите започват преброяването : http://typeaccord.co.uk/forum/topic/25321-lcd-clock-not-changing-with-satnav-clock/?hl=gps+week+number+rollover#entry258949 Иначе за някои стари Acura-и в щатите видях в един форум, че са реагирали и са им направили patch дискове за да се фиксне проблема.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mblast 9 #55 Отговорено 30 Октомври, 2019 (Редактирано) Колега MZERO и аз не смея да тествам този вариант, защото и аз нямам тези кодове за моята навигация и радио. Дори когато си сменям акумулатора си пускам паралелно 12 волта захранване(малко е пипкаво) , докато откачам стария ,за да не се получи този гаф и да си направя цялата система и радио неизползваеми.... Редактирано 30 Октомври, 2019 от mblast Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blagicha 4 #56 Отговорено 30 Октомври, 2019 Колега MZERO и аз не смея да тествам този вариант, защото и аз нямам тези кодове за моята навигация и радио. Дори когато си сменям акумулатора си пускам паралелно 12 волта захранване(малко е пипкаво) , докато откачам стария ,за да не се получи този гаф и да си направя цялата система и радио неизползваеми....Колега това не е ли само при американските? Аз съм оставал колата без ток за няколко часа и след това всичко си работи нормално. Sent from my SM-G965F using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mblast 9 #57 Отговорено 30 Октомври, 2019 Не съм сигурен, но "страх лозе пази" От 10-11 години съм с Акорда и съм сменял 2 акумулатора ,но никога не съм я оставял без ток 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmarinov 36 #58 Отговорено 30 Октомври, 2019 Аз вдихна клемата днес в 13 часа, малко късно я поставих, върви с 1 минута назад, poblem --> solved 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #59 Отговорено 30 Октомври, 2019 Ако ползваш 24ч формат е по - добре в 1ч да я вадиш. Добре, аз не прочета защо се е получил проблема, но не разбирам, след като има възможност да се прави ръчна настройка, защо не се сменят показанията на малкия дисплей? Аз също нямам кодовете за нави, гледах в книжката, полетата са празни. Но съм вадил акумулатора не веднъж, няма ядове. А ако се окаже че има може да пратите серийният номер в един сайт, проверете в гугъл, и ще ви пратятбщ кода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #60 Отговорено 30 Октомври, 2019 Само американските навигации имат код за защита срещу крадци. Европейските нямат, спокойно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_Enev 0 #61 Отговорено 31 Октомври, 2019 On 11/26/2015 at 9:58 AM, Mladen.Mladenov said: Здравейте, Само оправи ми се проблема. След като направих генерално рестартиране на системата изживях един час тревоги, че системата не иска да прихване gps координатите и съответно да ми подкара опциите в нави-то. След като намерих достатъчно високо място далеч от сгради (така пише в упътването от Хонда) системата за 1 минута ме локализира. Тогава се оправи и проблема с показването на часа на малкия дисплей. Ако правите подобен ресет на цялата навигация трябва да сте далеч от сгради иначе няма да се случи. Поздрави, Благодаря за информацията и аз имам същия проблем с часовника. Ще пробвам да ресетна като имам възможност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #62 Отговорено 14 Ноември, 2019 В неделя се видях за малко с колега от форума със същия Акорд като моя и при него проблем с часовника няма. Каза, че си го сверява съвсем нормално от менюто за настройка, както се очаква. За последно го е пипнал след смяната на времето. Не остана време да го питам каква версия на фърмуера използва. Очаквах да каже, че и той има проблеми, ако всичко това се дължи на споменатото превъртане на брояча на седмиците, но не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #63 Отговорено 15 Ноември, 2019 Нали твоя не е с навиция? Проблемите са на хондите с навигация. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #64 Отговорено 15 Ноември, 2019 (Редактирано) Съжалявам, че не е станало ясно какво искам да кажа. Допълвам: Акордът е същият - моделна година, двигател, оборудване. Изключение е единствено навигацията. Той има, а аз - не. Затова го разпитах подробно как са нещата при него и се надявах да успея да извлека нещо полезно за тази тема. Мисля, че това може да е насока - че не при всички коли го има проблема. Ако е свързан с превъртането на брояча, логично е всяка кола без изключение да страда. Редактирано 15 Ноември, 2019 от ogi28b 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mimiron3 11 #65 Отговорено 24 Декември, 2019 И аз го установих проблема преди известно време. Сверявам го часовника от акумулатора. Но първият път след известно време часовника сам се коригира, но неправилно. Тоест26мин. разлика. Трябва втори път да извадя акумулатора и тогава не се променя. Странно. И сега какво ще правим с това? Дали някой е открил решение на този проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #66 Отговорено 25 Декември, 2019 Проблема е само при пре-фейс.Моят беше с фейсова навигация, и сам си сверяваше и на малкия дисплей.Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #67 Отговорено 25 Декември, 2019 Проблема е само при пре-фейс.Моят беше с фейсова навигация, и сам си сверяваше и на малкия дисплей.Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petnt 4 #68 Отговорено 2 Януари, 2020 След като се бях примирил, че няма да имам верен часовник днес мистериозно се свери автоматично. Не знам дали от новата година се оправи бъга ( бях откачил и акумулатора за 24 часа за дозареждане ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimo 11 #69 Отговорено 3 Януари, 2020 Днес и моя се оправи сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #70 Отговорено 4 Януари, 2020 Малко като спам, ама айде - ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #71 Отговорено 10 Януари, 2020 При мене не иска да се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #72 Отговорено 10 Януари, 2020 И при мене не иска. След зареждане на акумулатора, с разкачане от клемите, сега пак ще се става в 1,00часа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #73 Отговорено 10 Януари, 2020 Японска му работа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #74 Отговорено 15 Януари, 2020 Сега откача акумулатор и ми актуализира часа, но с 2ч назад, за дадах да е на Европа и стана с 1ч назад. При ръчната настройка с часа, не го актуализира на малкия дисплей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #75 Отговорено 16 Януари, 2020 Нашата часова зона е CET +2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #76 Отговорено 16 Януари, 2020 Там го дава 2ч назад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #77 Отговорено 16 Януари, 2020 2 hours ago, Knoxville said: Нашата часова зона е CET +2. CET е Central European Time. Т.е. сме само с 1 час напред от CET. Ние сме GMT +2, стига да не сме в лятно часово време. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #78 Отговорено 16 Януари, 2020 Да, мерси за поправката. Исках GMT да напиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #79 Отговорено 16 Януари, 2020 Както и да е която и зона да дам ми е назад часовника с 2 или 1ч, а минутите са верни, като го коригирам на навигацията, не го актуализира на малкия дисплей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimo 11 #80 Отговорено 23 Август, 2020 Пак да пиша. След сваляне на акумулатора преди четири месеца малкия часовник не се сверяваше. GPS-а работи, пробвах с настройки, вадене и слагане на диска, не ще, дразнеше ме, но карах така. Вчера карах двайсетина км и бях паркирал, при тръгването видях, че часовника се е сверил и времето е точно. Радост в къщи. А съм я карал с часове и не ставаше нищо. Пълна загадка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове