Jump to content

MZERO

Фен
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

10 Neutral

Относно MZERO

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    05 Accord VII K24A3 Auto
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. При мен "ходенето" наляво надясно при спиране се оправи след смяна на горни носачи, тампони на долните и амортисьорите. Като тампоните сякаш бяха най-важни. Май и една биалета смених сега като се замисля След всичките тия интервенции влезе в пътя, но като цяло пътното поведение на 7-цата не е особено впечатляващо.
  2. От този въпросния Иван исках да си купя перка за водния радиатор, която ми беше предложена за скромната сума от 120лв - купих я за 50 от една морга. После си търсих пръскалка за единия фар - 100лв беше офертата... купих си 2 за тия пари от друго място.
  3. Аз го карам в момента - 8-ми ден ми е. Уж леко минава но знае ли човек....
  4. Проверено ли е дали електромотора на перката не е изгорял?
  5. А колегите, които си разкачат акумулаторите, за да сверят часовника ще споделят ли дали нави-то иска някакъв security code, че аз нещо не намирам из документите да имам записан такъв.
  6. По-скоро това е проблема: https://en.wikipedia.org/wiki/GPS_Week_Number_Rollover Което ако е така значи, че тия бъгави хонди едва ли някога ще си сверят часовника вече
  7. Моята е Ver. 4.75.00 и не става пак... а съм почти сигурен, че миналата година го сверих без проблеми в гаража т.е. без gps покритие...
  8. В TSX - manual-a който имам пише, че се самонастройва и може да отнеме до 45мин. предполагам заради времето за fix на GPS-a. Ама понеже съм я залостил в един гараж до края на седмицата ще трябва да изчакам преди да пробвам А дотогава ще си карам Субаруту със сверен за 5сек. часовник 😁
  9. На коя скорост го записа? Има тук във форума разни теми, в които се обсъжда, че трябва на първа да се записват DVD-тата. Аз пробвах ей така за спорта да си направя копие на DVD - диска, но го записах на по-висока скорост защото оптични устройства, които да пишат на 1 вече трудно се намират. Ама не стана - каза ми, че имало грешка. Иначе по някакво чудо си намерих едно много старо DVD което поддържа писане на 1 скорост ама не може да записва двуслойни и се чудя ако изтрия навигационната информация от диска дали пък няма да стане.
  10. Ами защото е 15 годишен почти, затова предполагам, че е започнал здраво да вибрира Иначе работи и духа студено но много дразни така, затова си мисля за смяна.
  11. Компресора на климатика има ли смисъл да се смени с нов/афтърмаркет с цел именно тая вибрация да изчезне? Изключително дразни - вибрира 1000 пъти повече от самия двигател.
  12. Мито и ДДС не е ли само за нововноси от държави извън EU - което обикновено значи Швейцария ?
  13. Едва ли някой ще те посъветва да си купиш кола с шум в автоматичната скоростна кутия без значение какво бил казал някой си майстор.
  14. Не съм ги пробвал лично но преди години в епохата на cd/dvd ROM-овете бяха доста популярни - https://www.vspc.bg/produkti/pochistvashti-preparati/pochistvasht-disk-za-kompakt-disk-u-va-hama-44721-5587
×
×
  • Създай нов...