Jump to content

omax

Фен
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About omax

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VII S-TYPE 2.4 (KA24A3), 2003г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Skype
  omax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да, това е добра идея. Не знам дали е удобно да го безпокоя на ЛС с подобни питания. Ще направя опит все пак.
 2. Отдавна съм се научил, че вечни са само пирамидите в Египет и Китайската стена. Цитирам мнението на Сашо (въпросния майстор в Пловдив с 9 годишен опит в сервиза на Бултрако)...."Сменял съм вериги и след 90 000 км, виждал съм щети и след 110 000 км. имам клиенти на 450 000 км, които не са мръднали".
 3. Защото ми каза, че колата трябва да е при него 3 работни дни и че слага вериги, които не са ОЕМ. Цитира марката ама те майните трудни и се разбира какво казват понякога (шегувам се). А аз съм от София. И затова започнах да си правя проучване. Слави ми е под носа в Овча купел ама за преглед едва след 3 седмици, а това е доста пробег за мен. Да, май ще я карам в Пловдив и оставя там но исках все пак да се ориентирам в цените. Това е първата ми бензинова кола в живота (като изключа учебната Лада) Има ли риск ако веригите не са ОЕМ но все пак доказана алтернативна марка?
 4. Колата беше за смяна на ремък, обтяжна ролка и периодичен регулаж на клапани в Пловдив (в този период бях там и познавам лично Сашо, като я закарах в невговия сервиз).По показател е на 220340 км. Няма как да знам дали са реални. Каза, че преди регулажа на клапани е измерил някакви показатели на веригата, цитира ми допустими мм (които не помня) и че тази е на критични мм. Не направи регулажа, защото според него следва първо да се сменят веригите. Може да се кара още но препоръча подмяната на двете вериги и съпътстващите към нея елементи. След 9 години в сервиза на Бултрако-Пловдив, предполагам мога да се доверя на преценката на Сашо.
 5. Добър ден, преди всичко се извинявам, ако темата не е подходяща или дискутирана (но не успях да намеря актуална такава) Придобих Хонда Акорд 2003, 2.4 (мисля се води КА24А3) двигател. Предстои ми смяна на верига (мисля са 2 броя) и съответните към веригите ролки (ако се наричат така, лаик съм в областта) От София съм и бих искал да ви помоля да ми кажете, колко следва да струва комплексната услуга (части+труд), защото за съжаление в сервизи, които до сега съм ползвал за другите ми коли, получавам оферти от 700 до 1800 лева. Предвид големия диапазон в цената съм разколебан, а не желая да правя компромис с колата си. Също така, ако можете да ме насочите към сервиз в София, ще бъда благодарен, защото дори като поискам ОЕМ части, получавам отговор "аааа значи към 2500 лева". Получавам усещане за спекулиране и дори непознаване на материята и това ме тревожи. Ще бъда благодарен за информация и вашето виждане като ориентировъчна оферта. За първи път карам Хонда и се оказа, че не са много специализираните сервизи в София. Ако прецените, че подобна информация ви затруднява и/или не е коректно да ми я предоставите, ще проявя разбиране. Предварително благодаря и пожелавам весело посрещане на празника. Бъдете здрави
 6. Благодаря. С ръчна 6 степена съм. Ще проявя търпение тогава. Весели празници
 7. Добър ден на всички. Изчетох темата с интерес и правя опит да се свържа с Боби на посочения телефонен номер в началото. Напразно, отговор няма, дава само "свободно". Знаете ли дали все още се знимава с флашването и дали има нови, актуални контакти с него? Или друг в София, който може да извърши манипулцията? Благодаря ви и пожелавам светли и весели празници на всички.
×
×
 • Create New...