Jump to content

hmfen

Фен
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hmfen

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ако разхода извънградско ми е 6.5-7, няма да му слагам газ, това за бензин си е супер.
 2. Такъв колектив като при Хонда -нЕма другаде, евала за което! Съветвам всички новаци като мен, да изчетът раздела "Общи мнения и Всичко за civic 8 / Технически дискусии" -всички страници, отговаря на 98% на всички въпроси. На темата: това което забелязвам при 1.8 в повечето случаи е липсата на климатрник, това нормално ли е? Също, проблема с по-бавното достигане на температура на климатроника при 2.2 при температури под - 5, присъстват ли при 1.8?
 3. Прав си, споделил съм резултатите за дизела, моя грешка А до момента имал ли си някакви болежки при след слагането на газова?
 4. Понеже темата е “Какво да гледам при покупка на сивик 8 - ма” а аз към момента търся да закупя Сивик 8 ген. 2.2 или 1.8 и ми трябва съвет. Ще се кара градско(София) и ще навърта МАКС:1000 на месец или около 12-14 хил. км. на година. Като 2 пъти годишно ще има пътуване в чужбина около 900 км. в посока. Извадил съм цени за частите и за двата модела, така че с това съм що годе запознат, там 1.8 е златен Три въпроса: Първия: към 2020 заслужава ли си да се закупи дизел (карал съм го за около седмица, много ми допада като вървене и прочие), 1.8 не съм карал, не мога да кажа. Втория: прочетох всички теми и колегите споделят, че разхода градско на 1.8 е около 7,5, а извънградско 5,5-6 (): ако може някой може да сподели към 2020 коклко харчи градсо/извънградско. Трети и последен: при слагане на газова на 1.8 осезаема ли е загубата на мощност и проблемна ли е газовата на 1.8.
×
×
 • Create New...