Jump to content

mimiron3

Фен
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Neutral

About mimiron3

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда Акорд VII 2.2CDTI, АкордVII 2.0 бензин, Сивик1.8i
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Skype
  mimiron3

Recent Profile Visitors

434 profile views
 1. Не, за климатика, той е пред радиатора на охладителната система..
 2. Ами защото според новите данъчни таблици, които не схванах много, данъка май няма да ми е много по-различен, ако нямам евро 4. Ще видя за 21 година колко ще е. Но поне няма да ми свети лампата и да тровя въздуха с СО2 Иначе нервите, които хвърлих и разправиите са ми много скъпи.
 3. Цецо ми помогна, смени радиатора и каза че сега ще е добре. Но ще се разбере като стане 30 градуса. Много съм доволен от него, препоръчвам го горещо.
 4. Днес минах на Кат имам вече Евро4! С новия катализатор. За какво ли ми е.....ха-ха
 5. Да, така е с течностите, майсторите са се уяли и за 20, 40 лв неискат. На Сивика си я смених, маса сервизи обиколих, накрая едни се навиха, ама срещу 75лв... Затова аз сам си правя каквото мога.
 6. Така, да кажа какво се случи с моята дилема, за следващите след мен. Купих от ибеиските катализатори, много малки ми изглеждат, има керамична пита вътре, какво и е покритието незнам. Факта е, че грешката Р0420 изчезна, вече 400км не свети лампата. И мирише отзад като от катализатор. Ще ходя скоро на Кат за категоризация Евро4, защото нямам. Ще видим там дали ще мина.
 7. Така, да кажа и аз моите мъки. Започнаха. Купих колата със сменени дискове и накладки. Не знам какви са, едва ли са някакви много скъпи. Предните се изтриха и сложих Ате, нали са хвалени. След 500км започна да тресе, хайде престъргване, екстра спираше, ама за 1000км извънградско. Е, какво стана? Някой има ли идея? С предишните накладки, жалко, че не видях какви са, минах 35000.
 8. Да, прочетох го, но мислех, че може би някой е излъгал системата. Междувременно го направих, като смених само механиката на сд - то. А не знаех, че съм го постнал два пъти. Заби ми телефона точно като го написах и дадох send. Извинявам се от името на Андроида, дето забива в най - неподходящия момент. Благодаря за отговора.
 9. Здравейте, имам следното питане. Мога ли да сложа фейслифтова конзола с навигацията и двд ром, англичанка на префейсова с ляв волан. И двете са дизел. Гледам отзад са доста различни буксите на двд ром-а.И двете са премиум саунд. Малкото дисплейче остава от префейса. Или мога да сменя само чейнджъра. Той ме интересува. И там на фейса има една букса повече. Разглобил съм си колата и сега не смея да ръгна буксите да не изгори нещо!!!😞
 10. Така и не разбрах колко трябва да са оборотите на празен ход при спряла кола на к20z, моята е 650оборота, ако пускам по инерция, на изключена предавка са 800-900?!😞
 11. И аз имам подозрение за катализатора..... Не знам къде може някой адекватен майстор на ауспуси, катализатори да намеря. Гаражните най-вероятно само ще се чешат по главата и ще искат да свалят, вземат катализатора.
 12. И втората сонда плува напрежението 0.1 до 0.8v
 13. Благодаря. Купих я миналата седмица, на второто зареждане от 15литра в един жесток дъжд по Петрохан светна. Закачихме я на някакво Делфи, втората сонда напрежението и плуваше от 0.1 до 0.8, момчето каза или скапано гориво или проблем с катализатора. Но на мен ми направи впечатление, че мирише все едно няма катализатор.
×
×
 • Create New...