Jump to content

mimiron3

Фен
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

11 Neutral

Относно mimiron3

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Акорд VII 2.2CDTI, АкордVII 2.0 бензин, Сивик1.8i
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Skype
    mimiron3

Последни посетители

1040 профилни разглеждания
  1. Не, за климатика, той е пред радиатора на охладителната система..
  2. Ами защото според новите данъчни таблици, които не схванах много, данъка май няма да ми е много по-различен, ако нямам евро 4. Ще видя за 21 година колко ще е. Но поне няма да ми свети лампата и да тровя въздуха с СО2 Иначе нервите, които хвърлих и разправиите са ми много скъпи.
  3. Цецо ми помогна, смени радиатора и каза че сега ще е добре. Но ще се разбере като стане 30 градуса. Много съм доволен от него, препоръчвам го горещо.
  4. Днес минах на Кат имам вече Евро4! С новия катализатор. За какво ли ми е.....ха-ха
  5. Да, така е с течностите, майсторите са се уяли и за 20, 40 лв неискат. На Сивика си я смених, маса сервизи обиколих, накрая едни се навиха, ама срещу 75лв... Затова аз сам си правя каквото мога.
  6. Така, да кажа какво се случи с моята дилема, за следващите след мен. Купих от ибеиските катализатори, много малки ми изглеждат, има керамична пита вътре, какво и е покритието незнам. Факта е, че грешката Р0420 изчезна, вече 400км не свети лампата. И мирише отзад като от катализатор. Ще ходя скоро на Кат за категоризация Евро4, защото нямам. Ще видим там дали ще мина.
  7. Така, да кажа и аз моите мъки. Започнаха. Купих колата със сменени дискове и накладки. Не знам какви са, едва ли са някакви много скъпи. Предните се изтриха и сложих Ате, нали са хвалени. След 500км започна да тресе, хайде престъргване, екстра спираше, ама за 1000км извънградско. Е, какво стана? Някой има ли идея? С предишните накладки, жалко, че не видях какви са, минах 35000.
  8. Да, прочетох го, но мислех, че може би някой е излъгал системата. Междувременно го направих, като смених само механиката на сд - то. А не знаех, че съм го постнал два пъти. Заби ми телефона точно като го написах и дадох send. Извинявам се от името на Андроида, дето забива в най - неподходящия момент. Благодаря за отговора.
  9. Здравейте, имам следното питане. Мога ли да сложа фейслифтова конзола с навигацията и двд ром, англичанка на префейсова с ляв волан. И двете са дизел. Гледам отзад са доста различни буксите на двд ром-а.И двете са премиум саунд. Малкото дисплейче остава от префейса. Или мога да сменя само чейнджъра. Той ме интересува. И там на фейса има една букса повече. Разглобил съм си колата и сега не смея да ръгна буксите да не изгори нещо!!!😞
  10. Така и не разбрах колко трябва да са оборотите на празен ход при спряла кола на к20z, моята е 650оборота, ако пускам по инерция, на изключена предавка са 800-900?!😞
  11. И аз имам подозрение за катализатора..... Не знам къде може някой адекватен майстор на ауспуси, катализатори да намеря. Гаражните най-вероятно само ще се чешат по главата и ще искат да свалят, вземат катализатора.
  12. И втората сонда плува напрежението 0.1 до 0.8v
  13. Благодаря. Купих я миналата седмица, на второто зареждане от 15литра в един жесток дъжд по Петрохан светна. Закачихме я на някакво Делфи, втората сонда напрежението и плуваше от 0.1 до 0.8, момчето каза или скапано гориво или проблем с катализатора. Но на мен ми направи впечатление, че мирише все едно няма катализатор.
×
×
  • Създай нов...