dctR 85 #41 Отговорено 2 Септември, 2015 Колега, и аз обмислям да сложа шортшифтърче, как го чувстваш? Прекалено спорташко ли е или става и за евридейка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #42 Отговорено 2 Септември, 2015 На 2.09.2015 г. at 14:08, Николай Димитров написа: Колега скъсявал си си лоста ли,или просто така ми се струва?Лоста действително е по-къс от оригиналния...такъв си е...не е скъсяван, но за сметка на това си е яко желязо и тежко, което пък е добре в тоя случай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #43 Отговорено 2 Септември, 2015 (Редактирано) На 2.09.2015 г. at 18:31, dctR написа: Колега, и аз обмислям да сложа шортшифтърче, как го чувстваш? Прекалено спорташко ли е или става и за евридейка? Да ти кажа малко е търсене в началото, но бързо се свиква...сега само да зауча и бързото пускане на съединителя и една идея по-ранното пускане на гаста...Сега ако има вариянт за скъсяване на хода на педала на съединителя..., ще е супер... Става за евридейка, а като си взимаш, гледай да не е алуминиев от ибей тежащ 5грама...че съм гледал клипчета на скъсана топка от лоста... Редактирано 2 Септември, 2015 от ivko_1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #44 Отговорено 2 Септември, 2015 Колега тоя шортшифтър универсален ли е или трябва да е точно за Сивик 6ген.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #45 Отговорено 2 Септември, 2015 На 2.09.2015 г. at 19:34, Николай Димитров написа: Колега тоя шортшифтър универсален ли е или трябва да е точно за Сивик 6ген.?Застана като плесница на нос...значи е за сивик...така и не разбрах от продавача на каква хонда е бил монтиран Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dctR 85 #46 Отговорено 2 Септември, 2015 На 2.09.2015 г. at 19:11, ivko_1 написа: гледай да не е алуминиев от ибей тежащ 5грама Май точно такива се предлагаха в нета, гледах ги на някакви смешни цени, дори не са ибейски, а от бг алъш вериши. Благодаря за съвета. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #47 Отговорено 3 Септември, 2015 На 3.09.2015 г. at 12:57, Japanese fever написа: И какво като алуминиев колега? Ти ореш ли с този лост? Карам с алуминиев вече не помня колко години без никакви проблеми. Познавам и хора, които са си прецакали трансмисията с short shifter, ама той лоста не е виновен, а задкормилното устройство. Нямам нищо против алуминия като материял, а в количеството му в целия лост...пак не четеш правилно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #48 Отговорено 3 Септември, 2015 На 3.09.2015 г. at 14:58, Japanese fever написа: А дължината на лоста според теб няма ли връзка с чупенето и правиш ли разлика м/у short shifter и short throw shifter? Не мога да разбера, нещо се опитваш да ми докажеш лииии.....пак нещо да изпъкнеш с знания лиии...Трудно можеш да ме впечатлиш с нещо...младежо. 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #49 Отговорено 11 Септември, 2015 Да ъпдейтна малко темата... Смяна на джантите...с 15цола 195/50... И още една глава за експерименти 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #50 Отговорено 13 Септември, 2015 Още нещо дойде 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #51 Отговорено 19 Септември, 2015 Последно ще пробвам още няколко пъти да зацепя и пак ще дам мнение за Гейтса. Може в мене да се окаже проблема... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #52 Отговорено 20 Септември, 2015 На 19.09.2015 г. at 19:19, Japanese fever написа: Ние сега също имаме проблем, но с обтегача. Не можем да опънем ремъка достатъчно, иначе си е на белезите всичко.Пружината...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #53 Отговорено 22 Септември, 2015 Едно старо видео... https://youtu.be/6Bw2oLxJgKw Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #54 Отговорено 23 Септември, 2015 (Редактирано) На 22.09.2015 г. at 18:06, ivko_1 написа: Едно старо видео... И нещо от днес... Редактирано 23 Септември, 2015 от ivko_1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #55 Отговорено 29 Септември, 2015 Близначетата...15+1 цигане... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #56 Отговорено 11 Ноември, 2015 4-1... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #57 Отговорено 7 Февруари, 2016 (Редактирано) Останалата част...Ф55 външно Много бучи така...а е с тапа отзад Редактирано 7 Февруари, 2016 от ivko_1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #58 Отговорено 7 Февруари, 2016 В една друга тема писах по-подробно. Махни резонатора, който се намира след колектора. Трябва да имаш прав участък според мен поне 1 метър и след това да сложиш резонатор. Ще видиш след време, че колата ще започне да работи зле. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #59 Отговорено 20 Февруари, 2016 На 7.02.2016 г. at 10:02, ACID BURN написа: В една друга тема писах по-подробно. Махни резонатора, който се намира след колектора. Трябва да имаш прав участък според мен поне 1 метър и след това да сложиш резонатор. Ще видиш след време, че колата ще започне да работи зле. Махнах резонатора и си върнах катализатора...утихна доста... За твоето предложение...няма как да стане напрактика...няма място просто. Ще се радвам да споделиш твоя опит...защо да стане зле... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #60 Отговорено 20 Февруари, 2016 На 7.02.2016 г. at 22:59, Japanese fever написа: Много ми е интересно какво толко им харесват на най-раЦерските гарнета, а именно т.нат. grapefriut shooter. Слагат си гърне, което е едвали н една права тръба и после що бучи толкова. И к'во като е с тапа, не виждаш ли какъв е дизайна на само гърне, какъв звук очакваш от него? Звукът на еднса кола се орпеделя от крайното гърне, а не резонаторите преди него! Споко вее, знам от къде идва звука на една кола...до сега с тесните тръбета беше приятно...сега е силно басово... Ще се сменява със стоково задно от ВТИ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #61 Отговорено 20 Февруари, 2016 Нещо съвсем топло... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #62 Отговорено 20 Февруари, 2016 Скоро време ще направя това, което имах като идея. Това, което Japanese fever сподели като концепция е така. Акустичните гърнета заглушават много повече от проходно гърне. Но това не значи, че кола само с проходни гърнета не може да бъде сравнително тиха и приятна. Въпрос на дизайн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #63 Отговорено 8 Март, 2016 Гоним жегатааа... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #64 Отговорено 10 Март, 2016 Да се знае...колко е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #65 Отговорено 19 Март, 2016 Да повдигнем малко... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #66 Отговорено 3 Април, 2016 Някъде във времето съм пропуснал да спомена за скоростната кутия...подменена с С40...4.43 крайно...(фена...ткс). Вече ОБД1(фена) + РЕМАП (дон пиченцо)...= Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #67 Отговорено 4 Април, 2016 Нищо не се разбира. Каква е промяната? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #68 Отговорено 4 Април, 2016 Ivko днес една също като твоята хонда ме мина като малка гара на албенския път от Добрич.Аз настъпвам ама имах чувството че давам назад и пича ме изпревари като самолет ,само видях че е като твоята и изчезна в далечината -викам бахти хондата ,сигурно 200 коня поне има че да ме издуха така ,настъпих и аз да се покажа ама тя мойта докат набере и го изгубих от поглед човека ,гледай ти кви хонди щъкат по наште пътища .Ми тя мойта става да ходя до пазара с нея ,ама пак съм издухвал някой голф дето се ежи на хондите .110 коня ама всички са живи и си ги храня ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #69 Отговорено 9 Април, 2016 Има има бързаци... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #70 Отговорено 9 Април, 2016 Още нещо ново...даже горещо...ек4 сток...боядисано е черно, разбира се... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #71 Отговорено 9 Април, 2016 (Редактирано) Как е сега? Как звучи? Какви са впечатленията ти? Само с един резонатор си на фабричното място с гърне отзад и генерация от до на 55? Изглежда много добре Редактирано 9 Април, 2016 от ACID BURN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #72 Отговорено 12 Април, 2016 (Редактирано) На 9.04.2016 г. at 8:16, ACID BURN написа: Как е сега? Как звучи? Какви са впечатленията ти? Само с един резонатор си на фабричното място с гърне отзад и генерация от до на 55? Изглежда много добре[/quote Сега конфигурацията е 4-1...резонатор на мястото на катализатора Ф55, тръби от-до Ф55, среден проходен резонатор Ф55...и задно гърне с вход Ф50...сток ВТИ ... Впечатленията са ми мнооого добри...тишина и плътен звук...за вървеж ще кажа след поредните промени по мапването. Друг въздушен филтър...Sparco... Редактирано 12 Април, 2016 от ivko_1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DragooNArT 12 #73 Отговорено 12 Април, 2016 мога ли да попитам какво точно се е случило с магарето на задния мост, изглежда сякаш някой е "творил" с телоподаващото, нова средна част на магарето ако ти се занимава го снимай да му се порадваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #74 Отговорено 12 Април, 2016 На 12.04.2016 г. at 14:05, DragooNArT написа: мога ли да попитам какво точно се е случило с магарето на задния мост, изглежда сякаш някой е "творил" с телоподаващото, нова средна част на магарето ако ти се занимава го снимай да му се порадваме Това аз си го правих...с телоподавачката...здраво си е магарето...допълнително е това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #75 Отговорено 12 Април, 2016 На 12.04.2016 г. at 15:15, ivko_1 написа: На 12.04.2016 г. at 14:05, DragooNArT написа: мога ли да попитам какво точно се е случило с магарето на задния мост, изглежда сякаш някой е "творил" с телоподаващото, нова средна част на магарето ако ти се занимава го снимай да му се порадваме Това аз си го правих...с телоподавачката...здраво си е магарето...допълнително е товаКакво толкова ще му гледаш, както е от тая страна, така е и от другата...това, че колата е намазана с черно отдолу, а гредичката с боя 3в1...проблем ли е за визията под колата...Долавям нотка на заяждане в тона ти...такива постове като твоя ще ме откажат да показвам каквото и да е...тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #76 Отговорено 16 Май, 2016 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #77 Отговорено 17 Май, 2016 Колко мм е отзад бас рефлектора, мойте са 72. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko_1 67 #78 Отговорено 23 Май, 2016 На 17.05.2016 г. at 5:42, B.Pavlov написа: Колко мм е отзад бас рефлектора, мойте са 72. 65mm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki50 10 #79 Отговорено 23 Май, 2016 Това гумени пръстени ли са отзад,много добре изглежда?!И термометъра добре стои!Браво ,комшо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #80 Отговорено 24 Май, 2016 (Редактирано) На 24.05.2016 г. at 5:08, Japanese fever написа: Колега, тези дупки каква финкция имат, освен, че ти намаляват здравината на бронята? Мисля, че тези дупки на задната броня ги правят за да намалят съпротивлението на въздуха, т.е. при по-висока скорост се образува въздушен джоб в задната броня, който ти спира колата. На мен това малко не ми допада като визия, но ако гоня 1/4 миля времена бих го направил. Само да похваля собственика - много е добра колата и всичко направено по нея! Служи за пример! Редактирано 24 Май, 2016 от NesTea 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове