Jump to content

DragooNArT

Фен
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DragooNArT last won the day on March 21 2018

DragooNArT had the most liked content!

Community Reputation

10 Neutral

About DragooNArT

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/18/1990

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 6th gen EJ9 1.4 D14A4 1998
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DragooNArT

  Идея за суап

  Свържи се с @fenabg местният шаман на тема д серия, ако искаш икономия и по добър вървеж на по скромна цена от гореспоменатите, това е човека.
 2. Шарнир/накрайник/тампони
 3. DragooNArT

  Идея за суап

  Добре си се насочил към мотор. Ако намериш правилните хора за суап-а ще е що годе безболезнено начинание. Моторите струват около 700лв, кутии стават от всички б серии, 300-500лв зависи коя и в какво състояние(има и кутии по 1000 и 1000+ лв от тайп р). Инсталацията трябва да се преправи и т.н. с обслужване на мотора клониш към 3000лв за всичко. После ще имаш прилично комби с добър вървеж и достатъчна сила да си носи кокалите. Прецени колата ти в какво състояние е(ръжди, окачване спирачки). Ако там куца нещо направи първо него и чак като знаеш че тези неща са ти ок, тогава се мятай на суап-ове.
 4. Аз съм с 2 ръце за Тони от "Dynamic Art" сервиз, в горубляне. Млад отзивчив, съвестен и подплътен със знания и практика. Номера му е 089 990 6508 работи и в събота !
 5. @Plamen_ni подмина най важния коментар за теб, този на fenabg, титлата 'шаман' е неслучаЕна
 6. DragooNArT

  Горене на масло

  докато колата работи, отвори капачката на маслото, виж колко духа от там, ако подухва малко на импулси е ок, ако излиза пушек от капачката сигменти.
 7. DragooNArT

  Kaкво слушаме в момента ...

  I'm in a stolen 96 Honda accord. The feds on my ass. Hit the curb, lost a wheel and I crash
 8. DragooNArT

  Турбо с глава/Д15з6/8

  тия мАтори, требат биели, нз от б20 биелите дали ще станат на d15z6, ако да, са бюджетен вариант, другото по мотора ще деяни, но нещата са далеч по сложни и детайлни от общото описание което си дал
 9. SpeeDemoN5 явно няма компресия в на джоба майстора, и търси некоя 'добавка' да му дигне компресията......... да повторим - "Сменяй майстора!", смЕни помпата, и ако не си и правил реглаж на клапани скоро или въобще, направи не е скъпо
 10. DragooNArT

  Спортна електроника за Сивик

  ако си с к24-ка(190коня) има рефлаш със всичките изброени +ове и сваля витек-а на около 5к мисля даже може и малко по ниско, като стоково е на около 6к, и вдига прекъсвача на 7600 от 7200. Не съм сигурен но по новата ревизия на к24(201коня) витек-а май беше на по смислени обороти. К§Н филтър-а.. нищо не напрай, можеш да го переш и тва е, разлика би имало от друг интейк. Мисля имаше тема някаде тука из форума за ремап на к24-ки, поразрови се
 11. Всичко зависи от това какво прави ЕКУ-то. По-старите хонди (предимно преди 99-00), нямат детонационен датчик. Съответно от там няма как компютъра да знае има ли детонации или не. Другото, което си мисля, но незнам до колко е вярно, не ми се вярва производителите да са вложили в един бензинов компютър да бута запалването, докато не почне да детонира...От опита ми със субару, при ресет на еку-то се започва от скопен вариант на запалване и еку-то леко си бута напред запалването към сток-овото положение. Не случайно хората са измислили една системка, която се казваше по спомен FlexFuel. Идеята е, че имаш датчик(ци) за измерване на качеството на горивото, което постъпва към мотора, съответно мап-а на еку-то се променя в съответствие с качествата на горивото.
 12. DragooNArT

  Палене на 3 цилиндъра

  Сутрин преди да я запалиш, изкарай свещите и ги погледни, дали няма някоя мокра. Може да имаш някой инжектор, който препикава след като е загасена колата и да ти пълни единия цилиндър с бензин, съответно колата да пали на 3, докато не изхвърли повечето гориво от цилиндъра. Ако пикае достатъчно малко, зимата или на по-студено време даже няма да го усетиш като проблем (на студено така или иначе се вкарва много повече гориво и колата работи по-добре на богато).
 13. Здравейте, Продавам накладки и дискове за предни спирачки с размер 240мм. Слагал съм ги в Омбре сервиз, преди няколко години. Карани са около 5000км(повечето от които по магистралата Бургас-София), и след това бяха свалени с шенкелите(направих суап към 262мм). Накладките по номера излизат на "Herth+Buss". Дисковете за съжаление не мога да разбера каква марка са. Частите се намират в София.За София е възможно лично предаване, за страната, пращам с еконт. Цена:70лв Тел:0879064274 Скайп:dragoonart Поздрави, Николай
×