Jump to content

Chumata

Фен
 • Мнения

  272
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

24 Neutral

Относно Chumata

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Civic EK3
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Последни посетители

781 профилни разглеждания
 1. Ъпп имам и комплект 13ки железарки
 2. Ъп ниски цени, питайте каквото ви интересува.
 3. D15Z1 info

  +Д15Б2 п.пД15З1 с д15з6/8 нямат база за сравнение !
 4. Летни гуми за Honda Civic? От къде?

  Колега за Варна незнам,но последно си купих гуми от сайта Gumi7, и съм доста доволен от към цени и качество!
 5. Благодаря момчета,намерих стойности да същите са като тези по-горе. П.п Надявам се да се напаснат добре в цилиндъра и да нямам проблеми,вече е хонигован.
 6. Колеги,никой ли незнае ?
 7. Колеги,някой знае ли при СТД сегменти за сивик Д15 икономик, колко е хлабината при ключа,тъй като в сервиз менюала няма информация за тази хлабина. П.П Ще се разпилват 0.25 сегменти в ключа да паснат на СТД ремонт бутала и цилиндър с хонинг.
 8. Турбо с глава/Д15з6/8

  Колеги,в проект съм вече от доста време и, за това нищо не съм писал. Мотора е разглобен, на блока ще се прави зачистващ минимален Хонинг. Ще слагам сегменти първи ремонт 0.25+, и ще правя една процедура с разпилването на ключа на сегмента за да го вкарам в норми за цилиндъра. -Въпроса ми е ,някой знае ли колко е хлабината на сегмента в ключа от ръб до ръб на стоков сегмент за Д15з6 бутала Пм7 ? В менюала няма никаква информация.
 9. Колега трябва ми фланеца който се захваща между катализатора и изпускателния колектор в горната част.

 10. Стартер,дросел,шофьорско стъкло продадени Ъп,от кола на части има още доста неща.
 11. Турбо с глава/Д15з6/8

  - За сега не мога да кажа на 100% кой ще е настройва,по-скоро имам препоръки за мапери,но това впоследствие ще го реша... В крайна сметка винаги съм готов да приема оферти.
 12. Турбо с глава/Д15з6/8

  Изглежда,че не съм разбрал точните възможности на издръжливостта на дадения мотор,от което мога само да се радвам,че така дискриминираните Д-серий могат да раздават достатъчно бой. -Да избора на турбо ми е голяма въпросителна. П.п Джапанизе,за дългите скорости и турбото е така,но на тези коне които се целят ако е подкарам с дълго крайно,то ефекта от него ще е в отрицателна посока.Ако беше над 300+ гогава щеше да е задължително.
×