braynov 0 #1 Публикувано 17 Юни, 2014 здравейте, имам акорд 2005 комби и имам следния казус с централното: когато отключваш и заключваш, завъртайки ключа в ключалката, всичко си работи перфектно. когато използваш дистанционното на ключа обаче, шофьорската врата не работи, а всички други се отключват и заключват. същото е и с двата ключа. някой да има идея за какво става дума? мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2 Отговорено 17 Юни, 2014 Развалил ти се е актуатора на шофьорската врата. Виж му part number-а (от Бултрако могат да ти го дадът) и си поръчай такъв от ebay за 40-50 долара с доставка, или 150лв от Бултрако. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #3 Отговорено 18 Юни, 2014 (Редактирано) Това е наистина проблемната част и от този линк, за по-малко от 20лв. ще си решиш проблема, ако си достатъчно сръчен за да си гo смениш сам: http://www.ebay.com/itm/Car-Door-Lock-Actuator-For-Honda-ETC-Front-Left-LH-Driver-Side-72155SDAA01-New-/261127791142?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda%7CModel%3AAccord&hash=item3ccc6de226&vxp=mtr Успех. Редактирано 18 Юни, 2014 от ВесКо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
braynov 0 #4 Отговорено 18 Юни, 2014 Благодаря много!Конкретният актуатор от линка е примерен или е точно за акорд 7 ген. 2005 като моята?Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #5 Отговорено 18 Юни, 2014 Здрасти, точно за твоята хонда е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #6 Отговорено 18 Юни, 2014 Само където това от линка е афтърмаркет алтернатива. С общите поръчки оригинален излиза около 50лв - казвам ти го от личен опит. Ако знаеше, колко голям е боят по разглобяването и сглобяването, сигурно сам щеше оригинален, че да не ти се налага да го правиш скоро пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #7 Отговорено 18 Юни, 2014 Това казах и аз - само че няма да е 50, а ще е 60лв и няма да чакаш общите поръчки, а 1-2 седмици да пристигне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
braynov 0 #8 Отговорено 19 Юни, 2014 а как да се се сдобия с оргинален освен от Хонда България? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 730 #9 Отговорено 19 Юни, 2014 ...аз пък смело и безотговорно си сложих актуатор за 20лв от ибей ... и не смятам скоро да имам проблеми с него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #10 Отговорено 21 Юни, 2014 При положение, че оригиналния актуатор ползва моторче made in vietnam и точно то се скапва, не виждам нищо лошо в това да се ползва моторче на друг производител, пък то може и да надживее виетнамското. Цената също е фактор от голямо значение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
braynov 0 #11 Отговорено 21 Юни, 2014 Привет, как мога да се сдобия с оргинален, освен от Бълактро? само e-bay ли е вариант? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #12 Отговорено 21 Юни, 2014 Има един раздел за общи поръчки Първите две теми в момента са за поръчки на оригинални части, като механизмът на поръчване е сходен и надлежно описан. Бълактро Пожелавам ти повече успех с назоваването кода на частта... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martosblack 0 #13 Отговорено 10 Май, 2016 Привет, колеги От няколко дни съм горд собственик на Honda Accord (7)2.4 седан от 2005г., автомат и още не мога да и се нарадвам Имам същата питанка като на колегата и заради това си позволявам да използвам неговата тема, но с тази разлика, че при мен не се отваря пасажерската (предна) врата нито с дистанционното, нито като завъртя ключа в ключалката.Налага се ръчно да изтеглям или бутам надолу палчето, за да отворя/затворя вратата. Та питането ми е дали е същата болест с актуатора или има още нещо в този, конкретен случай?Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DYNACORD 23 #14 Отговорено 11 Май, 2016 Същото е, и мойта е така от година и нещо, като цяло смяната на тъпото моторче е малко тегава, разглобява се цялата врата. Често срещан проблем при акорда и сивик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martosblack 0 #15 Отговорено 11 Май, 2016 Благодаря, DYNACORD.Значи ще се поръчва актуатор - само сега питанката е дали от ebay или с обща поръчка. Явно сам няма да се оправя със смяната(гледах клипчета в utube, но тези манипулации надхвърлят моите умения ) , та ще се наложи и майстор да се търси Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
YKolev 1 #16 Отговорено 17 Май, 2016 И аз съм със същата болежка от както взех колата. Пуснах малкия да си поиграе и на 2-я ден заключването на шофьорската врата замина. вече 5 месеца се каня да я оправя ама а днеска а утре и все не стигам до сервиз. Щях да питам как се казва това нещо, благодаря на всички за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martosblack 0 #17 Отговорено 3 Юни, 2016 При мен проблема е решен! Оказа се наистина актуатора, който поръчах от ebay за 10$ и днес пристигна от братски Китай. Веднага отидох при едни майстори, които доста си поиграха в интерес на истината, но в крайна сметка вече си имам пълноценнно централно -това удоволствие ми излезе 40лв Да видим за колко време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OutCold 2 #18 Отговорено 8 Юни, 2016 Пусни едно линкче с актуатора, който си поръчал, ако не ти е проблем, че и аз съм за смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #19 Отговорено 10 Юни, 2016 Ето заповядай : http://www.ebay.co.uk/itm/171187747923?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martosblack 0 #20 Отговорено 10 Юни, 2016 (Редактирано) http://www.ebay.com/itm/Power-Door-Lock-Actuator-Front-Right-FR-Side-for-Honda-Acura-Accord-RIGHT-/172215381085?hash=item2818d62c5d:g:~DMAAOSwuTxV~rlQ&vxp=mtr Това взех аз-за дясната ,пасажерска врата.До този момент всичко е ок .Надявам се да не дефектира по-бързо предвид ,че не е оригинална част,но каквото ,такова!НО 150 кинта за такова нещо ,,0РИГИНАЛНО'' от Бултрако аз лично не бих дал П.П. Да попитам само при мен ли имаше проблем с форума-не успявах да влезна 3,4 дни ? Редактирано 10 Юни, 2016 от martosblack Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #21 Отговорено 10 Юни, 2016 Не, и при мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #22 Отговорено 11 Юни, 2016 И аз нямах достъп няколко дни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OutCold 2 #23 Отговорено 11 Юни, 2016 Благодаря за линковете. Ще е китайско, пък колкото издържи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #24 Отговорено 11 Юни, 2016 Китайците правят, както ниско, така и високо качествени части. Рейката за моята Хонда, цялата, струва до вратата ми 350лв., качеството е добро и има сертификат. Не съм поръчвал, но съм разговарял с производителя. Разполагат и с добро качество на хидравлична помпа. Китайско не означава задължително трошляк. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДДК 9 #25 Отговорено 12 Юни, 2016 Дай линк за тази рейка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове