Dragi4 1506 #321 Отговорено 28 Януари, 2014 Някоя телевизия излъчва ли тестовете? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #322 Отговорено 31 Януари, 2014 Тестовете не са интересни за гледане.Статистика на разход,брой обиколки,работа на КЕРС ,уточняване на аеродинамикаи спирачно усилие.Се неща дето са в едни таблички на мониторите.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #323 Отговорено 9 Март, 2014 Айде не остана :0 Готови ли сте за новия сезон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #324 Отговорено 9 Март, 2014 Още няколко дни и ще си бият . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #325 Отговорено 10 Март, 2014 Някаква прогноза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #326 Отговорено 10 Март, 2014 По скоро надежда някой да разбие хегемонията на фингърчето хахахха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #327 Отговорено 10 Март, 2014 Ако говориш за фетелчо,то той няма шанс, моя прогноза за Бътан или някой от мерцедес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #328 Отговорено 10 Март, 2014 Моята тройка са Хамилтън,Кими и драгаджията Алонс ))))))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #329 Отговорено 10 Март, 2014 Да не забравяме и Уилиямс и Фелипе.Те ще са изненадата за сезона май. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #330 Отговорено 10 Март, 2014 (Редактирано) Рано е за прогнози. Освен по двигателите, има много други промени. Така че най-рано, след 3-4 старта, може да се правят някакви по-точни предположения. Ако залагаме за изненади /така за спорта/ - залагам на "Форс Индия" /така просто да има интрига/. Редактирано 10 Март, 2014 от Еmicha1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #331 Отговорено 10 Март, 2014 Не отписвайте Фетел, интригата е голяма, играта професионална. Да не се окаже първа победа за лимонадите, щото са блъфирали и някой ги е подценил! Как ще издържа още една година без Хонда, не знам! Едно е ясно 2015 ще има награда или при конструкторите или при пилотите. Особенно последователен и търпелив Бътън, ще е ракетата носител!А дано! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #332 Отговорено 10 Март, 2014 Аз нямам филмплюс, така че някой има ли информация по кой друг канал ще ги дават на живо тази година? - струва ми се, че по RTL липсват в програмата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #333 Отговорено 10 Март, 2014 До колкото четох последната информация Ред Бул имат дооооооста сериозни ЛАГ проблеми Нямам търпение да дойде събота ))) Дано Бътън живне малко този сезон и дано спрат да тормозят Хамилтън , че карал "агресивно" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #334 Отговорено 10 Март, 2014 Ще изкарам още една година без F1.Аз чакам HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #335 Отговорено 10 Март, 2014 И аз чакам ХОНДА, Макларън и силно се надявам, Браун! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #336 Отговорено 11 Март, 2014 И вероятно Алонсо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #337 Отговорено 11 Март, 2014 Ами с Алонсо резултатът е един единствен, световен шампион и Бътън вице! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #338 Отговорено 11 Март, 2014 You wish Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hak 26 #339 Отговорено 13 Март, 2014 Много фантазирате, колеги, Тая година, чета, чета за тестовете и просто мед ми капе на сърцето. Не смятам че РедБул преиграват, защото имат приблизително 10 пъти по-малко обикнолни направени от някои конкретни отбори(на които съм фен ). Така че мисля, че тая година ще стане магията. ВРЕМЕ Е Черния Божд да стане шампион пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #340 Отговорено 13 Март, 2014 Хайде колеги, още няколко часа ни делят от 1-те свободни тренировки за сезон 2014. Аз лично смятам, че ще има много изненади и че този сезон ще е уникален. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #341 Отговорено 14 Март, 2014 (Редактирано) Редактирано 14 Март, 2014 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #342 Отговорено 14 Март, 2014 http://www.sportcategory.com/c-10.html Който иска да гледа, Хамилтън вече с 4 двигателя за сезона! Мерцедес, кво да правиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #343 Отговорено 14 Март, 2014 Верно ли е това че от 2015 Алонсо ще е в Макларън Хонда??? Надявам се тая година да стане шампион с Ферари и догодина да е с номер 1. Да ги подпука още повече с Хонда :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #344 Отговорено 14 Март, 2014 Аз нямам филмплюс, така че някой има ли информация по кой друг канал ще ги дават на живо тази година? - струва ми се, че по RTL липсват в програмата Добрия стар RTL, пак ни е на помощ. Ще си го дават, както винаги до сега. http://www.rtl.de/epg/epg/render/date/2014-03-16 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #345 Отговорено 15 Март, 2014 (Редактирано) Почна се ))))) Въпроса е какви са тея гадни цветни точки в различните сектори на тоя Лайвтайминг ... вместо секторните времена Бътън се издъни (( Браво на Магнусен Редактирано 15 Март, 2014 от ObiChLiFk0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #346 Отговорено 15 Март, 2014 Хареса ли ви )))))Браво на Люис Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #347 Отговорено 15 Март, 2014 Турбо-тата нещо не ми допадат за Ф1,поне на мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #348 Отговорено 15 Март, 2014 (Редактирано) И аз така.... но TERS системата (която ще работи в паралел с KERS) ми се струва обнадеждаваща... Запълване на турбо-дупки с електричество, използване на излишната енергия натрупана в оста .... задвижване на оста когато трябва...Направо респект ако всичко заработи. Нормално, в началото няма как да няма проблеми. И тази нова предупредителна светлина за задните при отказ на някоя система.. толкова коне изведнъж да изчезнат (повече от предходните системи / все едно дърпаш парашут) как ще послужи на задния ако дистанцията е минимална... Каквото и да е ще е интересно. Подигравателните коментари на пилотите за новата концепция не са спестени, както е имало такива и при големите фигури.. -"Къде е шумът, къде е формулата?!" -"Ами, ти направи това да се случи така" Някой ако е чул или чел някъде този диалог между лицата да го постне дословно Големи сипвания Редактирано 15 Март, 2014 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #349 Отговорено 16 Март, 2014 Аз като Фенче на Макларън се надявам , новото попълнение да започне да се доказва още от 1-вото състезание иначе ако не е Макларън то поне Люис да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #350 Отговорено 16 Март, 2014 Макларън се представи изключително добре.Ферари са нещо слаби това състеззание. Магнусен дебют и стълбичка, евала! Ботас също е доста добър и борбен. Фетел аут, Хамилтън също. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #351 Отговорено 16 Март, 2014 Форс Индия пред ферарито на Кими. Това не мога да повярвам, ебати резила. Ако продължават така Алонсо ще избяга! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #352 Отговорено 16 Март, 2014 Честито и браво на Розберг - вчера гласувах за него, в анкетата на страницата на F1 ! Поздравления и за Рикардо - Редбул не са толкова слаби, въпреки тези нагласи ! Другия новак Магнусен, също си заслужи поздравленията - Макларън, започват добре, дано да продължат така ! Като цяло - първия старт го гледах с интерес, заради новите промени, но го усетих доста скучно, липсваше почти всякаква интрига и имах чувството ,че гледам Формула-2000. Дано натам стане по-интересно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #353 Отговорено 16 Март, 2014 Кофти.Това е всичко друго,но не и F1.Не и такава каквато всички искаме да бъде-газ до ламарината(нищо против революционните задвижващи единици)пилотски битки,състезания без пестене на всевъзможни ресурси и т.н.Това е Формула 1 ПО ДЯВОЛИТЕ.Искам свистене на турбо,искам пушещи гуми,искам яка битка до края,искам нормален дизайн.Искам ФОРМУЛА 1. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kopelence 4 #354 Отговорено 16 Март, 2014 Машинката ми за подстригване има далеч по-добър звук ! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #355 Отговорено 16 Март, 2014 Колеги, нека да не бързаме със заключенията още от 1-то състезание. За мен лично сезона започна много добре и съм сигурен, че ще бъде много вълнуващ. Това с разхода на гориво и лимита от 100кг на състезание е малко глупово. А още по-глупово е това, че като се кара зад сейфти кара се спасяваш от висок разход на гориво. Интересното е, че със сегашните турбо двигатели са намалили разхода на гориво с около 40% спрямо атмосферните мотори, което е доста висока технология, на която й предстои да се развива. Иначе поздравления за Розберг и за новобранците, направиха чудесно каране. Малките отбори показаха доста голям прогрес, особено Форс Индиа. От Ферари пак нищо не показаха и дори бих казал, че са доста по-назад и от миналата година, макар че сега нещата са различни. И най-после състезание, в което Фетел не беше главно действащо лице и силно се надявам да е разбрал, че Ф1 не се върти само около него. Аз съм положително настроен и очаквам новата Ф1 да е много интересна. Вече с нетърпение чакам следващия старт, 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #356 Отговорено 16 Март, 2014 http://gong.bg/view_article.php?article_id=411343 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #357 Отговорено 16 Март, 2014 Кофти.Това е всичко друго,но не и F1.Не и такава каквато всички искаме да бъде-газ до ламарината(нищо против революционните задвижващи единици)пилотски битки,състезания без пестене на всевъзможни ресурси и т.н.Това е Формула 1 ПО ДЯВОЛИТЕ.Искам свистене на турбо,искам пушещи гуми,искам яка битка до края,искам нормален дизайн.Искам ФОРМУЛА 1. Напълно съм съгласен, доказателство е дисквалификацията на Рикардо. Тея старци съвсем са изперкали, правилата са им купчина фъшкии, с които цапат навсякъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ste 5 #358 Отговорено 16 Март, 2014 На мен не ми хареса. С тези двигатели са като туристически автомобили. Далече са от най бьрзата обиколка на Шумахер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #359 Отговорено 16 Март, 2014 Абе няма какво да се увърта,е...а и мамата на формулата тия пенсии.Колите в световния рали шампионата звучат доста по-добре.Гледам Ф1 от 1992-ра година и нямам спомен да съм чувал публиката по време на състезание.......Господи дано се върнат атмосферките 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #360 Отговорено 17 Март, 2014 То да беше само формулата... Спортът стана начин за печелене на огромни пари и в основата си вече няма нищо общо с първоначалната идея. Чудят се какви простотии да измислят, за да задържат вниманието ( парите ) на негово величество - зрителя. Комерсиализацията убива всичко истинско! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове