NesTea 96 #1 Публикувано 14 Юни, 2011 Искам да попитам има ли сервиз само за Хонди в Плевен, защото ми трябва настройка на ЕКУ(или чипване там каквото е), след смяна от 1.3 карб към PGMFI(и колко ще вземат за тази операция), също ако може някой колега от Плевен който разбира от тези неща да ме светне малко ще е добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 14 Юни, 2011 (Редактирано) Няма сервиз!Имаме добър майстор за суапове,двигатели,ходова част и т.н.Обърни се към колегата Valri,той може да ти свърши работа за компа Редактирано 14 Юни, 2011 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a.aleksandrov 23 #3 Отговорено 3 Юли, 2011 Колеги от Плевен има ли някой сервиз, в който да работят наистина добре, че много некадърници се появиха и не знам къде да отида, ако ми се наложи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #4 Отговорено 3 Август, 2011 Така аз компа го чипнах, ма сега няма кой да ми навърже инсталацията и да сложи колектора, аз бях чувал, че в Опанец имало сервиз, но не разбрах къде точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #5 Отговорено 4 Август, 2011 (Редактирано) Няма сервиз в Опанец а колегата Kleni В момента има малко ядове с неговата бегачка но му пиши ,ако няма възможност има и друг които може да ти смени всмукателя..... Re: Питах вече 3-4ма колеги, но един ми казва едно, друг- друго, та да питам всички: Къде мога да намеря човек, който да ми сложи сокет, и да чипне компютър p28-ца(от d16z6), за да стане за Д13-ка(след суап към пълен инжекцион). Понеже не разбирам много от тези работи, ще е добре ако кажете на каква цена върви тази услуга, и за колко време става. P28 e OBD1 трябва да си намериш инсталация OBD1....... Редактирано 4 Август, 2011 от Valri Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mohican 12 #6 Отговорено 10 Септември, 2011 Здравейте, понеже смятам да отскоча до Плевен да погледна 1-2 хонди CR-V, та и аз да попитам къде може да ги погледне някой?Поровичках из форума, но единствено съм записал телефона на Милен. Та ако някой може да ме насочи ще съм благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
abo 1 #7 Отговорено 20 Септември, 2011 Има дилър в Плевен но само за стокови коли.Фобос мисля се казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a.aleksandrov 23 #8 Отговорено 30 Септември, 2011 Някой може ли да ме насочи къде в Плевен могат да ми направят качествено регулиране на клапаните? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #9 Отговорено 1 Октомври, 2011 Може.Ето ти телефона на майстора:0878580015-Мариян.Ще останеш доволен,много от Хондите в Плевен минават през него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a.aleksandrov 23 #10 Отговорено 2 Октомври, 2011 Благодаря колега, ще се свържа с човека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ribar 0 #11 Отговорено 5 Април, 2015 Здравейте колеги! Имам няколко въпроса! Купих си хонда црв 2004г бензин.Къде в Плевен мога да сменя маслата? Какво е за препоръчване и колко литра събира? За диференциала да се долее ли или да се смени? А на скоростната кутия? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #12 Отговорено 6 Април, 2015 Прочети мнение №9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaOfAmerica 2 #13 Отговорено 8 Февруари, 2016 Още ли е актуален човека и номера от пост 9,защото съм за релгаж на клапани и ми се ще да го направи някой който си разбира от работата,колегат със ЦРВ-то дай някви отзиви? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #14 Отговорено 9 Февруари, 2016 100% актуален! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Dre 0 #15 Отговорено 23 Януари, 2017 някой може ли да ми каже къде се намира този човек? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FBIMAN12 1 #16 Отговорено 23 Януари, 2017 Срещу завод "Мизия". Като влезеш в града от към гр. Русе караш към автогара и гарата. От там в посока бензиностанция "Шел". На светофара преди нея завиваш на дясно и караш по еднопосочното. След надлеза в дясно има бензиностанция "Еко" след нея стар, но актуален шоурум на "Ситроен" до него има като тунел. Влизаш там и първия сервиз в дясно след завоя. Ще видиш там една хонда бяла шеста генерация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Dre 0 #17 Отговорено 25 Януари, 2017 Срещу завод "Мизия". Като влезеш в града от към гр. Русе караш към автогара и гарата. От там в посока бензиностанция "Шел". На светофара преди нея завиваш на дясно и караш по еднопосочното. След надлеза в дясно има бензиностанция "Еко" след нея стар, но актуален шоурум на "Ситроен" до него има като тунел. Влизаш там и първия сервиз в дясно след завоя. Ще видиш там една хонда бяла шеста генерация. благодаря ти ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emz 8 #18 Отговорено 12 Юни, 2018 Някой може ли да сподели актуално мнение за добър сервиз в Плевен. Нужен ми е ЕЛКОН и цялостна проверка на автомобил преди закупуване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #19 Отговорено 17 Юни, 2018 Виж горните отговори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
S.Evl 0 #20 Отговорено 8 Юни, 2021 Здравейте! Можете ли да дадете актуална информация за сервиз в Плевен? Изчетох предните коментари, но все пак последния пост е от преди 3 години, останалите са още по-стари. Предстои ми покупка на акорд 8-ма генерация от там и търся място, където разбират от хонди и могат да я прегледат адекватно. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #21 Отговорено 9 Юни, 2021 Да и мен ме вълнува дали информацията за Плевен е актуална? Предстои ми реглаж на клапаните и живо ме интересува каква е цената и къде в Плевен е най добре да се направи? Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #22 Отговорено 9 Юни, 2021 (Редактирано) На 23.01.2017 г. at 21:36, FBIMAN12 написа: Срещу завод "Мизия". Като влезеш в града от към гр. Русе караш към автогара и гарата. От там в посока бензиностанция "Шел". На светофара преди нея завиваш на дясно и караш по еднопосочното. След надлеза в дясно има бензиностанция "Еко" след нея стар, но актуален шоурум на "Ситроен" до него има като тунел. Влизаш там и първия сервиз в дясно след завоя. Ще видиш там един Акорд 6-та бял. Актуална информация Редактирано 9 Юни, 2021 от policeman 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #23 Отговорено 9 Юни, 2021 (Редактирано) На 1.10.2011 г. at 12:06, policeman написа: Ето ти телефона на майстора:0878580015-Мариян.Ще останеш доволен,много от Хондите в Плевен минават през него Редактирано 9 Юни, 2021 от policeman 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #24 Отговорено 9 Юни, 2021 Ще се възползвам Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #25 Отговорено 15 Юни, 2021 Днес бях при него за смяна на ангренажен ремък. Изключително доволен съм от отношение и обслужване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #26 Отговорено 30 Ноември, 2021 На 9.06.2021 г. at 12:40, policeman написа: Много благодаря за дадените координати за връзка с Мариян. Тея дни смени и съединителя. Много точен човек. P.S. Оня ден докато чаках по обяд пред сервиза, ти ли беше с патрулката?! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #27 Отговорено 2 Декември, 2021 Не, колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a.aleksandrov 23 #28 Отговорено 11 Май, 2022 Здравейте, искам да да направя диагностика на хондата, от където най-вече да се разбере състоянието на дюзите, свещите, както и на други основни възли. Та въпросът е къде в Плевен ще ми свършат читава работа не само за диагностиката, но и евентуално, ако трябва след това да се свалят и да се изпратят дюзи за рециклиране или да се сменят свещи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 140 #29 Отговорено 22 Май, 2022 (Редактирано) Аз съм доволен от сервиза на Сташо. Намира се в Долна Митрополия. Човека ми смени спирачна течност на всички 4 колела по стария метод (почти никой друг в Плевен не иска да го направи), смени маркуча за високо налягане на кормилната рейка, оправи ми спирачните апарати (бяха за ремонтен комплект, което при други майстори остана незабелязано) и мн други неща. Телефона му е 0899781061 Редактирано 22 Май, 2022 от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #30 Отговорено 13 Юли, 2022 Издирвам телефона на сервиза на климатици, който е от кръговото за Сторгозия нагоре по средната улица... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar Petrov 3 #31 Отговорено 1 Август, 2022 Много съм доволен от сервиза срещу завод Мизия, зад бензиностанция Еко. Човека е изключително коректен и голям професионалист. С две ръце го препоръчвам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове