Jump to content

Dimitar Petrov

Фен
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Dimitar Petrov

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 10/31/1977

Profile Information

 • Кара
  D16Y2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Varna

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Моята лятото гореше градско 10-11/100, а извън градско 8-9/100. Сега зимата 12-13/100 градско, не съм я карал извън града.(Варна)D16Y2
 2. Според мен пропан-бутана скочи, щото не издържах и минах на газ и сега за да ме е яд, онез от Лукойл решиха да го вдигнат. Мамицата им.
 3. Пробвайте с даване на контакт два пъти(палите при второто подаване), като на първото изчакайте 2-3 сек. да изключи бензиновата помпа. При мен помага и пали от раз.
 4. И при мен е така, от както махнах катализатора и сложих тръба. Може би и при теб това е причината, ако колата е от скоро твоя.
 5. Извинявам, се че пиша в темата на колегата. И аз забелязах, че от както стана по-студено и при мен мирише много на газ, докато не загрее хубаво колата(докато стрелката не застане на средата).
 6. За Дидовците все хубави неща съм чувал, но за ходова част - Идвайки от терапията, минаваш светофара на Мир, продължаваш към военна болница и на 200м в дясно, казва се ФАВОРИТ. Имат и машина за реглаж на мост, а не като на други майстори дето ти сменят половина ходова част и те пращат да се сучеш по пътищата да си търсиш реглаж, че да те усучат още 50лв.
 7. И аз има същия проблем. Разглобих таблото и залепих пластмасата дето държи жилото до копчето, но след няколко употреби пак се откачи. Накрая взех ръчно да места клапата. Проследяваш къде е закачено жилото(поне при английския сивик е под волана и леко зад централната конзола)има едно метално лостче и се стараеш да го движиш, по направлението на жилото. Успех.
 8. Не съм специалист, ама това е все едно да си купиш телевизор SONY или NEO, с подобни характеристики разликата в цената е по-две. И двата могат да ти служат безотказно 10-15год. ама да се развали NEO-то е малко по вероятно от колкото СОНИ-то.
 9. Здравейте, аз си сложих за 940лв. с тороидална бутилка и зареждане до капачката на резервоара. За сега нямам оплаквания вече към 3000км. Гори ми с 1 на сто повече от на бензин. Системата е PowerGas.
 10. темата е за ключ.Отидоха за реставриряне на една антика.
 11. 2х25лв.=50лв. - задни амортисьори.2х8лв.=16лв. - предни амортисьори(десен блокирал).
 12. Здравейте. Имам предни и задни амортисьори свалени от англичанка.2х30лв.=60лв. - задни амортисьори.2х10лв.=20лв. - предни амортисьори(десен блокирал).Намират се във Варна. тел:0897891767 - Митко
 13. Чистене му е майкат. Това е само зимата, щото от влагада се мокрят. Лятото няма да имаш проблем.
 14. С втора употреба гуми е така. Най-вероятно едната гума е била преди това на кола с изпуснал амортисьор и има неравномерно износване. Смени двете предни гуми местата им и ще видиш.
×
×
 • Create New...