Jump to content

Lokotron

Фен
 • Мнения

  102
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Lokotron last won the day on Ноември 25 2012

Lokotron had the most liked content!

Обществена Репутация

9 Neutral

Относно Lokotron

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord 96
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив
 1. Хонда Акорд 96г.

  Хора да знаете дали има ралзика м/у фейс лифт и другия модел в калниците и фаровете. В смисъл дали стават един за друг или за фейс лифт са различни?
 2. Колеги имам следния проблем. Педала за съединителя отделя доста доло и скоростите не влизат нормално, в последно време дори когато натисна съединителя от спряло положение и съм на 1-ва скорост колата леко тръгва. Когато е в движение най-трудно влиза 3-та и 5-та, като от 5-та 3-та е почти невъзможно. Педала отделя доста доло, но половината му път след натискане е празен, няма никакво съпротивление. Въпроса ми е някой имал ли го е този проблем и дали е някоя от помпите на съединителя или самият съединител?
 3. Акорд 1996

  малко глупава тема, но много ме дразни как виси и се отваря по неравности. Под него има само 1-ин болт, който не помага като се развие, а зад джоба са кабелите и кутията на круис контрола и нямам никаква видимост да наглася пружината.
 4. Загрява на място

  гарнитура на глава
 5. d15b2

  има ли начин да се сменят гумичките на клапаните без да се отваря двигателя ? Другият ми въпрос е : ако трябва да се сменят 1-те сегменти ще има ли проблем или трябва да се сменят и другите, защото все пак износването на 1-те ще е по-голямо от новите и ще има ли негативен ефект от това?
 6. Повдигане на задницата

  доста километра навъртях вече с буферите и за сега няма нищо негативно, Ползите са доста според мен - вози малко по мекичко от зад през неравности и павета, повдигна с 2 сантиметра задницата и ляга по-малко когато се качат 3-ма човека от зад или напълня багажника. Това е от мен по темата, ако някой го интересува нещо да ми пише на лична
 7. Дилема с размер гуми

  нищо им няма, слагай гумите и пробвай, но според мен няма да имаш проблеми
 8. Повдигане на задницата

  ето малко повече инфо за продукта, ефектите и негативитеинфо
 9. Изхвърля антифриза

  при мен беше същото, карам извън града няма проблем с температурата, спра ли на 1-но място се покачва и изхвърля водата. Тва е гарнитура на глава.
 10. Повдигане на задницата

  ще я повдигне с 2 до 3 см. доста прочетох за тези буфери във интернет и най-вече форумите на други марки автомобили и всички мнения на хора, които са ги ползвали бяха позитивни, затова и си поръчах 1 комплект утре мисля, че ще ги сложа и ще покарам и след това ще ви напиша мнение, ако усетя негативни въздействия ще ги махана не коства кой знае какво усилие. Още по темата очаквайте тези дни.
 11. Изхвърля антифриза

  човек не искам да те плаща, но преди 1 час се прибрахме от сервиз за на мой приятел хондата, която загряваше, но не изтичаше водата от никъде и въпреки това я губеше. Той мислеше, че не му отваря термостата, а причината се оказа пукната глава, отивай в някой сервиз да ти сравнят налягане да я огледат, покарат и каквото е нужно, че си ебало майката и шега не бива с тези работи, не биви и да се кара така колата. Неговата я разбраха като и махнаха свещите 1-та беше мокра и се виждше като светнеш в дупката, как малко количество вода ври. Не си прави експерименти, а отивай в сервиз.
 12. Чукане в делкото на D16A8

  може да ти се е изкривила оста, както беше на моята кола, това доведе до счупване на палеца и смяна на цялото делко
 13. Повдигане на задницата

  колеги, мисля че намерих решението My link пружинен буфер еавтомобилен аксесоар, служещ за повишаване на комфорта при неравни пътища, повишаване на стабилността при завои и предпазване на амортисьора от удари. Нашият продукт се инсталира на пружината на автомобила и поема вибрациите от неравен път, улични бабуни и дупки, както и повишава комфорат при дълъг път.Буферът предпазва амортисьора на автомобила от непредвидени удари и осигурява на водача усещане за стабилност при завои и резки спирания. Главната роля на този продукт е да увеличи комфорта при шофиране и стабилността на автомобила, като по този начин повишава сигурността. Уретановият пружинен буфер увеличава живота на амортисьорите и ги предпазва. В следствие на прилагането на буфера се намаляват разходите за скъпи ремонти на амортисьори.Повишава осезаемо комфорта, повдига автомобила, увеличава неговата товароносимост и помага за по-безопасно шофиране.
 14. чип тунинга е чисто и просто лъжа на комютъра. По този начин си съкращаваш живота на двигателя, защото тази мощност няма от къде да дойде, а се изцежда от резервите на двигателя, които не са оставени в резерв без целно.
 15. Изхвърля антифриза

  радвай се, че е гарнитура и не е пресечено маслото, това, че не го смесва не е критерии
×