Jump to content

emz

Фен
 • Мнения

  72
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно emz

 • Ранг
  Потребител

Contact Methods

 • Skype
  emz-11

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VII 2.4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Въпрос - какъв е размерът на чистачките на Акорд 7? Целите ли се сменят или..? Bosch чистачките добре ли са?
 2. По темата - препоръчайте конкретна марка антифриз.
 3. Някой може ли да даде актуална информация по темата - нужен ми е "можещ" газаджия във Варна.
 4. Нямах 2GB флашка под ръка, но намерих SD карта (същият размер) и с нея сработи. Благодаря Ви.
 5. Лошото е, че точно FAT32 е файловата система. Ще пробвам с по-малка флашка или SD карта.
 6. А някой пробвал ли е с такова: https://www.xcarlink.co.uk/product.php?productid=12&cat=0&page=1 Вързахме го днес, но не мога да го накарам да чете USB флашка. Кръстих папките CD01, CD02, CD03, CD04, CD05. Във всяка от тях има по под 100 песни. Вкарвам флашката, сменям на CDC, на екрана се показва "Extension" и толкова. Флашката е 4GB. Какво може да бъркам? Песните трябва да се казват по определен начин?
 7. Подпитвам във всяка насока за да съм сигурен кой вариант е по-добър за мен, crown_bg. Не е нужно да отговаряш, ако не желаеш.
 8. Това за ненужно светещите лампички по таблото не важи ли и за допълнителните дневни светлини? Законно ли е ползването на дългите за тази цел?
 9. Не успявам много, много да се ориентирам в това ръководство . Някой може ли да изкара screenshot на информацията за крушките на фаровете - цокъл, мощност?
 10. А какви са преимуществата на това да се използват дългите светлини като дневни вместо да се сложат отделни дневни светлини? Визуално допълнителните светлини не изглеждат добре?
 11. Здравейте, Някой пробвал ли е такъв модул на Акорд 7 фейс? Можете ли да препоръчате конкретен модел и място за монтиране във Варна?
 12. Преди месец в SDI - "Каско Избор" - 14000 лв - Акорд 7 фейс.
×