Jump to content

kalin.zlatarov

Фен
 • Мнения

  33
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kalin.zlatarov

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 7th Generation 2.2 i-CTDi Executive Facelift
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Последни посетители

102 профилни разглеждания
 • Dony

 1. И нека се посмеем малко - това е от моята кола в задръстване. Поне не е 30/100
 2. И на мен ми се струва отдавна, че тия колонки доста лъжат честно казано. Винаги зареждам на 30-40 литра гориво и нагоре, а колкото повече сипваш, толкова повече ще те прецакат и може би затова ми излизат такива огромни разлики от рода на 1 литър...
 3. Колеги, вашите коли показват ли правилно средния Ви разход? Забелязъл съм, че моята доста бяга от истината при засичане. Доста често по борд съм на 6.5, а при засичане на колонка ми излиза 7.5 комбинирано. Карам предимно градско и от време на време не я щадя (кракът ми е тежък ), но този разход ми се струва висок за 2.2 дизел при условие, че доста колеги споделят, че им горяло 6-6.5 комбинирано. Сестра ми има същия акорд, но е с чип и горе долу гори колкото е показанието на борда. На дълъг път разхода ми пада значително - на 4.5 - 5.5 на 100 километра, а в града имам чувството, че скача на 9-10. Какво е вашето мнение по въпроса?
 4. @reality, на мен лично ми се виждат доста скъпи тези 2-те за коли от преди фейслифта
 5. Android Multimedia за акорд 7 фейслифт дизел

  Ако не се лъжа централната конзола при дизеловия двигател има една букса повече.
 6. Здравейте колеги. Имам един въпрос към вас. Разглеждах доста андроид мултимедии за нашият модел коли, но доколкото разбрах, не се произвеждат такива за дизеловия двигател. Някой случайно да знае дали това е вярно, или има определен модел, който е за дизеловия двигател? Наясно съм, че централната конзола на дизеловия двигател се различава от тази в колите с бензиновия. Колата ми е фейслифтова, ако това е от значение.
 7. Моторчето за пръскалките на стъклото се пада отстрани на предната броня, а моторчето за фаровете е отпред. През подкалника ще може да се достъпи моторчето за стъклото, но това за фаровете ще бъде премеждие.
 8. Да ъпдейтна ситуацията. Оказа се, че едната ми клема се е разхлабила. Затегнахме я и всичко е 6. За достигането на казанчето направо свалихме бронята. Не е невъзможно да се достигне след сваляне на подкалника, но мисля, че е по-голяма играчка от това да се свали бронята.
 9. Така и смятам да направя колега. Петък или събота ще я гледам. А има ли някакъв шанс тия машинки да са различни при фейса и префейса, че като гледам доста неща по колите се различават?
 10. А случайно някой може ли да ми каже цена за тази машинка 2-ра ръка, за да не се изцакам с някоя скъпа?
 11. Благодаря за отговорите колеги. Цецо, когато последно ги видях да пръскат, лявата пръскалка пръскаше едвам едвам, а дясната си пръскаше добре. Затова си мисля, че може и да е запушена дюза, но странното е, че изобщо не се чува механичен шум от машинката. Ще опитам с някой метод за отпушване и ако не се получи ще сменя машинката, че е много кофти точно през зимния сезон да не работят...
 12. Здравейте колеги. Имам проблем с пръскалките на предното стъкло. Поради някакви причина са със собствено мнение и пръскат когато си поискат. Пръскалките на фаровете ми работят без проблем, но тези на предното стъкло почти никога не пръскат. Забелязвам, че вече дори не се чува шум от машинката, която би трябвало да "всмуква" вода за тях. Опитах да изгася фаровете, за да не пръска на тях, но пак нямах успех. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем може ли да даде мнение по въпроса? Интересува ме също така дали машинката за пръскалките на фаровете и тази за стъклото е една, или са две отделни. Ако може да препоръчате също начин, чрез който мога по някакъв начин да прочистя тръбичките, за да бъда сигурен дали проблема не е просто запушена тръбичка. Колата е 2.2 i-CTDI Executive Facelift. Благодаря предварително!
 13. Блутут акорд 2.4 фейс Помощ !

  Това не съм много навит да го правя, че може да се запаля в движение.
 14. Блутут акорд 2.4 фейс Помощ !

  Благодаря за информацията колега. Мисля да го откача направо, за да не бута акумулатора и да се приключва. Няма да е българска кола ако всичко и работи.
 15. Блутут акорд 2.4 фейс Помощ !

  Опитах с друг телефон, но не се получава. Също и от телефона гледах дали го открива, но не го намира.
×