Martin Alex 20 #1281 Отговорено 21 Август, 2013 От днес Бръмча с нов волан по улиците закупен от Драгича и поставен със колегата HYPE...освен че е адски красиво и е страшно удобно новото кУрмило като цяло няма абсолютно нищо общо със стария геврек :P/>/> ... и така изпълнихме още една точка от ек 9 стайлинга ;)/>/> 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #1282 Отговорено 21 Август, 2013 Спешно сменяй километража Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #1283 Отговорено 21 Август, 2013 Аз пък само карам , нищо не правя 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #1284 Отговорено 22 Август, 2013 Днес запоих и почистих кабелите на буксата към скоростната кутия че километража прекъсваше когато си иска вече е добре, добре че не си купих ново табло както всички ме съветваха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SeSSion 6 #1285 Отговорено 23 Август, 2013 От това стана това. Само за проба и за кратко, а и начина по който се клаксоните са различни, отделно има няква работа, за еърбега, която пречи. И един въпрос, забелязах, че на едната страна воланът завива повече, с малко. Защо? Може и на Л.С., ако някой знае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hype 161 #1286 Отговорено 24 Август, 2013 Това е от днес, тъкмо смених тръбушляка с такъв на Ф50 даже не успях да се накефя и БАМ...... Неприятна случка, не съм виновен аз, но хубавото е че това ще е началото на Champ White проекта, който замислям отдавна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #1287 Отговорено 24 Август, 2013 Нов филтър за купето и сега замириса на пролет а не на кенеф ...и нови щипки за задната броня че една нямаше здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #1288 Отговорено 25 Август, 2013 Най на края смених издъненото гърне и изгнилата генерация с нова на 63 мм външно + мека връзка, проходен резонатор и ново крайно гърне хубав звук почна да вади. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hristo_Yordanow 2 #1289 Отговорено 25 Август, 2013 Днес ... ами какво ли и причиних .... ;д Отворих двигателчето и свалих главата... която я очаква шлайф и оглед в "КОРТЕКС" Варна .. и й купих и малко дреболийки Накладки и челюсти - MK KASHIYAMA 4 вр. ремъчета (Ангренажен водна помпа климатик и серво ) 16 Флошки ;д 4 Бр NKG - BKRE-11Гарнитура за глава Гарнитура за Изпускателен колектор И маслен + въздушен филтър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #1290 Отговорено 25 Август, 2013 Нов интериор Следващия момент е да олекнем от към носачи 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
__reddevil__ 8 #1291 Отговорено 25 Август, 2013 Понижаващи пружини FK Automotive 40/40. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #1292 Отговорено 25 Август, 2013 Това е от днес, тъкмо смених тръбушляка с такъв на Ф50 даже не успях да се накефя и БАМ...... Неприятна случка, не съм виновен аз, но хубавото е че това ще е началото на Champ White проекта, който замислям отдавна Давай с бялото смело,иначе много жалко за колицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #1293 Отговорено 28 Август, 2013 Сложих Spoon-четата и пръснах малко сини елементи. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hristo_Yordanow 2 #1294 Отговорено 13 Септември, 2013 (Редактирано) Какво направих по нея ... амииии .... Днес най - накрая ми остана време ... смених и биелните лагери и сигментите .. .. и картерчето, че този който беше на нея беше по крив от коляновия вал и най накрая я зглобих запалих и разходих .... п.с. забравих .. сложих и старото ми "спортно" гърне YED Racing сега пак будя хората в квартала, но поне е от по хубав звук, а не от звука на дрънчащото ми спукано гърне Поздрави ! Редактирано 13 Септември, 2013 от Hristo_Yordanow Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #1295 Отговорено 15 Септември, 2013 Нова придобивка, да ми радва окото 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 431 #1296 Отговорено 16 Септември, 2013 Днес си направих мигачите с фолио, за двата мигача излиза кам 80/90 стотинки 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 45 #1297 Отговорено 17 Септември, 2013 Сложих говорители отзад на местата им. Доста си поиграх да изчистя местата за болтчетата защото предишния собственик е махнал стоковите със бормашина и им ги нямаше главите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #1298 Отговорено 18 Септември, 2013 Сменях предни стабилизатори и тампони на балансиращата щанга обаче изникнаха много проблеми... винтове,гайки,болтове,мазало 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zixin 94 #1299 Отговорено 18 Септември, 2013 (Редактирано) Купих чисто нова предна броня и я подготвих за боя, реставрирах си успешно предния лип които също е готов за боя също така пак за боя беше подготрена задна брона.И нали знаете гъзар бъди от глад УМРИ Редактирано 18 Септември, 2013 от zixin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
New-1 36 #1300 Отговорено 19 Септември, 2013 направих си топка за скоростния лост тайп-р на ЦПУ-то...предстой да я монтирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #1301 Отговорено 19 Септември, 2013 Промених втулките на задните амортисиори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJ_TDI 0 #1302 Отговорено 20 Септември, 2013 измих я :cool:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #1303 Отговорено 20 Септември, 2013 Цялостно почистване вътре, старателно измиване отвън и смяна филтър на климатика както и почистване на старото дунапренено уплътнение на рамката на същия филтър и поставяне на ново. Стана супер, че старото направо се разпадна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #1304 Отговорено 20 Септември, 2013 полирах фаровете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dex2ex 5 #1305 Отговорено 20 Септември, 2013 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1191 #1306 Отговорено 20 Септември, 2013 Смених съединителя с комплект Еxedy : 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gonso221 18 #1307 Отговорено 23 Септември, 2013 След 1 час работа сътворих това, но не е краен вариант 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #1308 Отговорено 30 Септември, 2013 Пастирах комбито сам,освежих пластмасите и ефекта е радващ окото:rolleyes:/>,жалко че заваля:(/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #1309 Отговорено 30 Септември, 2013 Смених маслото и всички филтри и най-важното - смених маслото на скоростната кутия с MTF Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1191 #1310 Отговорено 30 Септември, 2013 (Редактирано) Масло Torco MTF в скоростите Редактирано 30 Септември, 2013 от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #1311 Отговорено 1 Октомври, 2013 Реглаж на фарове и на двата сивика. Особенно на англичанката положението бе направо трагично, ама всички ми разправят" те тия сивици нямат фарове" и аз така си карах. Ама ме видя един познат- това му е работата и ме прати при един друг, че неговото такова работно място не е в Бг и няма апаратура. 10лв и 5мин на кола- прогледнах. На двувратката също има подобрение но по- малко. Там само левия фар имаше леко отклонение, но си заслужаваше. Който мисли да полира фарове и т.н. да почне от реглажа. С времето и дупките фаровете се размествали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1997 #1312 Отговорено 2 Октомври, 2013 Купих и нов акумолатор / Banner - за 180лв./ , че оргиналната / Varta / се предаде.Вече сме готови за зимата:rolleyes:/>. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1997 #1313 Отговорено 2 Октомври, 2013 В горното мнение съм допуснал грешка.Акумулатора е BAREN, а не Banner. / поправям грешката, защото и двете ги има като марка/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vodkin_ 120 #1314 Отговорено 4 Октомври, 2013 (Редактирано) предни дискове TRW с накладки АТЕ, спирачна течност, двигателно масло-Wurth 5w40, филтри-маслен, въздушен, купе, Г.О. и ГТП Редактирано 4 Октомври, 2013 от vodkin_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 1006 #1315 Отговорено 5 Октомври, 2013 Качих поне 13 к.с. :D : 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hristo_Yordanow 2 #1316 Отговорено 8 Октомври, 2013 Смених и стартера, че вчера сутринта се наложи да я паля на "чакмак баир" :ph34r:/> .. и мисля ако ми остане време да сваля пантите от двете врати и да ги заменя от "ДОНОРА", че на тая "новата" са малко увиснали Поздрави ! :honda:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #1317 Отговорено 8 Октомври, 2013 Сложих свещи Бош супер плюс.Досега съм бил само с НЖК и ще ги пробвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 431 #1318 Отговорено 9 Октомври, 2013 боядисах си джантите черни 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dean333 42 #1319 Отговорено 9 Октомври, 2013 Правих се на химик и нагласих антифриза за студена зима.Сложих и зимна течност за чистачки ароматизирана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #1320 Отговорено 9 Октомври, 2013 боядисах си джантите черни Само аз ли не намирам лъскавите рамена на чистачките за симпатични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове