Jump to content

626

Фен
 • Content Count

  508
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

626 last won the day on August 13 2018

626 had the most liked content!

Community Reputation

403 Good

About 626

 • Rank
  братчед

Profile Information

 • Кара
  колело с алуминиева рамка / D13 Dual Carb+
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Казанлък

Contact Methods

 • Skype
  kkrasko

Recent Profile Visitors

11784 profile views
 1. За първи път пиша в тази тема, но просто ми стана адски яко. Днес на бензиностанция гледам една Мазда 626 каквато имах преди 12/13 години и викам на момчето може ли да е разгледам и като видях на колко е км ми падна шапката, мотора е 2.0и от които около 500 хил. на газ. Има много такива коли, но просто носталгията ме налегна и много се накефих.
 2. От 2012 посещавам форума, тъй като имам тема за личната си кола. Тук описвам всяко нещо, което модифицирам по нея и то не е кой знае колко огромно и значимо, но за мен е всичко. Форума за мен е страхотно попадение, много вечери съм прекарал в четене и ровене, мога да кажа че форума ми е приятел, като тези приятели от детството на които им знаеш всичко и те знаят всичко за теб. Напоследък не влизам толкова често, но винаги мога да намеря моята си тема и да се върна 5/6 години назад и да прочета какви магарии са ме вълнували, как съм се развил, до къде съм стигнал и т.н. това за мен е много ценно да имам електронен бележник, за една от най-големите ми мании в живота, да бъда Хонда фен. С времето съм посещавал и други форуми, примерно от 2011 до сега си посещавам един аквариумен форум в който също си имам лична тема. В последните години същото се случва и във форума за Велосипеди и т.н. Всичко тези социални онлайн среди, наречени форуми за мен са златни мини. А ако трябва да се върнем в началото на темата и да си обясним, защо много хора искат отговори а не дават такива, то на всички ни е ясно, че съдбата на повечето форуми е такава, това не е характерен проблем за нас, то е при всички.
 3. Аз на 5-та ЕГ, имах хлопане от предно ляво колело, ходих при един който прави само окачване и стенд и той ми каза, че е нормално да се чува хлопане/чукане колата била стара. Направо какви хора има ха ха. И после ходих при друг и онзи изкара докторски слушалки, клатихме цялата кола и накрая е хвана, амортисьора беше заминал. От стария нямаше течове и като го натиснеш се връщаше нормално, но след смяна с нови Каяба, всичко се оправи. Ти до къде е докара?
 4. Vancho стоманата на колектора си е здрава, керамичната лента се накъса. А термощит на спортен колектор не съм чувал някой да слага
 5. Бат Цецо, затова ли един авер все ме базика, че мотора ми въртял на обратно, а то позицията наистина е доста характерна и различна. Ако не бяха тея мераци по карбураторите нямаше да се заигравам толкова, но при мен както се вижда модерната електроника няма и въздуха играе огромна роля
 6. 6 години автомивки на коша, и керамичната лента на колектора така прегоря, че онзи ден от водоструйката се скъса на едно място. Немислимо бе да карам с накъсана лента, затова взех нова 10метра 50мм/2мм и я навих върху старата, толкова стана дебел слоя на места, че като пипам с гола ръка минимално пари. А да не говоря, че за да не свалям колектора го навивах на място и малко кръста ми стана на пастърма : D
 7. Сивик 6 ми беше първата Хонда, от там започна страстта по горещия хеч. Бат Цецо със здраве и вие да си е гледате.
 8. Айде юбилей, тази година станаха 10г. Откак я имам, и ударих 300 хил. По километраж. Дето се вика 10 години пиша вече в тая тема.
 9. Големи звер,... И с нови зимни гуми, да не се предава лесно.
 10. За да имам чист външен филтър, трябва да се прекплаква чат пат и коша
 11. Най накрая, уникална за мен колекция от 90-те
 12. Количката дойде, благодарение на колегата, да е жив и здрав.
 13. За тези от мини знам, заслужават си. А тези от лупо са тези 14. Има ги много по лупота на части, даже намерих и за 120 лв. Такива :), но си имат цена, тесни са 4.5 j, и друго ми е интересно, как много модели леки джанти са с една и съща шарка, тип телефонни шайби.
×
×
 • Create New...