Jump to content

626

Фен
 • Content Count

  498
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

626 last won the day on August 13 2018

626 had the most liked content!

Community Reputation

394 Excellent

About 626

 • Rank
  братчед

Profile Information

 • Кара
  колело с алуминиева рамка / D13 Dual Carb+
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Казанлък

Contact Methods

 • Skype
  kkrasko

Recent Profile Visitors

11081 profile views
 1. Големи звер,... И с нови зимни гуми, да не се предава лесно.
 2. За да имам чист външен филтър, трябва да се прекплаква чат пат и коша
 3. Най накрая, уникална за мен колекция от 90-те
 4. Количката дойде, благодарение на колегата, да е жив и здрав.
 5. За тези от мини знам, заслужават си. А тези от лупо са тези 14. Има ги много по лупота на части, даже намерих и за 120 лв. Такива :), но си имат цена, тесни са 4.5 j, и друго ми е интересно, как много модели леки джанти са с една и съща шарка, тип телефонни шайби.
 6. За жалост вече не се обсъждат такива теми, но все пак ще е интересно за някой. 14-ски от Лупо, магнезиеви.
 7. Мечтите се сбъдват, магнезиеви 14-ски. Джанта 14 - 4.4 кг. Джанта със зимна за мен най леката гума която съм открива, дебица фриго - 9.9 кг. Ефекта го има и във волана и във вървенето.
 8. Благодаря на колегата Йорданов, мисля че ще свършим работата
 9. Здравейте фенове, пробвах но не мога да поръчвам от изброените сайтове, просто неми стига акъла как да го направя. Търся количка метална от фирмата HotWhells, Honda Civic type R - ek9, 1:64 размер, модела е 2021, бял хеч, така познатата 6-та генерация. Гледах, че има и в алиекспрес, но и от там незнам как да работя, ако някой който е на ти с нещата и е съгласен да ми поръча дадения модел. Ще си платя за услугата щедро. Красен гр. Казанлък 0897625303
 10. Тези лайсни някога може да са вършели работа на водобрани, някой който е имал такава нова да каже. Сега на всички Сивици от това поколение, като се изсипе вода върху прозореца, водата се стича във вратата, минава през нея и пада на прага, вратата долу има фабрични отвори и водата си минава през вратата. Колега на теб каква ти е идеята, да ги боядисаш\освежиш или да се мъчиш да спреш водата да се оттича през вратата?
 11. Ремък с една обтяжна ролка под 100 лв. Водна помпа 60/70 лв. 3 литра масло с филтри под 100 лв. Амортисьори предни каяба (японски хубави) 150 лв броя. Гуми 14 , среден клас в магазина около 70 лв. Тампони някви по окачването 15/30 лв броя. Карета 50/60 лв броя. Акумулатор 45 ампера около 100 лв като дадеш твоя Лично за мен подръжката на такава кола, спрямо средните заплати е много приемлива. Такава кола влиза рядко в сервиза и ако си сменил скоро нещо, забравяш да ходиш да го сменяш втори път.
 12. Като собственик на този модел от 10 години, ще ти препоръчам да започнеш да четеш по старите теми, също и в Раздел тунинг. Иска се четене, а относно автомобила, гледай за по малко ръжди, да няма теч от рейката, мотора при твоите изисквания ще се отваря, така че гледай шасито и за тея коне, които гониш си приготви пари за още една кола та може и повече.
 13. Аз и колега. Аз Сивик 95г. 1.3 вредни емисии 3.2: 1-ва категория Колегата, Алфа 01г. 1.4 вредни емисии 6.5: 3-та категория Гледат коя година е колата, а замърсяването засега не е от значение, Казанлък
 14. Варианта вече е много лесен, влез в багажника и на някоя платена автомивка, твой приятел да е пръска с вода. Ако вече несте го направили.
×
×
 • Create New...