Jump to content

dex2ex

Фен
  • Мнения

    99
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно dex2ex

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 15.08.1978

Profile Information

  • Кара
    D14Z2 2000г EJ9
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. За какво си мислите?

  2. Поздрав за всички келеши със Хонди ,днес двама се опитаха да катастрофират докато ме изпреварваха,незнам за къде бързате....
  3. За 45лв. на нощувка стаята си е такава банята също,никакво намаление не си получил просто са си такива цените пък и сега е туристически сезон.Що годе приличните стай са по 65-80лв за двойна стая,отсядал съм във доста хотели из страната и съм забелязал че цената на нощувките не винаги е определяща за вида и състоянието на стайте,понякога зависи и от натоварването,сезона и хотелиера.П.П. Хотел "Боляри" е във старата част на града и е на такова място ,че ако си успял да паркираш въобще си е чист късмет,освен това Търново във момента гъмжи от приходящи,туристи и т.н.-тъй че цената си е баш като за гадна стайчка.И един съвет щом държиш да имаш определени удобства и условия си избирай стаите на место,а и си приготви повечко парички.
  4. Добър ден.Интересувам се от халогените бих искал по детаилни снимки,също така какво включва комплекта.Ако цената е 100лв ме устройва.Поздрави

  5. Честито на новия собственик.Така че:END
  6. Колегата от Варна печели ,че ще стане по-лесно .ManiaK-звънни ми на 0887625964-Стефан.Събота и неделя съм свободен ,но следобед,ако се притесняваш остави си ГСМ-а аз ще ти звънна.
  7. Подарявам стар смартфон HTC Tattoo.Ползван е доста но изглежда добре,руутнат е с Cyanogen Mod 7.2,може да се ползва като навигация дори и без сим карта.Ако някой му върши работа или се сеща на кого да го подари -негов е.ПоздравиП.П.Обаче незнам как да му кача снимките,ще се пробвам да ги кача в профила си така че погледнете там.
  8. Много сложно стана.Ако ще боядисваш по дребни детаили във цеховете за прахово боядисване предлагат и структурна боя,друг е въпроса дали има желания цвят.Сиво структурно по RAL(80 нещо си беше цвета) има на булевард 3-ти март (град Варна) точно над бензиностанцията от горна страна(тука и викат "на черния Венци"),толкоз мога да обясня.Става като хората ,предполагам че и другите цехове боядисват с такава боя ,единствено може да те накарат да си поръчаш цяла опаковка и да ти я доставят.П.С Не се занимавайте със спрейове и т.н. ефекта съвсем не е този от снимката.
  9. Описаното от колегата barsi е нормалното състояние на спешния център а и на болничните заведения.На мен лично историята ми звучи като -"станах сутринта,избръснах се и излязох да пия кафе с авери"-нищо ново, нищо скандално или ненормално не намирам за съжаление.Може би не съм попадал във читава болница-във тези в които съм влизал си е така както е описано по-горе(Спешен център Варна си е баш 1:1 във натоварените часове когато се сменят екипите-към 7'30-8 часа).то като ще е така-"Идвай дядо Попе,че само ми губят времето а то малко остана"Поздрави.
  10. Аз честно идеи нямам,само ще ти кажа че на моят Сивик стана същото но след известно време-т.е. няколко сваляния и вдигания на стъклото то само се "научи" и функцията вдигане догоре самостоятелно заработи.Поздрави.
  11. Бихте ли ми препоръчали ,по точно посочили конкретен магазин във Варна откъдето да си купя челюсти за задните спирачки.Също така препоръчайте ми и марка защото не съм ги сменял и нямам представа кой ще са свестни.Предните ми са Bendix и съм доволен ако някой има идея откъде да намеря и задни ще съм благодарен да сподели.Също така ме интересува и дали се продават маншоните за предните спирачни апарати-като комплект 4 бр ,а не като цял ремонтен кит. Поздрави
  12. Айде и аз да напиша нещо.Проблема с паркирането си е жива драма,ако всички коли кацнали по тревните площи се преместят незнам къде ще отидат,щото си няма място за всички по асфалта(и все пак съм строго против паркирането във тревата-дето вече я няма ами всичко е изровено като от слепи кучета) по добре си паркирай колата по далеч от дома но така че да не пречи ,да не е на тротоара и да не е в градинката ,че ми се иска като погледна от балкона да виждам тревичка а не на някой кътевината изс...на в нищото.И другото което е нека всички недорасли пишлемета си сложат нормални ауспуси и не ми реват под прозореца със изгнилите си кочини.Последно,във град Варна най-безотговорните тиквеници в последно време карат Хонда -такива са ми наблюденията,най-големите гъзари,най-мощните коли,най-думкащите и най-бързите-за пример давам колегата със червен Сивик-6-та 1.4и дето се чува и в гробищата и си прави гонки по тъмно не го знам кой е и не искам ама вече ме дразни.В последно време даже и гъзетата с БМВ се държат по -прилично.Тъй че не се облепяите с лепенки фен клуб и прочее ами си използвайте тиквите за да мислите като шофирате паркирате и квото,ще и да правите,не тука да ми пишета кое било и кое не било наред и как трябвало да бъде а на другата сутрин да се дървите с някакви разпльокани бегачки във натоварения трафик.Моля горните ми думи да не се четат от културните и възпитани водачи на МПС марка Хонда не се отнася за тях.
  13. Аз изгледах Баркод-а и смятам че оттук насетне не трябва да се занимаваш повече със случея,освен ако нямаш непреодолимо желание-надали ще получиш нещо.От историята в предаването разбрах че "немия казал на глухия че слепия видял нещо" т.е. нищо конкретно за което да се хванеш.Личния ми опит показва че в такива случки обикновенно и двете страни губят,също така водят до скандали ,спорове,патаклами,псувни,закани -"аз на тебе..." ,"вии кви сте...","европеиска държава сме..." и в крайна сметка никоя от страните не извлича някаква полза,да не говорим за очакваната.Мнението ми не е породено от песимизъм или малодушие а най-вече от наблюдения над подобни ситуации и взаимоотношения ,а те са доста чести като обхващат всички сфери на търговия,услуги,администрация,здравеопазване и квот се сетиш. Поздрави
×
×
  • Създай нов...