Ombre 221 #1 Публикувано 18 Януари, 2011 Здравейте приятели мои. Бързам да споделя с вас радостта си от раждането на малката Мария днес. :) Бебето се роди в 11:00 на рождения ден на кака си Весела :)Дали не съм най-щастливия човек а? Да сте ми диви и здрави всички женки до мен.Мама,Веси и Мария....Обичам Ви момичета мои. :) :heart: :heart: :heart: :heart: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #2 Отговорено 18 Януари, 2011 (Редактирано) Честито Омбре !Да ти е живa и здравa малката девойка (също и голямата ) и само радост да ти носят Наистина няма по голяма радост от децата. Редактирано 18 Януари, 2011 от hondю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #3 Отговорено 18 Януари, 2011 ЧЕСТИТООООООО ОМБРЕ!Живи и здрави да са ти жените и само да те глезят и радват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #4 Отговорено 18 Януари, 2011 Да са ти живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 18 Януари, 2011 Да са ти живи и здрави фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #6 Отговорено 18 Януари, 2011 Да са ти живи и здрави всички, само да те радват и да не забравеш да се гордееш с тях никога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #7 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито и от мен Омбре!Да е жива и здрава малката Мария. Много здраве на останалите членове от семейстово!Нека всички Те да те радват всеки ден. Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #8 Отговорено 18 Януари, 2011 (Редактирано) Честито! Да са ти живи и здрави и много много да те радват!Е т'ва е, майстор по професия - художник по призвание Наздраве! Редактирано 18 Януари, 2011 от Perko28 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #9 Отговорено 18 Януари, 2011 Здраве , Късмет , Здраве , Късмет , Здраве , Здраве , Здраве Всичкото Здраве на света ти желая на теб Сашо и на всички Прекрасни твои женки около теб. Много се радвам за вас а и тва двете ти деца да са родени на една дата , дали не е съдба а ? Няма такова щастие , аз всъщност даже и немога да си представя как се чувстваш в момента. Пак казвам , много се радвам за вас и много ви Обичам всички вас . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #10 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито, тате Да са ти живи и здрави момите! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #11 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито и от мен! Да са ти живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #12 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито и от мен, да са ти живи и здрави, нека да пълнят дома само със смях и светлина! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sl3000 24 #13 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито, татенце! Да са ти живи и здрави и трите жени! Наздраве! Честито, татенце! Да са ти живи и здрави и трите жени! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD BITCH 0 #14 Отговорено 18 Януари, 2011 Ееее,наистина си щастливец! Това да са родени двете ти деца на една дата рядко се случва. И тук да ти кажа да са ти живи и здрави най-малката ,по-голямата(на нея Ч.Р.Д. ) и голямата принцеса!Пожелавам им на двете хубавици да бъдат красиви и щастливи,да бъдат добри и търпеливи,да бъдат на мама радосттаи на татко гордостта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hphphp 23 #15 Отговорено 18 Януари, 2011 Такива дни се помнят завинаги... Да ти са живи и здрави момите и да ги слушаш много... Наздраве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #16 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито и от мен. Много здраве и щастие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #17 Отговорено 18 Януари, 2011 Ееееееее, честито Омбре !Да са ти живи и здрави всичките!Не те знам как ше се оправяш с толкова много жени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #18 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито, Омбре - майстор-художник! Да сте здрави и много щастливи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #19 Отговорено 18 Януари, 2011 Честита рожба и от мен. Да ти е жива и здрава, както тя така и всички покрай нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #20 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито,докторе МНОГО РАДОСТИ ДА ти носи семейството Момичета се раждат само по любов ЖИВИ И ЗДРАВИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #21 Отговорено 18 Януари, 2011 да ти са живи и здрави... да те слушат много.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #22 Отговорено 18 Януари, 2011 ЕЕЕЕЕЕЕ,ТАТЕЕЕЕЕ,хубаво е това,единствено те осмислят дните ни.Да са ти живи и здрави всичките хубавици и да се грижиш добре за снахите. Остана ли стая за тебе или се местиш в сервиза? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #23 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито! Пожелавам много здраве, щастие и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #24 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито и от мен, да са ви живи и здрави и двечките и много да ви радват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #25 Отговорено 18 Януари, 2011 То едва ли най-рано до утре на обяд ще можеш да погледнеш форума, но честито и от мен! Да сте живи и здрави всичките, и да си се радвате дъъъъъъъъъълги години! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #26 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито!Да ти расте здрава, спокойна и усмихната най-малката мацка! Да й се радвате много и много щастие на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gpg 2 #27 Отговорено 18 Януари, 2011 Чудесна новина!! Пожелавам на всички ви най-вече Здраве, много усмивки и да те слушат жените.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3AgHuK 3 #28 Отговорено 18 Януари, 2011 Живи и здрави да са ти и да те радват двете бамбини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #29 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито,да ти е жива и здрава . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #30 Отговорено 18 Януари, 2011 Сашеееееее айде бе, дочакахме. Да ти е жива и здрава и да ти донесе само приятни мигове. Тъкмо на датата ще празнуват и двете и ще се вдига супер голям купон. Как си ги нацелил така не знам. Браво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #31 Отговорено 18 Януари, 2011 Желая Ви, много любов и щастие за дълги години напред! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #32 Отговорено 18 Януари, 2011 Честита рожба, Сашо! Много да те радват принцесите около теб! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #33 Отговорено 18 Януари, 2011 Честита ти радост! Нека живота й бъде изпълнен със здраве и много късмет, а ти да бъдеш най-гордия баща на света. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #34 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито, да са ти живи и здрави и много да ви радват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #35 Отговорено 18 Януари, 2011 Честита втора дъщеричка! Здрава и щастлива да расте малката Мария, с много радост и усмивки да пълни сърцата ви! Честито! По отношение на гледането вече на три жени мисля, че май трябва да се ориентираш към поправянето на коли от по-чупеща се марка. cheers! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #36 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито да са живи, здрави и да те радват много за напред! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #37 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито на щастливия татко! Да растат здрави и усмихнати щерките и да топлят семейството в трудни моменти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #38 Отговорено 18 Януари, 2011 Още веднъж честит двоен празник - дано живота им е празник и за напред, много здраве и щастие ви пожелавам на цялата омбре-фамилия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #39 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито - да ти е жива и здрава малката принцеса, мисля че това е най -хубавото което може да се случи на човек, здраве и късмет на човека който кара влака , честито чичо Омбре . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adolf 44 #40 Отговорено 18 Януари, 2011 Честито и от мен .Да сте живи и здрави и повече българи ,по малко ''мангусти'' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове