Jump to content

gpg

Фен
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно gpg

  • Ранг
    ..

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Женски
  • Място
    ..
  1. gpg

    Честит 3ти Март

    Честит празник на всички Българи!
  2. Отговор: Най-кратко казано: Заради едно особено, уникално усещане, което можеш да изпиташ само с CRX. Въпрос: Дали Луната съществува, когато никой не гледа към нея?
  3. Чудесно написан разказ за едно рядко усещане, за което често липсват думи,.. а тук е пълно с много и.. красиви чувства..Още по-красиво е, че във времена като днешните тези чувства все още съществуват .. и са толкова силни! В теб живее още един дух - този на CRX. Пази го жив..!
  4. Чудесна новина!! Пожелавам на всички ви най-вече Здраве, много усмивки и да те слушат жените..
  5. Не виждам какъв е смисъла - толкова е мило Но все пак - ето решение:http://www.solutions.com/jump.jsp?itemID=14979&itemType=PRODUCT&path=1%2C2%2C4%2C490%2C525&iProductID=14979
  6. Друг подобен случай със същия "доктор"!!:http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/razgovori-gosti/story/1345314596-Koshmarat_na_malkata_Vladi__drug_patsient_na_lekarya_ot_ISUL.html
  7. Няма думи, които да опишат случилото се.. а и никакви думи не могат да върнат детенцето. Моите съболезнования на родителите и роднините на малката Гери. Подкрепям ги и искрено се надявам този човек и много други като него да разберат, че това да си доктор, лекар или каквото там не е бизнес, не става въпрос за пари или престиж.. става въпрос за живот - нещо много по-силно от тях.Лично аз, няколко пъти съм чувала, че пациента е "клиент", когато съм имала нужда от лекарска помощ следва епопеята: дали "клиентът" е здравноосигурен, всички бумаги трябва да минат по ред, чакане пред кабинети, прехвърляне и после пак документи.. и едва тогава, (ако все още е жив човека) да му обърнат ..някакво.. внимание. След което си плаща, разбира се. Само искам да спомана за обаждане на Бърза Помощ за спешен случай и 10 мин по-късно се пита: "Има ли нужда да идваме още?" и за "лекар", който искаше да ме оперира БЕЗ причина, просто за да си вземе 400 лева от НЗОК за операцията..(след няколко случая като моя въпросния лекар беше уволнен, сега ОТНОВО работи, но в друг град) ..случаите са много.Съжалявам за детенцето - дори този "лекар" да бъде уволнен или съден.. това няма да върне малката Гери. Подкрепям и ще помогна с каквото мога.Нямам повече думи за тази ужасна трагедия!Пазете се от касап... лекари!
  8. Честит имен ден на всички именници! Живи и Здрави да сте всички! Специално поздравявам д-р Конова
  9. Честито Рождество Христово!Пожелавам много сбъднати мечти, много безаварийни километри и..най-вече Здраве, за да бъде щастието пълно. Весели празници!
  10. Нека да ви е жив и здрав помагача! Така като гледам е паркирал вече две Хондички и сега прави място за още два Рекса.. мислете му
  11. Само мястото не позна. От НС 2009 във В. Търново е. Но смятам за вярно. Давай твоя въпрос
  12. Имах няколко снимки-загадки, но избрах лесна: На кого и къде е тази кола? (вижте датата)
  13. Омбре веднага го познах, но за Пламони и че е Узана 2008 ми помогнаха
  14. Честит рожден ден специално на Веси!! !!! Пожелавам ти много щастие, успехи, късмет и най-много здраве! Бъди винаги все така лъчезарна! Честито и на другите рожденници днес!
×
×
  • Създай нов...