teror1sta 43 #1 Публикувано 16 Януари, 2011 (Редактирано) ЧРД Фенка ! Да си жив и здрав ! Да ти е живо и здраво семейството ! Малкия Фен все повече да те радва И да стягаш Телевизора да го покараш малко, че малкия малко му остава да му вземе ключовете :) Жените му се лепят повече от на нас, като се качи и на кола да ни подаде лоста и да се отказваме от спорта !!! Ще минаваме на маса да си пийваме ракийката, като примерни пенсионери !!! !!! Редактирано 16 Януари, 2011 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #2 Отговорено 16 Януари, 2011 ЧРД Фен !!!Жив и здрав да си и все точен и всеотдаен Наздраве приятелю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #3 Отговорено 16 Януари, 2011 Жив и здрав да си бате и все така усмихнат, много возила в градина и колектори да има. Да напрайте 3-ката и да печелите здраво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #4 Отговорено 16 Януари, 2011 Честит рожден ден Всичко по-по-най ! и голям да пораснеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #5 Отговорено 16 Януари, 2011 !!! Happy Birthday!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #6 Отговорено 16 Януари, 2011 А ся нека ти братле честит рожден ден ,остаряваш ама нека все така жив здрав весел и услужлив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #7 Отговорено 17 Януари, 2011 ЧРД, фен! Жив и здрав и много успехи :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #8 Отговорено 17 Януари, 2011 О фен жив и здрав да си батка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #9 Отговорено 17 Януари, 2011 ЧРД Здраве,щастие и много успехи в живота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #10 Отговорено 17 Януари, 2011 ЧРД и от мен,жив и здрав и много километри с любимата ни марка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegaEG 0 #11 Отговорено 17 Януари, 2011 ЧРД фен ! Здраве щастие и късмет и много ама много безаварийни киломтери с любимата ни марка ! И много ракий да удариш ей :Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #12 Отговорено 17 Януари, 2011 Честит Рожден Ден, да си жив и здрав.Желая ти да направиш телевизорчето бързо, да се радваме и ние с теб! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #13 Отговорено 17 Януари, 2011 Честит Рожден Ден Фелаа :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #14 Отговорено 17 Януари, 2011 Ragazi а честито да си жив и здрав и другите около тебе 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #15 Отговорено 17 Януари, 2011 ЧРД и от мен много здраве и щастие ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #16 Отговорено 17 Януари, 2011 Честит рожден ден Фена! Много здраве, щастие и късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #17 Отговорено 17 Януари, 2011 :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #18 Отговорено 17 Януари, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #19 Отговорено 17 Януари, 2011 Жив и здрав на първо място , и да продължаваш да ни радваш с проектите така както до сега .Весело изкарване на празника и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #20 Отговорено 17 Януари, 2011 Много здраве ,щастие ,късмет и Хонди :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #21 Отговорено 17 Януари, 2011 Благодаря много :) !!! .Да ви се връща двойно всичко което сте ми пожелали !!! .Весели щастливи ,живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan100ev 2 #22 Отговорено 17 Януари, 2011 Ч.Р.Д. на Фена, и на всички други рожденници. Горе РОГЦАТА и много здраве на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #23 Отговорено 17 Януари, 2011 ЧРД и от мен много здраве щастие и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #24 Отговорено 17 Януари, 2011 Честит Рожден Ден,Ванка...Жив и здрав и още много "old school" Хондаци в гаражаНАЗДРАВЕ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #25 Отговорено 17 Януари, 2011 Честит Рожден Ден ! Желая ти да си жив и здрав. Житейския ти път да е изпълнен само с много късмет и осъществени планове и проекти ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #26 Отговорено 17 Януари, 2011 ЧРД, здраве и късмет ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #27 Отговорено 17 Януари, 2011 Честит рожден ден и от мен братле! Желая ти много здраве и щастие, бъди здрав като скалите и желан като парите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #28 Отговорено 17 Януари, 2011 Токущо преведох на твоята банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвайте ги с любов и оптимистично настроение.Честит рожден ден братлеп.п и да знаеш, че ако телефонът ти не звъни, това съм аз, който не ти се обажда за ЧРД-то :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #29 Отговорено 17 Януари, 2011 Честито да си ни жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #30 Отговорено 17 Януари, 2011 Ч.Р.Д Жив и здрав и всичко най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #31 Отговорено 17 Януари, 2011 честит рожден ден и от мен пожелавам ти много здраве и до го подкарваш вече акордеончето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #32 Отговорено 17 Януари, 2011 Група маного благодаря за хубавите думи Да сте живи и здрави ,весели и щастливи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове